Strona 2504 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1504 2004 2404 2454 2494 2502 2503 2504 2505 2506 2514 2554 2604 3004 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 25,031 do 25,040 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

pobrane.jpg

Witam we wtorek

Krysiu, ja już straciłam nadzieję, że dynia może być smaczna...podobnie niestety jak cukinia , ale kto wie...może kiedyś zjem z tych warzyw coś wybitnego

Marti, znakomita ta babka Ja też taka będę i koniec
    Dostałaś piękne, bo osobiste i przemyślane prezenty
    O moich imieninach i urodzinach też wiedzą tylko rodzina i najbliżsi w pracy Podobnie jak i o rocznicy ślubu, którą obchodzę tylko z mężem...chyba że jest bardzo okrągła, to wtedy zapraszam rodzinę na dużą imprezę. Ale o takich rzeczach nie piszę na forum czy na fb.
    Już się cieszę na nasze spotkanie w niedzielę. Ja będę wcześniej w Łodzi, bo chcę wykorzystać handlową niedzielę, zrobię wszystkim gwiazdki, bo już przed Świętami się nie wybiorę Gdzie się spotkamy uzgodnimy na apce
    Jeśli chodzi o zmianę organizacji pracy w domu, to po pierwszym tygodniu mam wrażenie, że to się może udać, choć pierwsze co zrobiłam w sobotę, to zaczęłam szykować się do sprzątania, i dopiero po chwili sobie uprzytomniłam, że zrobiłam to już w piątek

Sabinko, dieta niełączenia jest fajna ze względu na to, że daje duże możliwości dla łasuchów. Pamiętam, że ten dobór do siebie potraw sprawiał, że nigdy nie byłam głodna

Gorczynko, szkoda, że nie będzie Cię na spotkaniu a może uda Ci się wrócić trochę wcześniej ?

Sabinko, na dworze szaro i ponuro, a w sercu ciągle maj Pisz, jak Ci idzie dietowanie

Maniusiu, przykre to z Twoją koleżanką, ale wielu ludzi straci w ten sposób pracę. Okropne to jest, gdy polityka wpływa na życie zawodowe, a co za tym idzie, rodzinne .

Gruszko, remontujesz się, czy szycie Cię pochłonęło??? Bardzo brakuję Cię tu.

Dobrego wtorku dziewczynki. U mnie w szkole dziś próbna ewakuacja- liczę na to, że odpędzie się rano- ja zaczynam lekcje od 10.30
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 23-10-2018 o 05:42
    maniusia72, marti38 and Gorczynka like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Hej dziewczyny
    ja dziś wstałam wcześnie jak zawsze ale pochłonęlo mnie robienie wianka, Dziewczyny piszą że chciałyby juz nowe aukcje zacząć. Mam nadzieję że chętny się znajdzie
    A teraz do roboty, nowe koleżanki sa sympatyczne jednak powolne,a u nas niestety gonitwa wieczna

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Tak mi jakos takos... siedze wiec w katku i czekam na odmiane...sytuacji...nastroju etc.
    Niczym sie nie martwie specjalnie, ale i tez nie ciesze...

Chcialabym byc taka jak dawniej...
    Gorczynka lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

Hej Kasiu
    Wysyłam do Ciebie dobre fluidy
    marti38 and Gorczynka like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Tak mi jakos takos... siedze wiec w katku i czekam na odmiane...sytuacji...nastroju etc.
    Kasiu, a potrafisz odpowiedzieć na pytanie...dlaczego?, z jakiego powodu? Może wtedy znajdziesz wyjście z tej długiej już przecież sytuacji Leki, ktore bierzesz teoretycznie powinny Ci pomagać, a ja mam wrażenie ( sama też to zauważyłaś), że chyba nie bardzo

Ściskam Cię serdecznie i dobre myśli wysyłam Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-serduszka.gif- energię też, bo mogłabym 10 osób nią obdzielić Mój mąż powiedział dziś rano, że chciałby by być mną

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Maniusiu, podziwiam Cię za cierpliwość do wianków. Mnie starczyłoby jej do polowy roboty One są do wieszania, czy położenia na stole? bo ze świecą w środku pasowałyby na dekorację adwentową .

Mieszka w
    Częstochowa

Aga te są takie właśnie do świecy
    Takie do powieszenia też zrobię, ale będą miały większą średnicę
    I znów na szyszki się muszę wybrać, ale na szczęście znalazłam las po drodze z pracy
    Są tam i szyszki i żołedzie

Awatar Gorczynka
    Gorczynka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

Dzień dobry dziewczynki,
    Dziś trochę później ale taka jakaś zalatana od rana byłam.
    Pogoda też u mnie szara, ponura i deszczowa.
    marti38 Poczytam sobie o tej diecie Montignaca. Trochę chyba ją znam jak chodziłam kilka lat temu do dietetyka musiałam zwracać uwagę na indeks glikemiczny- również ze względu na cukrzyce. Chyba czas wrócić do tego przyzwyczajenia. No i przede wszystkim poszukać różnych informacji i przepisów z tej diety.
    Chciałabym tez mieć tyle silnej woli co Aga……podziwiam ją i mocno kibicuje. U mnie brak takiej woli konsekwencji i motywacji. ( karnet na siłownie nadal nie kupiony )
    Cytat Zamieszczone przez marti38 Zobacz posta
    Zawsze jak ktoś pisze, że nie lubi jakiegoś warzywa, to włącza mi się przekora i mam ochote ugotować wszystko najlepsze, żeby dac do spróbowania, czy NAPRAWDĘ nie lubi Szkoda, że nie mieszkasz bliżej, dałabym Ci trochę zupy dyniowej, potrawki z dyni, musu, klusek i tarty dyniowej. I mam nadzieje, że chociaż jedna rzecz z tego by Ci posmakowała
    Nigdy nie gotowałam dyni i tak naprawdę nie wiem jak smakuje, wiem z opowiadań że trzeba dobrze ja przyprawić żeby była smaczna. Prawda jest taka że jak czegos nie umiem lub nie robiłam to już za to się nie zabieram. Szkosda ze nei mieszkasz blisko….a tak właściwie to gdzie mieszkasz bo mi umknęło?
    Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Krysiu, ja już straciłam nadzieję, że dynia może być smaczna...podobnie niestety jak cukinia , ale kto wie...może kiedyś zjem z tych warzyw coś wybitnego
    Tak jak wcześniej napisałam dyni nie znam, ale cukinię uwielbiam. Grilluje lub smaże ja na patelni ( bez dodatku maki czy bułki jak niektórzy) Często dodaje tez do różnych potrawek np. mięso mielone z cukinia pomidorami i cebulką
    Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Już się cieszę na nasze spotkanie w niedzielę. Ja będę wcześniej w Łodzi, bo chcę wykorzystać handlową niedzielę, zrobię wszystkim gwiazdki, bo już przed Świętami się nie wybiorę Gdzie się spotkamy uzgodnimy na apce
    Gorczynko, szkoda, że nie będzie Cię na spotkaniu a może uda Ci się wrócić trochę wcześniej ?
    Miało być inaczej ale zostałam przegłosowana w kwestii spędzenia weekendu w domu czy na działce. Raczej przed obiadem nie uda mi się wrócić. Ale jestem pełna optymizmu, że będzie kolejna okazja i się zobaczymy.
    Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    ……ja dziś wstałam wcześnie jak zawsze ale pochłonęlo mnie robienie wianka, Dziewczyny piszą że chciałyby juz nowe aukcje zacząć. Mam nadzieję że chętny się znajdzie
    Maniusiu a co Ty za wianek robisz? Podeślij zdjecie –proszę.
    Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    ……Tak mi jakos takos... siedze wiec w katku i czekam na odmiane...sytuacji...nastroju etc.
    Niczym sie nie martwie specjalnie, ale i tez nie ciesze... Chcialabym byc taka jak dawniej...
    Kasiu główka do góry!!!Będzie dobrze i musisz tak myśleć. I tak jak napisała Aga odpowiedzieć sobie napytanie dlaczego tak jest. Przesyłam Ci pozytywna energię....energia.jpg

Miłego dnia wszystkim
    Ostatnio edytowane przez Gorczynka ; 23-10-2018 o 12:32
    marti38 lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

Meluzynkaa, marti38 and Gorczynka like this.

Awatar Gorczynka
    Gorczynka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

Wow super dodała bym jeszcze coś czerwonego dla ożywienia. To chyba jest dość pracochłonne.
    marti38 and Agnieszka111 like this.

Uprawnienia umieszczania postów