Witajcie
Szafka ma dotrzeć przed świętami, chcemy z dodatkiem beżu, czarne do niczego nie pasuje. Jeszcze by się stolik przydał , niestety nie mogę natrafić na nic co by mi spodobało i równocześnie nie było kosmicznie drogie.
Krwotok się się powtórzył miałam drugi raz przy osłabieniu chorobą, nigdy wcześniej tak nie miałam, no ale migren też wcześniej nie miałam a teraz regularnie. W sumie to dziś nowy tydzień a ja jestem zmęczona jakby to już piątek był.
Ale będzie dobrze.
W weekend przygotowywałam się do zakończenia kontroli , dziś jestem z panią umówiona, na szczęście na wszystko znalazły się dokumenty na podkładkę więc chyba będzie dobrze. A w międzyczasie kończyłam fanty na aukcję, trochę mi przykro bo się mało sprzedało, ale coś tam zarobiłam dla psiaków.
Pogadałam tez z córcią bardzo długo bo miała lekkie załamanie z powodu spiętrzenia obowiązków, oczywiście gadki typu: nie ogarniam i nie daję rady, mam nadzieję że trochę pomogłam, bo mi potem pisała, że część rzeczy udało się zrobić.
Aga z ciuchami masz rację, te lepszej jakości są dużo trwalsze. i tu nawet nie chodzi o cenę, bo nieraz jest coś drogie a niewiele warte, już dotykając w sklepie widać że do pierwszego prania przetrwa. Te niektóre koszulki które są aż pzezroczyste...
Z niepokojem patrzę na to co się dzieje na Ukrainie