Strona 2574 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1574 2074 2474 2524 2564 2572 2573 2574 2575 2576 2584 2624 2674 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 25,731 do 25,740 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dobrze Sabinko. To niech kazda z was sprawdzi gdzie ma najlepszy dojazd pociagowy.
    marti38 and Agnieszka111 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Kasiu no tak to się nie da chyba sprawdzić, lepiej rzucić jakąś propozycję i wtedy niech się dziewczyny wypowiedzą jaki mają dojazd, biorąc oczywiście i twój dojazd pod uwagę
    Ja zaproponowałam Poznań bo wydaje mi się, że większość miałaby tam dobry dojazd ale do końca nie wiem

Awatar marti38
    marti38 jest nieaktywny Znany na forum

A może Poznań i okolice? Znad morza bliżej, z Łodzi i Warszawy też. Musiałaby sie wypowiedziec Krysia i Maniusia, jak one z dojazdem.
    Niestety, Kazimierz chociaż uwielbiam, ma dwie wady - dojazd pociągiem jest problematyczny, no i Kazimierz jest drogi, a nawet bardzo drogi. I w drugiej połowie sierpnia dużo można o nim powiedzieć, ale nie to, że nie ma tam dzikich tłumów
    W kwestii miejsca, ja się absolutnie dostosuję do wszystkiego, co wymyślicie, mnie jest wszystko jedno, gdzie się spotkamy :-)
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar marti38

Sabinko, pisałyśmy razem w tym samym czasie :-)
    Agnieszka111 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

ja tez poczekam na propozycje, się dostosuję lub nie Raczej więcej miejsc mi pasuje a nawet jak mi nie pasuje a da się dojechac to dojadę

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    Marti, nic nie zagmatwałaś . Kasia zaproponowała okolice Beskidu i jak wiecie bardzo mi się ta myśl spodobała, bo od razu wyobraziłam sobie tam takie nasze bardziej aktywne (ruchowo ) bycie z sobą a przy okazji z naturą. No i w górkach jeszcze nie byłyśmy. Ale Tereni opis nie jest zachęcający, no i wielu z was ten pomysł nie przypadł do gustu, nie jest też żadnym argumentem to, że chociaż raz i ja miałabym dosyć blisko , tak więc zostawiam już ten pomysł. W Olsztynie są ruiny zamku i pagórki, ale średnio ciekawe a do tego dużo zwiedzających. Kazimierz i okolice brzmią zachęcająco, no ale tam bardzo drogo. Poznań wydaje się dobrym pomysłem dojazdowym, ale to miasto. Jestem otoczona aglomeracją miejską, stale w oparach smogu i naprawdę bardzo marzy mi się to, o czym pisze Kasia – powietrze i natura. Więc jeżeli już nie te górki, to chociaż też nie miasto. Ale może być coś niedaleko miasta, chociażby właśnie w okolicach Poznania (co też sugerujecie), czy innego, łatwego dojazdowo miejsca. Bardzo interesująca wydaje się również propozycja o którym wspomina Agnieszka. Agnieszko, piszesz że cena do uzgodnienia z właścicielem i niedrogo, a do tego naprawdę sporo tam atrakcji. Więc może by to też sprawdzić. No chyba, że rzeczywiście trudno tam dojechać.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Super,że wszystkie tak zgodnie się dostosujemy,ale na razie nie ma do czego
    Dla mnie Poznań byłby idealny,okolice teżI pewnie można by znaleźć jakąś opcję z naturą i dłuższym pobytem,nie tracąc z oczu cywilizacji
    Krysiu
    pisałyśmy razem.
    Wokół Poznania jest mnóstwo jezior i ośrodków ,czasem nawet z dojazdem miejskim autobusem.
    Kazimierz od razu wycofuję( skojarzył mi się z powodu całkiem sporych górek)bo nawet we wrześniu jest trudny do zniesienia.
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 07-12-2018 o 11:57
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Natura naturą ale względy praktyczne też są ważne : w mieście prościej pójść na obiad do jakiejś restauracji, zrobić zakupy na sniadania i kolację a to też jest ważne moim zdaniem.

Awatar marti38

Sabinko, można mieć i jedno i drugie. Czyli spokój i naturę A jednocześnie sklep i knajpki
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Przyjrzałam się jeszcze raz Kuklówce.
    Pokoje ladne,okolica też,tylko brakuje mi takiego miejsca gdzie moglybyśmy posiedzeć razem z własnym jedzeniem i piciem.
    Pokoje się raczej do tego nie nadają.I co z obiadami(obiadem) i kolacjami?Niby fajnie,że w każdej chwili można się zaszyć w pokoju,ale czy na pewno o to nam chodzi.A jak to organizowałyście w Dębkach? to chyba też byl jakiś ośrodek?
    I opłata za prywatne ognisko dość wysoka.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Uprawnienia umieszczania postów