Gruszko mam nadzieję, że ten długi urlop jaki sobie planujesz to nie będzie też urlop od forum, chociaż skoro potrzebujesz samotności to kto wie ale po cichutku liczę, że nas nie opuścisz na ten czasJak rozumiem chcesz z tego materiału uszyć coś do usportowiania się tak? bo chyba nie kolejną sukienkę? a może?
Maniusiu co to znaczy, że przeszukujesz rejestry i szukasz czegoś na pogrzeb, jakoś nie zrozumiałam?
Krysiu nawet jeżeli nie bardzo było widać, że ubyło cię 5 kg, w co absolutnie nie wierzę bo na pewno stało się to widoczne, buźka smuklejsza, to ty czułaś się z tym lepiej bo zrobiłaś coś dla siebie, starałaś się i najważniejsze, że ci wyszło, teraz tylko pomalutku i dobrze wyjdź z diety a ubytek wagowy pozostanieŚwietne są takie spotkania po latach pod warunkiem że ktoś takie lubi, bo ja nie bardzo chciałabym się na takim spotkaniu pokazać i pewnie obawa przed tym powstrzymała by mnie przed udaniem się na takie spotkanie. No taka jestem i nic na to nie poradzę
Najgorsze jest to, że nie akceptuję swojego wyglądu, szczególnie teraz jak znowu przytyłam a nie mogę sobie poradzić z apetytem i nie wychodzi mi działanie, pewnie za bardzo się tym katuje i obwiniaj, za bardzo chciałabym, za dużo o tym myślę, nakręcam się i tym bardziej mi nie wychodzi...
Krysiu jakie "zestarzeli się pięknie inni mniej pięknie" ? - myślę, że twoje towarzystwo było w podobnym wieku to chyba jeszcze za dużo powiedziane "zestarzeli się" - toć my jeszcze w kwiecie wieku jesteśmy haha
Maniusiu nawet nie podejrzewałam, że staw szczękowy może tak boleć i być tak dokuczliwy ten ból, okazuje się, że nie wiemy jeszcze wielu rzeczy. Szkoda, że Marta nie może podietować trochę z Dąbrowską, może by jej pomogło.