Strona 2573 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1573 2073 2473 2523 2563 2571 2572 2573 2574 2575 2583 2623 2673 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 25,721 do 25,730 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

syrfina jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Będę wredna ale jak zdecydujecie się na okolice Olsztyna to was nawiedzę na godzinkę dwie. Wezmę smroda albo 2 smrody ze sobą bo inaczej mi się nie uda z domu wyrwać . Taki los młodej matki
    marti38 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

pobrane.jpg

Dzień dobry

Teresko, cena jest do uzgodnienia z właścicielem, a ponieważ to nasza stała miejscówka, to jest niedrogo Na apce napiszę więcej.

Gruszko, chyba dawno w Płocku nie byłaś, bo jest przepiękny i ma jedno z piękniejszych w Polsce stare miasto Jedno co ma niepiękne, to petrochemia, ale to tez się zmieniło. Płock jest 60 km ode mnie i jestem tam dość często, bo mają niezły teatr.

Ja już na temat wyjazdu nie będę się wypowiadać, bo jako jeżdżąca samochodem i mieszkająca w centrum Polski skąd mam wszędzie jedną drogę, dopasuję się do każdej propozycji. Moim zdaniem ustalić wszystko powinny dziewczyny mieszkające na krańcach Polski lub za granicą - i mające kłopot z dojazdem.

Dobrego piątku
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 07-12-2018 o 08:01

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Syrfino, kocham Olsztyn ( Jestem warmianka z pochodzenia, więc wszystko co warmińskie jest dla mnie kochane W Olsztynie na dawnym ART studiował mój mąż ...ale Ty chyba nie o tym Olsztynie piszesz

W Kazimierzu, w sezonie jest jednak dość drogo
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 07-12-2018 o 06:13

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Polecam Olsztyn koło Częstochowy , tyle że to też dziura w której nic nie ma poza ruinami, no i ścieżkami do spacerowania

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Normalnie mam deja vu
    sabinka57 lubi to.

syrfina jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    1

Agnieszka o tym właśnie. Obecnie na Warmi mieszkam. Od 3 lat. Wcześniej w Świętokrzyskim.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Ja z praktycznych względów proponowałabym jednak jakieś duże miasto do którego wszystkie mamy niezły dojazd z każdej strony Polski a i Kasi do dużego miasta pewnie łatwiej dojechać. Wrocław był świetny bo nawet dla tych co miały najdalej był osiągalny, ja jechałam prawie 7 godzin na przykład ale to nie było źle a na przykład do Częstochowy sprawdzałam przed chwilą musiałabym jechać z przesiadką godzin 11
    Proponowane góry z przesiadką u Agnieszki też na przykład dla mnie i podejrzewam dla Gruszki (abstra***ąc od terminu )byłyby bardzo wielogodzinną podróżą bo do Agnieszki też muszę jechać około 8 godzin, plus od Agnieszki nie wiem ile ale nie mało... Tak czy owak podróż musi chyba być rozłożona na 2 dni a to bez sensu.
    Może Poznań? Dojazd chyba byłby niezły dla każdej z nas?
    marti38 and Agnieszka111 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Tereniu ja góry bardzo lubię i te zalesione i te nie zalesione, ja mam tylko awersję do Zakopanego i Wisły
    ale twój opis wędrówek górskich mnie rozbroił

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Wschod Polski i jej wschodnio-polnocne tereny absolutnie dla mnie odpadaja! Olsztyn na polnocy i Kazimierz pulawski choc piekny-
    dla mnie dojazdowo okrutny!
    O Olsztynie kolo Czestochowy nic nie wiem-bo nigdy wczesniej o nim nie slyszalam... Kto to widzial by ta sama nazwa nazywac dwa miasta?
    A co to nie ma juz innych?

Sprawa u mnie wyglada tak, ze w regiony rodzinne (Gdynia, Wroclaw, Krakow, Lodz)...moge byc podwieziona przez meza, co dla mnie oznacza skrocenie czasu podrozy, koszty no i oczywiscie komfort jazdy. Na poludnie Polski (rejony Dolnego i Gornego Slaska szczegolnie) ode mnie kursuja tzw przewozy osobowe z adresu pod adres. Takim przewozem jechalam np do Ustronia, gdzie bylysmy z Terenia na diecie Kwasniewskiego. Wyruszylismy z panem kierowca wtedy spod mego domu okolo 20 i na 6 rano bylam na miejscu (okolo 900km), gdzie na mnie juz czekal pokoj w hotelu. Moglam w nim ciut sie zdrzemnac i okolo 11-12tej (chyba) wziac Terenie w ramiona.
    Oczywiscie rozumiem, ze podroz wielogodzinna musi sie oplacac, dlatego jestem zdania, ze dobrze byloby wziac pod uwage mozliwosc przedluzenia pobytu do kilku dni, a nie tylko dwie noce i powrot.
    Widze zatem dwie opcje:

1-Spotkanie w centrum Polski, np kolo Lodzi-tak zebyscie mogly wszystkie dojechac w kilka godzin
    2-Spotkanie np Beskidzie Zywieckim- i wtedy kto chce moglby to polaczyc z wypoczynkiem urlopowym kilkudniowym

Zapewniam was, ze pobyt w miejscowosci z gorskim powietrzem kazdemu dobrze robi, bez wzgledu czy sa to gorki male czy duze...
    Tak samo zreszta jak pobyt nad morzem...
    Szczegolnie dla tych, co mieszkaja na codzien w wielkich miastach jak Lodz Czy Frankfurt...

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Kasiu centrum centrum Polski na przykład Łódź dla mnie to podróż 8-10 godzin z przesiadkami, Beskid Żywiecki też dla mnie około 10 godzin z przesiadkami. Moim zdaniem powinnyśmy szukać miejsca do którego wszystkie w miarę bezproblemowo w ciągu kilku godzin. dojedziemy pociągiem z różnych części kraju bo tak najczęściej się przemieszczamy.
    Agnieszka111 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów