Strona 2509 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1509 2009 2409 2459 2499 2507 2508 2509 2510 2511 2519 2559 2609 3009 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 25,081 do 25,090 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Choroba okrutna,jak wiele innych,szczególnie te dotyczące dzieci.

Sabinko
    dobrze,że będziesz miała towarzyski weekendMoże cię choć troszkę rozweseli.
    Chciałam też iść na 7 uczuć,ale mam wątpliwości.Bo nie przepadam generalnie za Koterskim, ani Dzień Swira ani Wszyscy jesteśmy Chrystusami zupełnie do mnie nie przemawia.Poczytałam trochę recenzji i się zniechęcilam.Ale nie dlatego,że są złe dla filmu,tylko,że to jeszcze bardziej Koterski.I bardzo nie lubię maniery młodego Koterskiego.Szczególnie po obszernym,bardzo szczerym wywiadzie jego matki parę lat temu.Piszę to ,żeby nie było ,że krytykuję dobry filmCieszę się,żę ci się podobał.

Z frontu zdrowia M dobre wieści.Jest wprawdzie przeziębiony,ale to wiedzieliśmy.Ale na szczęście nic poważnego się za tym nie kryje.
    Mam też inne dobre wieści.Wszystkie wyniki ma jak dzwon ,łącznie z cholesterolem.
    Piszę to dlatego,że ten człowiek w całości składa się z parówek,kiełbas i kotletów,a także skwarek i masła
    W domu głównie używam masła,czasem do wyższych temperatur oleju.Więc możę nie taki ten diabeł tłuszczu zły?
    Ale muszę przyznać,że jak piekę coś to kg cukru starcza nam na 1,5 - 2 miesiące,jak nie piekę to i na 3.Jak nas najdzie na słodycze to kupuję nam po 2 jakieś bardzo dobre cukierki lub gorzką czekoladę.
    M zrobił badania,bo ostatnio już strasznie marudziłam,że kto to słyszał tyle wędlin i mięsa jeść.I tłustych serów,bo to nasza wspólna słabość
    Krysiu
    te występy aktorskie,żeby mi jeszcze bardziej unaocznić cierpienie z powodu męskiej grypy to był spektakl M.Na szczęście mogę je nadal troszkę obśmiewać.
    Zaraz się zbieram,bo Marti już prawie w salonie piękności i będę ją niedługo jeszcze piękniejszą odbierać
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 25-10-2018 o 13:37
    maniusia72, marti38 and Gorczynka like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Gruszko mnie sie wydaje że nie mozna chyba skrytykować czegoś, czego sie nie widziało , więc nie przejmuj się że coś fajnego skrytykowalas ja miałam iść na 7 uczuć, ale zanim sie wybrałam, to przestali u nas grać, ale kumpeli się podobał. Miała podobne odczucia do Sabinki. Ja poczekam aż bedzie w tv.
    Moj mąż podobnie by sie odżywiał, gdyby mógł, ale ponieważ to ja robię zakupy i gotuję, to musi jeść zdrowo, nie ma wyjścia
    Teraz wyjechał na 3 dni. Wiec haburgery rządzą
    Maniusiu oglądałam program o tej dziewczynce
    maniusia72, marti38 and Gorczynka like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Agnieszko tez go widziałam
    Gruszko, ja tez nie przepadam za młodym Koterskim, ale Wszyscy jesteśmy Chrystusami mi się podobało
    tego filmu 7 uczuć ani nie znam ale czytałam recenzję Korwin Piotrowskiej i była zachęcająca. Jednak ona zaznaczała że to nie jest komedia a raczej film do pewnych przemyśleń, chyba jednak poczeka do obejrzenia na małym ekranie'
    Mój ma podobną dietę o Gruszkowej, choć już sporo zmodyfikowałam,
    A co do tego jaka dieta jest zdrowa, mój dziadek całe życie jadł tłusto, chleb ze słoniną to była podstawa, jajecznica na skwarkach itd, za to pracował fizycznie a potem w polu, nie chorował , jeździł na rowerze nie był otyły, choć szczuplaczkiem tez nie był. no ale.... jedzenie było w większości z gospodarstwa. I to bardziej wg nie o to chodzi a nie o to że tłuszcz jest nie zdrowy
    Takie jest moje zdanie
    marti38 and Gorczynka like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam popoludniowo...
    Chcialam wrzucic ten obrazek dla Gruszki z rowerzystka...ale to jest z fb, a stamtad nie da sie teraz kopiowac...

Bylam dzisiaj u lekarza i poprosilam o nowa recepte. Chce sprobowac czy jesli zamienie te moje tabletki na normalne a nie z opoznionym dzialaniem (retard) to czy to cos zmieni w samopoczuciu. Ano zobaczymy...
    Dzis przyjezdza (przylatuje) z Krakowa moj pierworodny. I corcia dojedzie z Trewiru wieczorem. Mamy rodzinny weekend...
    Mam nadzieje, ze bedzie udany...

Ostatnio edytowane przez kasiaogrodniczka ; 25-10-2018 o 14:30

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

A poza tym, kto nam zabroni skrytykować "dobry" film ile razy ja to robię

Cześć Kasiu

Mieszka w
    Częstochowa

Apo za tym poza tym co to znaczy dobry film? Dla każdego co innego

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

o to,to

Mieszka w
    Częstochowa

Przypomniała mi się taka audycja radiowa:
    - widziałem wczoraj dobry film
    - a momenty były ?

Chyba zawsze zaczynało się tak samo
    a w ogóle kiedyś to się chciało radia słuchac , ech...

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu na pewno będzie udany

Moim zdaniem, to bardzo dobrze, że próbujesz zmienić lek

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Czy wiecie, że dzisiaj jest Dzień Kundelka?
    kundelek (2).jpg kundelek (3).jpg

Gruszko, jak dobrze, że wyniki M. wyszły prawidłowo. Mogę sobie tylko wyobrazić, jaki kamień spadł Ci z serca. Moja teściowa składa się z dokładnie z tych samych produktów i składników, co Twój M. a 85 lat skończyła już jakiś czas temu . Nie wiem tylko dlaczego ubzdurałam sobie, że to Ty idziesz robić badania . Już przy tej męskiej grypie powinnam się postukać po głowie. A przy informacjach o grze aktorskiej to już w ogóle. Normalnie ponownie palę się dzisiaj ze wstydu . O filmach Koterskiego się nie wypowiadam, bo chociaż jestem pewna, że Dzień świra widziałam, to za nic nie mogę go sobie przypomnieć.

Agnieszko, czemu tak niecnie podejrzewasz swojego M. o hamburgery

Kasiu, dobrze że spróbujesz innych leków. Oby pomogły. Fajnie, że znowu będziesz miała dzieciaczki u siebie. I nie zastanawiaj się, czy weekend rodzinny się uda. Tak sobie postanów i już! W końcu koło Ciebie będą najbardziej bliskie osoby i nic więcej się nie liczy .

Maniusiu, słyszałam niestety o te chorobie i film też widziałam . Ciężki kawałek życia. Audycje radiowe z momentami pamiętam – moja młodość .

Uprawnienia umieszczania postów