Strona 2522 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1522 2022 2422 2472 2512 2520 2521 2522 2523 2524 2532 2572 2622 3022 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 25,211 do 25,220 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Tereniu, ja też nie marzę o mojej najniższej w życiu wadze- 51 kg, ale większość życiaważyłam 54 kg , do porodu szłam z wagą 64 kg, ięc nie nie -71 mnie nie satysfakcjonuje. I przy 54 nie wyglądałam na chudzielca, niestety zawsze mi biust wizualnie kilogramów dodawał
    gruschka, marti38 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Teresko, mnie też to wyliczenie się podoba, bo bo bierze pod uwagę nasze wagowe wzloty i upadki
    Cieszę się, że udało Ci się zdiagnozować swoje przypadłości, a przede wszystkim gratuluję umiejętności przekonania lekarza do zlecenia badań

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Ja do porodu szłam z wagą 92 kg...ale ja przytyłam w obu ciążach po 30 kg i to były moje dwie najwyższe wagi w życiu, trzecia 81- jak rzuciłam palenie.

Powiem wam, że gdy urodziłam Kubę, to z wagi 87 kg do 60 zeszłam w trzy miesiące: od marca do czerwca. Mieszkaliśmy wtedy na 4 piętrze i budowaliśmy dom. Mój mąż na niego zarabiał, a ja z Kubą latałam z wózkiem czasem i trzy razy dziennie po 6 km ( w dwie strony) doglądać robotników, a wózek za każdym razem wnosiłam z nim na to czwarte piętro , a i w domu przy dwójce dzieci przecież nie usiadłam...no sportu miałam pod dostatkiem
    marti38 and sabinka57 like this.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Pojawił się internet,mam nadzieję,że na długo.
    Szukałam dziś ciuchów sportowych i znowu ze smutkiem stwierdzam,że większość jest do 42,nieliczne do 44 ,a 48 to prawdziwy jednorożecI jak tu uprawiać jakiś sport.To co kupiłam to też tak wchodzi po prośbieNo nic,dodatkowa motywacja.
    Mnie wyszło 85kgCzyli prawie tyle ile sobie zalożyłam,przy 84 będę miała"tylko" nadwagę
    Także Kasiu i Sabinko prędziutko zwalniajcie te okolice wagowe
    Bardzo brakuje mi ruchu,kilka dni przyspawania do stolka przez 9 godzin mnie dobiło.Piątek i sobota to już na szczęście rower.
    Jutro mam nadzieję,że uda mi się w ustronnym miejscu te pierwsze 500m powoli przebiec.

Agnieszko
    w twoim przypadku to że waga stoi cieszyI niech tak zostanie,trzymam kciuki za kolejny tydzień wychodzenia.
    Krysiu
    ale ten bacik to miał cię zaprowadzić w bezpieczną okolicę bez pokusNastępnym razem proszę się poprawić.
    Teresko
    dobrze,że wzięłaś sprawy zdrowia w swoje ręce,w końcu ty znasz siebie najlepiej
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 04-11-2018 o 20:09
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie
    Agnieszko, współczuję trudnego tygodnia, mimo że wiem iż takie sytuacje bardzo Cię mobilizują. Dzięki za test, jest bardzo fajny i jak widzisz zaraz wszystkie chętnie z niego skorzystałyśmy. Wychodzi mi, że powinnam ważyć 83 kg. Czyli tyle lub więcej niż większość z was ma teraz. A ja myślę, że to całkiem sensowne wyliczenie. Nie będę Cię już zamęczała pytaniami o sposoby wychodzenia z wo, ale mam nadzieję, że więcej opowiesz jeszcze na spotkaniu. Kuracja odchudzająca przy Kubie wzorcowa .

Sabinko, powinnam ważyć tyle, co Ty i Kasia teraz, więc jak się możesz domyślać, Twoje zmartwienie jest moim marzeniem . Zdjęcie na lodówce to bardzo głupi pomysł?

Kasiu, miałam nadzieje, że opady o których wspomniałaś mieliście jednak większe. Jeden dzień po tak długim okresie to tyle, co nic. Ciekawa będę historii pani Agnieszki, chociaż przyznaję, że mam podobne spostrzeżenia jak dziewczyny.

Maniusiu, trudno ocenić, jak wyglądałabyś przy 71 kg. A ile ważyłaś po pierwszym wo, jak byłyśmy w Gdyni? Bo wiem, że wtedy byłaś bardzo zadowolona. Brawa za kijki!

Tereniu, masz rację, że wytworzone komórki tłuszczowe nie znikają. W związku z tym też rozsądnie stawiam na realny i możliwy do osiągnięcia cel. Jeżeli chodzi o Twoje dolegliwości, to wcale nie wiążę ich z nadmiarem pracy czy peselem. Przecież nie każda osoba w Twoim wieku zgłasza podobne problemy. Nie podejrzewam też, żeby to była hipochondria. Mam nadzieję, że tym razem dobrze trafiłyście z lekiem i diagnozą.

Marti, mam nadzieję, że szybko odzyskasz wejście na forum . Chyba jakiś złośliwy chochlik nie chce Cię tu do nas dopuścić .

Gruszko, w ostatniej chwili zauważyłam, że udało Ci się jednak wejść na forum . Każda motywacja dobra, więc myślę więc, że za małe ciuchy są dobrym początkiem . Pisałam o swoim wyliczeniu wagowym, ale widzę że masz podobne, więc od razu mi raźniej . Współczuję dni bez ruchu, ale najważniejsze że już zaczniesz działać.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko jak ta twoja koleżanka która jadła ryż z dodatkami ? Schudła? trzyma się ? coś mnie znowu ten ryż ciągnie .

rano chyba jadła raz ryż z owocami ,w obiad z warzywami a na wieczór z mięsem tak może spróbuję?
    gruschka and marti38 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, trzyma sie , ale ona jest z tych pilnujących sie , nie chce przytyć chyba jadła tak jak piszesz

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko
    czyli zwalniasz dla mnie swoją wagę
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Dzień dobry

images (3).jpg

Bardzo dobry !!!! u mnie w mieście wygrała Platforma, burmistrzem został nauczyciel, mój sąsiad i w dodatku bardzo dobry kolega, mąż jednej z najlepszych moich kumpeli w szkole !!! Hurrrraaaa!!!!

Jeszcze edit, a propo's wczorajszej rozmowy na apce

Do Kołobrzegu na weekend się nie wybieram, bo pracuję, a nie mam możliwości wziąć wolnego ani w poniedziałek ani w piątek, a gnać na sobotę to za daleko i za drogo , żałuję, ale siła wyższa
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 05-11-2018 o 07:27

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Ja tez Aga z radością zobaczyłam wyniki. W Krakowie wygrał Majchrowski, czyli naród tak do końca nie zgłupiał
    No a PIS obiecał że całkowicie zlikwiduje smog w Krakowie, to się niestety Marta musi jeszcze trochę pomęczyć. W każdym razie kupiłyśmy maskę przeciwsmogową do biegania. Marta biega teraz kilka razy w tygodniu i niestety ma straszny kaszel od pyłów.
    Gruszko pytałaś jak mi się biegało,strasznie, nie nadaję się do tego wole kijki, ból pleców trzymał mnie do wieczora. Marta mówi że z lordozą nie powinno się biegać.
    Krysiu bardzo Ci dziękuję za pmaięć o mnie a;e do Kołobrzegu się niewybiorę, mimo że to tylko weekend to koszty mnie przerastają, styczeń to miesiąc największej gonitwy u mnie poza tym termin okołopodatkowy, no i zakończenie roku czyli Pity pracowników, rozliczenia roczne klientów itp. więc niestety z przykrością nie.
    Ostatnio edytowane przez maniusia72 ; 05-11-2018 o 07:18

Uprawnienia umieszczania postów