Strona 2575 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1575 2075 2475 2525 2565 2573 2574 2575 2576 2577 2585 2625 2675 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 25,741 do 25,750 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

No tak , żeby raz Krysia miała blisko, to by Sabinka i Gruszka miały bardzo daleko.
    Kuklówka jest 40 km od Warszawy.
    Dojazd z Łodzi(no z Kutna i Skierniewic jeszcze bliższy, a to duże wezły kolejowe) via Agnieszka czy z Warszawy via Marti to wcale nie koniec swiata.
    Kasia dojazd z mężem do Łodzi posiada, zresztą może u mnie się zatrzymać.
    Znalazłam samodzielny dojazd do Radziejowic, na lotnisko Chopina OK busem , a tam do Radziejowic usługi transportowe są za 8.50 z Al Krakowskiej 48 min.
    Nawet nie musiała bym absorbować dziewczyn samochodowych chyba, że do odebrania z tych Radziejowic, ale to już ta sama gmina.Mam blisko to mogę się pobłąkać po kilku środkach lokomocji.
    Jezioro pod Poznaniem też mi leży tylko nie znam fajnej i taniej mety. 80 ze śniadaniem to dobra cena.
    Rozumiem Sabinkę , że się broni przed kilkugodzinna podróżą, ale nie wiem czemu jej Łódź tak nie leży jak ma bezpośrednie autobusy 8godz40min.Poznań jest 1,5 bliższy.
    A Krysia to nie wiem gdzie mieszka . I Maniusia grzeszy, że do Łodzi ma zły dojazd. Ja do niej mam dobry.
    Mnie miasto też nie leży bo w nim mieszkam na co dzień.
    To już wolę te psińcowe górki niż drugi Wrocław i dreptanie po brukach, padłe szczury i chore koty.
    Najwyżej wystawię krzesło na trawke i nie pójdę zdobywać szczytów.
    Myślę, że ktoś do kompani i "obgadania" reszty się nada.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Teresko podpisuję się pod twoim postem , a co do Łodzi to przypominam, że to ja proponowałam Łódź
    marti38 and Agnieszka111 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

TinnGo i tu się trochę mylisz - do Łodzi rzeczywiście mam autobusem tyle godzin ile napisałaś ale autobusem nie znoszę jeździć na takie odległości a pociągi mam z przesiadkami, zresztą już tak jechałam do Agnieszki a do Poznania pociąg jedzie niecałe 5 godzin. Ale nic to - skoro już w zasadzie zdecydowane to się dostosuję albo i nie Wiadomo, że ważne, żeby większości pasowało i to normalne, nigdy się wszystkim nie dogodzi
    gruschka, marti38 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Gruszko ja chyba na apce napisałam że jest tam wielka świetlica do posiedzenia . Są tam kanapy, fotele, stoły . I jest wiata na świeżym powietrzu . Nawet gdy lało było .
    marti38 lubi to.

Awatar marti38
    marti38 jest nieaktywny Znany na forum

Przemek zna fajną miejscówkę pod Poznaniem, Powidz , nad jeziorem. Ale od Poznania to jest godzina drogi samochodem.
    Tak jak deklarowałam wcześniej- mam 3 miejsca w samochodzie, na
    ścisk to 4

Awatar marti38

Urwało mi - mogę wozić i zabierać gdziekolwiek.
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko
    miejsce to wiem,ale czy byloby tylko dla nas i co z prowiantem,czy trzeba sobie wszysko przywieżć i czy można,czyli taka proza życia
    Czy można się w tej świetlicy rozłożyć z własnym gospodarstwem czy będzie dietetycznie
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Można mieć swoje, mogą nam ugotować , jak sobie będziemy życzyć . Ognisko nie jest obowiązkowe, jakiś do tej pory bez niego sie obywalysmy , niedaleko są sklepy .
    Żeby nie było-,nie namawiam was, choć dla mnie to miejsce jest super. Odpowiadam tylko na posty Gruszki ale chyba już sie wyczerpałam
    marti38 lubi to.

Awatar marti38

Może zaczniemy od telefonu tam i w ogóle sprawdzenia czy są miejsca ? Bo jak nie ma albo jest duża impreza, to dyskusja nie ma sensu.
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Rozumiem,że moje marudzenie może być wkurzające
    Bardzo,ale to bardzo chciałabym być na spotkaniu i staram się je jak najbardziej uprawdopodobnić.
    Do Wrocławia mialam ponad 500 km,więc trudno powiedzieć,że blisko.Czasem łatwiej jest dojechać daleko,byle dojazd był dobryGdynia mi się bardzo szczęśliwie trafiła bo wynikła z Kasi obecności u rodziny
    Być może przyjdzie mi samej się dotelepać na miejsce i będę z domu wychodzić w ostatniej chwili i ma znaczenie,czy muszę jechać z prowiantem i nie tylko,czy wszystko będzie na miejscu.
    Bardzo proszę więc o wyrozumialość....Myślę,że to jest wlaśnie dobry moment,a nie wtedy kiedy wszystko będzie zorganizowane i zaplanowane.
    Może każdy poszuka jeszcze w necie lub popyta znajomych,a Agnieszka rzeczywiście sprawdzi dostępność jej miejscówki
    Może być też natura blisko Krysi ale tak w drugą stronę,bliżej środkaSama chętnie odetchnę od tego co mam w sezonie u siebie.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Uprawnienia umieszczania postów