quiz:
kto zgadnie co to za postac??????????
quiz:
kto zgadnie co to za postac??????????
Ta postać to "Myśliciel" -rzeźba Auguste Rodina z 1902 rTylko......za kratami,pewno rozmyśla o swojej przeszłości i przyszłości
jolinko..gratulacje-zgadlas
to Rodin-lubie go,
nawet w tej scenerii siedzi i mysli...
kasiu--twoje skojarzenie tez nie jest takie znowu od rzeczy...
prisonART
part 2
a ten pan chce wam podarowac usmiech...img024.jpg
mam nadzieje, ze wam urozmaicilam troche ten dlugi wieczor...????
buonanotte!!!
kawa-poranna.jpg
Witam was we wtorek i tylko na chwile, bo mam radę i muszę jeszcze zrobić parę rzeczy.
Wagę w stopkę będę wpisywała w poniedziałki, a potem łączyła miesięczne i wpisywała z ostatniego dnia miesiąca, a tygodniowe kasowała. Póżniej poodpisuję na wasze posty. Na razie trzymajcie się i dobrego dnia
A ja przy herbatce na przerwie śniadaniowej, pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry
Ja właśnie powiesiłam pranie, wszystko poprane i muszę zastanowić się co zabrać bo ma być bardzo bardzo gorąco tam gdzie jedziemy, podobno do 36 stopni
już pomału żyjemy wyjazdem, bardzo lubimy tam być ale dwa dni w drodze w każdą stronę są jednak bardzo męczące...robimy różnorakie zakupy bo przecież nie jedziemy z pustymi rękoma : słodycze, alkohol ( zamówienie na żubrówkę i likier mandarynkowy firmy Sobieski), piwo, kabanoski, kiełbaski na grill, prezenty dla Mai i inne duperele)
hotel już zarezerwowany na nocleg po drodze
Agnieszko
piękną masz stopkę, po prostu zazdroszczę, na nasze spotkanie będziesz lasencja
Ewuniu
miłej pracy
Kasiu
dobrze ma twój ogródek z tobą, dbasz o niego
Kalahari
zdolni ci skazani, rysują, piszą i to nie byle jak piszą skoro takie wzruszenie wywołały w tobie listy młodego chłopaka, wzbudziły jakieś ukryte emocje, uczucia, wspomnienia...
twoja praca jest na pewno trudna ale daje ci chyba wielką satysfakcję, na pewno dajesz im swoja osobą dużo dobrego i pozytywnego