Strona 2546 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1546 2046 2446 2496 2536 2544 2545 2546 2547 2548 2556 2596 2646 3046 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 25,451 do 25,460 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar marti38
    marti38 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dobry wieczór:-) wpadam się yulkp zameldować wieczornie z komórki. Popołudnie intensywne, nie wiem ile kalorii traci się na chodzeniu po galerii handlowej. Pojechałam że starszym synem.kupowac kurtkę, dorosły facet ale trzeba to ukierunkować, bo mój starszy syn nad wygodę i ciepło przedkłada urodę i chodzi w śliczny wiatrem.podszytum paletku, wiecznie przeziebiony. Zarządziłam kupno puchówki, żeby mu ciepło było. Zakupy udały się polowicznie - tzn on nadal bez.kurtki, za to ja mam.2 pary spodni na moje zumby, bo nie madążam suszyc po praniu ciuchów na wuefy:-D jutro w domu na spokojnie jeszcze raz przymierzę i porównam z tymi które mam i uwielbiam.
    Potem kawa ze znajomym i kino, Trudny, momentami szokujący film, o którym muszę sporo pomyśleć.
    Dobrej nocy życzę Wam wszystkim, chociaż pewnie nikt już dzisiaj nie czyta :-)
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

przeczytalam....
    buonanotte.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dopiero wstałam, więc przyda się kawa- dzień dobry pobrane (4).jpg

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!
    Dopiero wstalas Agnieszko? A co to sie dziejeß Czyzby...

Awatar marti38

Dzień dobry :-)
    Ka na razie tylko na szybko z pytaniem - Kalahari, dlaczego tak.sie dzieje, ze tutaj jesteś bierną czytelniczką i rzucasz jednym słowem od czasu do czasu ? Przecież wiem (tak, czytam), ze potrafisz pisać dużo i ciekawie. Przyznam, ze czuję się z tym dziwnie i chciałabym.poznac punkt widzenia. Masz oczywiście prawo do takiej formy, ale mi jest zwyczajnie przykro, ze wątek którego jesteś częścią, jest traktowany w tak olewczy sposób.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Wieczorem na wszelki wypadek wzięłam sobie coś przeciwbólowego i noc przespana bez problemu.
    Rano nie jest gorzej niż wczoraj,więc myślę,że szczęśliwie skończylo się na piekących obrzydliwie zadrapaniach.Zdarte dwa kolana,jeden łokieć i mocno poturbowana jedna dłoń,na szczęście prawa.Przeżyję
    Teresko
    dzięki za dobre rady,ale samą myśl polewania czymkolwiek szczypiącym już i tak szczypiących ran brzmiała jak horror.
    POszłam do sklepu po papier do wykrojów i jak wracałam ,to już świat przestawałam widzieć za to kurteczka sportowa widziana oczyma wyobrażni właśnie się ukształtowała i wyglądała tak pięknie,że nierówności chodnika zupełnie przestały istnieć...

Marti
    takie zakupy z moim starszym synem to bylo prawdziwe wyzwanie,jesteś bardzo dzielna i wcale się nie dziwię,że potrzebowałaś jakiś osobistych zakupów na regenerację siłSuper,że masz gaciki na zumbę,ja ostatnio też zrobiam rajd po sportowych i wróciłam do domu przygnębiona....
    Zastanawiałam się nad tym filmem,bo właśnie u mnie się pojawił w Filmowce,jeszcze chyba trochę o nim poczytam.

Krysiu
    super,że cały czas nie miałaś wątpliwości co do spotkania.Też mam takie wrażenie po swoim spotkaniu po latach,że nasz obecny wygląd ma niewielkie znaczenie i tylko na początku.Na swoim byłam o ponad 20 kg grubsza i w niczym mi to nie przeszkadzało,żeby bawić się świetnie.
    To prawda,że czas różniesię znami obchodzi,miałam wrażenie,że faceci w sporej części postarzeli się brzydko.Szczegółnie rozczarował mnie jeden,wtedy super,dziś żadnych warunków na zachwytPięknie wyglądasz na tym starym zdjęciuTeraz masz na twarzy to samo tylko jesteś blondynką

No proszę,zanim coś skończyłam pisać już 3 posty się pojawiły ijest kawka
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Maniusiu
    jak zrozumiałam tak jak Sabinka,że te rejestry to szafa z ciuchamiCiągle masz wymiary w normie i to raczej w jej środku,masz więc sporą szansę,że coś sobie w sklepie z gotowej konfekcji kupisz.
    ja nawet też ostatnio kupiłam sobie sukienkę w Tatuum i nawet była niezła,ale się zołza w praniu trochę skurczyła i teraz czeka grzecznie w szafie ,aż ja się do niej skurczę

Na razie mus udać się na nowe zakupy materiałówe,bo moje ulubione dresowki wieczne nie są,bawełna szybko zużywa się w praniu i noszeniu,trzeba coś odtworzyć.

Sabinko
    daj spokój przeszłości,teraz jesteś kobietą piękną,czas cię naprawdę oszczędza i grzechem jest tu narzekanieWiesz,że wszystkie ci zazdrościmy
    Ja to nawet wagi....

Jakoś tak sama myśl,że przez najbliższe prawie 2 tygodnie nic nie będzie się działó dobrze mi robiA w dodatku ciało w możliwie nieszkodliwy sposób dało mi szansę nie robienia wielu rzeczy i w razie konieczności powód nie brania udziału w niczym.Może sama możliwość wystarczy
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 20-11-2018 o 08:10
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Oporządziłam się co nieco, i mogę wam odpisać

Gruszko, na początek życzę Ci spokoju, bo jak sama piszesz, bardzo tego potrzebujesz , no i żeby bolaki po przewróceniu szybko przestały być bolakami współczuję upadku, bo wiem jak to boli
    Nota bene, ja lubię wszystkie wina, a najbardziej białe półsłodkie...reńskie uwielbiam Spanie po nim mam dokładnie takie jak Ty i też najlepiej śpię po piwie

Kasiu, ja trochę inaczej niż dziewczyny, poszłabym za ciosem uznając , że najgorsze mam już za sobą i leku bym nie wzięła tak odstawiłam swego czasu hormony.Ale oczywiście daleko mi do udzielania rad w tym względzie, bo nie jestem ekspertem
    Bardzo lubię Bałtroczyka, bo to piekielnie inteligentny facet i w dodatku z poczuciem humoru, czyli mieszanka dla mnie najdoskonalsza
    Zaspałam, bo do pierwszej w nocy gadaliśmy z mężem o tym, co robimy w Andrzejki. Decyzji ostatecznej jeszcze nie podjęliśmy, bo czekamy na deklarację mamy i dzieciaków.

Krysiu, bardzo fajne to Twoje spotkanie po latach, ja swoje, kilka lat temu też wspominam z zachwytem i już planujemy z dziewczynami następne.

Maniusiu, przykre muszą być te dolegliwości bólowe Marty. Nie wyobrażam sobie nawet tego bólu w obrębie szczęki Bardzo jej współczuję

Sabinko, naprawdę nie wiem co napisać w związku z Twoimi zmaganiami z wagą Myślę, że Cię rozumiem...dla mnie najgorsze są dni gdy jestem sama w domu, nie idę do pracy i nie mam motywacji. Jem wtedy dużo więcej niż zwykle...bezczynność i samotność zabijają we mnie instynkt samozachowawczy Już kiedyś Cię o to pytałam...nie myślałaś żeby złapać gdzieś kilka godzin?

Teresko, super sen

Marti w galerii traci się mnóstwo kalorii, a szczególnie wtedy, gdy na zmianę przymierza się buty i staniki- kilogram w plecy najmniej
    Mój syn jeszcze chodzi w letnich adidasach, bo zapomniał, że jest zima i warto kupić jakieś buty. Ale powiedziałam mu, że sam ma sobie je kupić.
    Sukienka wczoraj zaczęta!

Udanego dnia dziewczyny

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Ano jestem raz jeszcze z rana...
    Pomyslalam, ze robota nie zajac i poczeka... a ja mam na sercu pare spraw, z ktorymi chetnie sie podziele.
    Ale najpierw jednak poglaskam wirtualnie te wszystkie z was co podrapane, obite i pokiereszowane...na ciele i duszy...
    Gruszko, Marti, Sabinko, Tereniu, Maniusiu, Agnieszko i Krysiu....
    Bo juz tak mamy, ze jak tylko nam ciut lepiej to i wszyscy wokol sa bardziej zauwazalni z ich bolakami i sprawami dnia codziennego...

Krysiu- z prawdziwym zainteresowaniem poczytalam ten artykul , ktory wczoraj wrzucilas i nawet dalam go sobie w zakladki...
    Pomyslalam bowiem, ze nawet jesli nie dzis to musze przedsiewziac wkrotce jednak jakies kroki, by ratowac siebie i moj uklad trawienny.
    Wczoraj pod wieczor zjadlam cale opakowanie mieszanki orzechow z rodzynkami. Musialam zjesc. Mialam jakis wewnetrzny przymus...
    Potem oczywiscie przez to lapczywe zjedzenie bardzo rozbolal mnie zoladek...wiem, ze to zoladek, bo bol byl taki znajomy...jakbym miala w nim kamienie. I to takie kanciaste....
    Musze dac zatem temu mojemu przewodzie pokarmowemu troche odpoczac. Chce zrobic kilka dni calkowitego postu. Takiego na plynach i mysle teraz o dacie... Bo zbliza sie ogromnymi krokami nasz tutejszy adwent i jesli nie dam temu rozpasaniu teraz znaku stop, to bedzie tragicznie. Wczoraj zmierzylam zimowa zeszloroczna kurtke i ledwo sie w nia zapielam... To mna wstrzasnelo...

Druga sprawa, ktora mi lezy na sercu to moj Radek. Od piatku jest juz na urlopie (ma do konca miesiaca) a od 1 grudnia bedzie bezrobotny.
    Rozmawialam z nim wczoraj i rozmawialam z jego pracodoawca. Wbrew jego woli, kierowana matczyna troska zadzwonilam jednak tydzien temu do dzialu personalnego. Dowiedzialam sie tam rzeczy, ktore zabolaly ale i wyjasnily pare rzeczy. Rozmowa z mezem na ten temat zakonczyla sie klotnia jak zwykle zreszta... Rozmowa z synem byla jednakze jeszcze bardziej bolesna. Radek nie widzi w sobie "winy", jego zdaniem to praca i pracodawca winne sa temu zwolnieniu. On nie chce byc wyzyskiwany przez wspolczesna sytuacja pracowa, jaka panuje teraz. Szczegolnie w korporacjach. Rozmowa zakonczyla sie moimi lzami i jego pytaniem: czego ty ode mnie chcesz? Byl bardzo odpychajacy i niemily. Widzi we mnie wroga i ja bardzo zle sie z tym czuje, ze nie potrafie rozmawiac z moim dzieckiem...
    gruschka and marti38 like this.

Awatar marti38

Kasiu, a ile Radek ma lat? Może rzucenie go na głęboką wodę pomoże? Pracowałam dawno dawno temu w poradni uzależnień i czasem matki stawały pod ścianą i z bólem w sercu decydowały się na taki krok. Bo co będzie teraz ? Będziecie wiecznie go utrzymywać? Wiem, ze nie jest łatwo, mam aspergerowca w domu i różne jasne zasady chyba pomagają. I niestety stanowczosc jak z małym dzieckiem. Pisze na podstawie własnych doświadczeń.

Niestety, lustra w Adidasie okazały się bardzo życzliwe i nowe gadki idą do zwrotu, stare wygrywają. Pojadę z mężem jak najszybciej bo była tam jeszcze jedną para, podobna do tych które mam już chyba 4 rok i są genialne. Marzą mi się takie 3/4 bo na sali jest gorąco, ale same legginsy są w tej długości A tych to jeszcze dłuuuuuuugo nie będę nosić.
    gruschka and kasiaogrodniczka like this.

Uprawnienia umieszczania postów