Strona 2576 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1576 2076 2476 2526 2566 2574 2575 2576 2577 2578 2586 2626 2676 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 25,751 do 25,760 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

No to może Marti byś tą Przemkową miejscówkę oblukała. Byle nie w mieście tylko ten lot balonem.....Bo ja w Turcji nie skoczyłam na paralotni i do dziś mam o to żal do siebie. Bo w dzieciństwie miałam takie piękne sny że umiem fruwać.
    W samolocie i w helikopterze to nie to. Może w tym balonie znowu bym na chwilę zamieniła się ptaka jak we śnie. Na kajakach byłam i płynęłam chociaż nie umie za bardzo pływać, ale miałam kapok.A fruwać która pr[bowała. Ja strasznie chcę.
    marti38 and Agnieszka111 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Obejrzalam Kuklowke i obejrzalam okoloce nad jeziorem powidzkim. Jesli mialabym wybierac to odleglosciowo wole okolice Poznania.
    Agniesiu -ale sprawdz ten weekend sierpniowy w tej Kuklowce. Jesli bedzie wolna to bedziemy sie zastanawiac.
    Marti a ty kochanie dopytaj swego chlopka o te baze nad jeziorkiem. Bo ja znalazlam taka stronke...ale nie wiem o ktory osrodek chodzi...

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko, Marti jestem za i podpisuję się obiema rękami pod tym, co napisały dziewczyny w sprawie sprawdzenia obu miejsc. Już się nie mogę doczekać, co z tego wyjdzie!

Tereniu, paralotnia? Gruszko, w Dąbkach miałyśmy domki kempingowe.

A teraz, chociaż wiem że wcześnie, ale absolutnie idę spać. Kolorowych snów .

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dzień dobry

pobrane (2).jpg

Napisałam do Pana meila, więc dam wam znać co odpowie. Pan jest w ogóle fanem diety wo i jest administratorem grupy na fb, w której jesteśmy z Maniusią
    Ale nie wiem, czy dobrze robimy, bo np. Sabinka nie jest zadowolona, a ja chciałabym żebyśmy wszystkie były zadowolone i w związku z tym wszystkie były na spotkaniu. A mnie bardzo zależy żeby Sabinka była i wolę dostosować się do miejsca, które wszystkim by się podobało W Kuklówce najgorzej jest z dojazdem i zasięgiem telefonicznym. Gdy zobaczycie to miejsce, to nie wierzę, że wam się nie spodoba, ale dojazd rzeczywiście jest uciążliwy. Nawet samochodem można się zgubić. Ja już drogę znam, bo byłam tam kilka razy, ale nie jest łatwo.

Idę teraz na akcję wpisać się do tabelki, bo zgubiłam w tym tygodniu co nieco

Udanej niedzieli
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 08-12-2018 o 07:09

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Ja mam jeszcze taki pomysł na nasze spotkania

Ja miałam już blisko, Gruszka też, tak samo Sabinka, może róbmy każdego roku spotkanie w takim miejscu, gdzie jedna z nas będzie miała bardzo blisko, to byłoby może najsprawiedliwiej, co? Problem będzie z Kasią i Magdą, ale ja np. w wolnym czasie wybiorę się chętnie i do Niemiec i do Włoch

Kolejny raz oglądałam migawki z pogrzebu Georga Busha, i znów serce mi krwawiło na widok jego labradora przy trumnie Psia miłość nie zna granic
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 08-12-2018 o 08:07
    kasiaogrodniczka and marti38 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Agnieszko to nie o to chodzi, że jestem niezadowolona. Ja po prostu lubię prostsze dojazdy - z miejsca do miejsca na przykład pociągiem No i względy praktyczne za mną przemawiają, np sklepy. A balonem i tak nie polecę Ale oczywiście się dostosuję.
    gruschka, marti38 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, właśnie o to mi chodziło

Tak naprawdę...już kiedyś o tym myślałam, że bardziej zależy mi na zadowoleniu ( swoim i innych) niż dopasowaniu
    Ale nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu, bo może facet da zaporową cenę, albo w tym czasie będzie duża impreza, więc i tak wszystko upadnie.

No, biorę się za robotę, bo dziś chcę zrobić ciasto na kluski do zupy makowej, muszę je dobrze wysuszyć , więc to już najwyższy czas. No i zagniotę ciasto na pleśniaka, które trzeba zamrozić.
    marti38 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Ach jak ja kocham takie soboty! Spokojnie, cicho, leniwie...

Ja Agnieszko nie mam sie czym chwalic na akcji... Jest jak bylo. Sie spodziewac, ze bedzie! No ale co zrobisz, jak nic nie zrobisz?
    Dobrze, ze po grudniu nastepuje styczen... i tego sie trzymajmy!

Co do wyjazdu, mysle kochana, ze ciezko jest zadowolic wszystkich. Po prostu dlatego, ze jestesmy ludzmi a ludzie sa rozni. Jedni wola nature, inni duze miasta... Dlatego trzeba isc na kompromis. Duze miasta juz byly ostatnio dwa pod rzad, moze teraz dla odmiany naura? Podoba mi sie tez twoj pomysl Agnieszko, aby za kazdym razem ktorejs z nas bylo blisko.
    Wydaje mi sie to sprawiedliwym rozwiazaniem.

Przyszlo mi do glowy, ze pozostawiajac upodobania czesto problemem jest sprawa finansow np na sam dojazd zeby byl szybszy i bardziej komfortowy. A co sadzicie o tym by wykorzystac zblizajacy sie czas prezentow pod choinke i poprosic bliskich np o jakis bilet bezterminowy na pendolino czy tym podobny szybki srodek komunikacji? Wtedy nawet przejazd na drugi kraniec Polski nie bylby takim problemem...

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry zza płota

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    kocham Olsztyn ( Jestem warmianka z pochodzenia, więc wszystko co warmińskie jest dla mnie kochane
    Agnieszko forju [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ...dla Was sąsiadeczki również oczy*wiście,pozdrowienia z Warmii

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    O Olsztynie kolo Czestochowy nic nie wiem-bo nigdy wczesniej o nim nie slyszalam... Kto to widzial by ta sama nazwa nazywac dwa miasta?
    A co to nie ma juz innych?
    prawda Frankfurty to chociaż mają "imię" nad Odrą lub nad Menem nooo fakt,że temu Olsztynu na południu
    często dodaje się miano K/Częstochowy...jadąc krajową siódemką,przed Warszawą mija się miejscowoćś Szczytno,
    a wcale nie jest to to Szczytno jurandowo-klenczonowe rzut beretem ode mnie,chociaz juz na Mazurach

Wszystkiego dobrego sasiadeczki,przede wszystkim mądrego wyboru miejscówy

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

O rany, Kaniu, dzięki za tę piosenkę o mnie jest jak nic ...

Uprawnienia umieszczania postów