69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
witjcie w piękną niedzielę
comment_KixX9nOCqzTMc1rTd3d2vfR5NcZYzWps.jpg
Poleżałam z moim Sucharkiem dość długo obejrzeliśmy węgierski film taki dość ciekawy, potem pogadałam z córką to i humor mam od razu lepszy 
Przysłała mi fajne stare zdjęcie którego wcześniej nie widziałam, jest na apce. Ile to się zmieniło od tego czasu. 
Dzisiaj są otwarte muzea i można darmo zwiedzać, więc się na :"rajd" wybiera zwiedzania.
A ja robię korekty z Vatu, bo się okazało że nie miałam faktur unijnych i mamy rozbieżności z kontrahentami w deklaracjach VAT UE- masakra po prostu.
A mój chce iśc na giełdę samochodową, tu jest taka lokalna tradycja czy coś, że w niedzielę wszyscy pchają się na giełdę, a odkąd są niehandlowe niedziele to sa tłumy 
a kupić tm można wszystko nie tylko samochody i ryby do stawu i kwiaty i ciuchy 
A i kolejki sa do hotdogów i podobnego badziewia 
czysty folklor
Ostatnio edytowane przez maniusia72 ; 18-11-2018 o 09:34
-
Dzień dobry
A co to? Już po dziewiątej a kawy nie ma? To tym razem ja zapraszam.timthumb.jpeg
-
No to mamy dwie kawy Maniusiu. Mam nadzieję, że będzie miał je kto wypić
-
No i proszę, dwie kawki z rana...jak fajnie 
Dzięki Sabinko i Maniusiu 
Krysiu, z Kuba lepiej, dziękuję
a kolega piec naprawił, więc nie będziemy marznąć.
Zyczę Ci udanego spotkania, mam nadzieję, że spełni Twoje oczekiwania i nie rozczaruje 
Maniusiu, ja poszłabym na taką giełdę...nie tylko dla samochodów, choć je uwielbiam przede wszystkim 
Dobrej niedzieli dziewczyny
-
Agnieszko dobrze że z Kubą już lepiej - nie ma jak u mamy! A jak woda masz już ciepłą?
Sabinko dzięki za kawusię, jak są dwie t się dziewczyny wszystkie musza odliczyć 
Krysiu miłego spotkania życzę
Ale masz fajnie z tym karnetem
-
Tak Maniusiu
I wodę i ciepłe kaloryfery 
Przed chwilą wróciłam z cmentarza, a termometr w aucie pokazywał - 5 st
-
Krysiu to piękny prezent dostałaś skoro tyle masazy możesz zaliczyć i oczywiste, że w takiej sytuacji na razie nie myślisz o innej formie ruchu. Miłego spotkania dzisiaj życzę i wielu wielu wrażeń na takim spotkaniu po latach
Agnieszko cieszę się, że już Kubie lepiej,nie ma to jak w Domu i to z ciepłymi kaloryferami i ciepłą wodą
Też wybieramy się na cmentarz ale u nas nieprzyjemnie i mży, mam nadzieję, że później się trochę poprawi Miałam zamiar odwiedzić grób rodziców wczoraj bo 2 dni temu była rocznica śmierci ojca, chciałam po wczorajszym pogrzebie udać się do moich rodziców ale zostałam zaproszona na obiad przez żonę Darka i wyszło inaczej...
Maniusiu u nas też jest taka giełda, kiedyś była samochodowa a od wielu wielu lat w samochody to jakby poboczny w towar a główna część giełdy to w zasadzie wszystko - stare-nowe ale ma to swój koloryt i czasem też tam zaglądamy, tak trochę w ramach spaceru a czasem kupi się coś innego, czego na przykład nie ma w sklepach.
-
Właśnie dostaliśmy wiadomość że zmarł dziadek Artura
-
Maniusiu bqrdzo mi przykro
wiem że był Ci bardzo bliski
-
Maniusiu wyrazy współczucia dla was obojga.
Uprawnienia umieszczania postów