Strona 2578 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1578 2078 2478 2528 2568 2576 2577 2578 2579 2580 2588 2628 2678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 25,771 do 25,780 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar marti38
    marti38 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

My się dzisiaj sponiewieraliśmy zakupów i, oboje lubimy, ale spędziliśmy w różnych galeriach masę czasu.
    Prezenty dla dzieci z akcji częściowo kupione, na urodziny teściowej i Przemka też. Przy okazji kupilam sobie buty, bo na plaskim obcasie mam niewielki wybór A noga nie toleruje podwyższenia.. W Peek.... sweter dla Przemka przeceniony, ale nadal będzie czekać na styczniowe wyprzedaże. Na mnie w tym sklepie pasują torebki i szale hihi. Obejrzeliśmy śliczne dekoracje i zjedliśmy super zdrowy obiad. Fajny, udany dzień ww dwoje.
    syrfina and gruschka like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

gruschka and marti38 like this.

Dzisiaj my wybieramy się na Bohemian Rhapsody. Seans jest o w Multikinie o12:30 to potem od razu w centrum handlowym zjemy sobie obiad, Szkoda że sklepy pozamykane to od razu można by dokończyć kupowania prezentów dla rodzinki J.
    Sorry, że ostatnio mniej piszę ale próbuję z sobą rozmawiać bo waga szaleje i biję rekordy, nie to, żeby się popsuła i źle pokazywała, sama na to pracuję, że kilogramy rosną, w tej chwili pobiłam mój rekord życiowy ale wcale ale to wcale nie jestem z tego powodu dumna a wręcz załamana.Ale nie mogę się opanować i ilość mnie gubi.

syrfina jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    1

Hlip, hlip, hlip. I znowu o filmie . I tak ubolewam że w kinie go nie oglądnę bo na małym ekranie nie będzie już takiego efektu.
    Zazdraszczam wszystkim oglądającym.

Masz rację Syrfino - takie filmy najlepiej oglądać w kinie, zupełnie inaczej się je odbiera

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Rozpadalo się na całego.Na rower nie ma szans,bo choć w mieście cichutko to nad morzem(jakieś 600m dalej)łeb urywa.
    Ale były schody,M się śmiał,że to górska premia
    Tyle piszecie o filmie,że aż sprawdziłam czy dziś u mnie grają.Grają,ale bilety już tylko w pierwszych rzędach i w sali którą najmniej lubię,więc poczekam na inny dzień.
    Ale najpierw Fuga,bo pewnie będą ją krótko grali.
    Różnorakie przygotowania do świąt u was - i porządki,i prezenty, i gotowanie,i dekorowanie i pewnie sporo innych,że nie wspomnę o spotkaniach.
    W ramach zbliżających się świąt u mnie M powiesił mi lustro(stało już chyba ze 4 miesiące i parę dni temu omal się nie stłukło) i przewiesił router .Mam teraz net gdzie chcę
    U mnie mak też jest obowiązkowy.Kiedyś dawno temu próbowałam robić makiełki,domowe kluski ,ale wszyscy wybierali mak,a odgarniali kluski,więc pozostał nam makowiec z bakaliami bez ciastaA reszta to głównie wytrawna,tak bardziej jak u TinnGo.
    M in. kapusta z grochem,specjalność mojej mamy.
    Fajne czasy nam na stały,że wymieniamy się nie tylko przepisami ,ale i miejscami gdzie dobre pierogi można po prostu kupić
    W moim regionie częściej je się właśnie w sprawdzonym miejscu zamawia niż lepi w domu.Ja lepię bo lubię to robić
    Dobrze czytać,że przy okazji zakupów czy innych spraw spędzacie dobry czas z kimś bliskim,u mnie też tak jest
    Miłej niedzieli
    Wokół Poznania ( te tereny akurat trochę znamdlatego piszę) jest sporo miejsc,gdzie dojeżdża miejska komunikacja lub skm.Kórnik,Rogalin,Puszczykowo,Czerwonak i wiele innych.Niektóre na obrzeżach puszczy Zielonka lub nad jeziorami,których jest wokół mnostwo i to już ok.10km od miastaW niektórych są małe agroturystyki na 10-12 osób,z pieczeniem chleba np,kajakami,rowerami wodnymi i licznymi wiejskimi atrakcjamiCoś na pewno znajdziemy.
    Ja zacznie się w necie szukać to potem reklamy różnych miejsc same wyskakują,można też poszukać każda w swojej okolicy czegoś na olx.
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 09-12-2018 o 10:54
    marti38 lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    Sabinko, nie wiem czy to Cię pocieszy, ale akurat też mam spory problem z powstrzymywaniem się od jedzenia ; wierzę jednak, że to chwilowe. Co do wyjazdów, to masz rację, że bezpośrednio i tylko do miasta jest łatwiej. Ale czy naprawdę tylko o to chodzi? Miasto to na pewno dobre miejsce, jeżeli chce się pochodzić po sklepach (ale przecież ani w Gdyni, ani we Wrocławiu nie chodziłyśmy) albo spędzić czas w teatrze czy na jakimś koncercie (ale na to z różnych względów też się nie decydowałyśmy). Mogę się mylić, ale mam poczucie, że miasto jakoś tak nas ogranicza. Łatwiej o zasiedzenie, trudniej się zmobilizować do wyjścia i działania. Przypomnij sobie, jak to było we Wrocławiu, ile się nas Kasia naprosiła, żeby wstać i gdzieś ruszyć. A przestrzeń daje szansę na większą różnorodność i odmianę. Nie ogranicza bycia razem, a jednocześnie tworzy wielopłaszczyznowość. Tak było przecież nad morzem. Do siedzenia i długich rozmów zostawiałyśmy sobie wieczory.
    Jeżeli chodzi o to miejsce, które zaproponowała Agnieszka czy też to, które może pokaże Marti, to myślę że sprawę czekania na siebie nawzajem da się jakoś (no może niekoniecznie cierpliwie ) pokonać.

Gruszko widzę, że się przedświątecznie dzieje . U mnie niby nie, a jednak tak, bo już wiem co i dla kogo kupię . Kuti, makówek czy moczek nie robię, ale czasami mam okazję pokosztować na różnych spotkaniach i to mi wystarczy. Moi też się nie domagają, bo są przyzwyczajeni do innego zestawu dań wigilijnych, więc nie ma problemu. Pierogi lubimy, więc na pewno będą robione. Z tego co napisałaś wynika, że okolice Poznania i to co oferują, wydaje się bardzo kuszące. Dobrze, bo będzie gdzie szukać na zapas . Na razie poczekajmy na wieści od dziewczyn.

Marti, fajny taki dzień we dwoje i fajnie, że potraficie to celebrować.

Tereniu bardzo Ci ten strój Mikołaja pasuje, możesz zakładać częściej . Fajny przepis na sok, to coś też dla mnie. A co z tą poduszką z gorczycy?

Madziu, mam nadzieję, że pozałatwiałaś swoje sprawy w Pl. Gdybyś przypadkiem przyjechała do kraju w styczniu, to daj znać. Widziałam rozświetloną W-wę, faktycznie zaszaleli .

Moja córka też była na Bohemian Rhapsody. Podobało jej się, ale z naciskiem na podobało. Może to sprawa wymiany pokoleniowej? Oni kojarzą Queen i Frediego, doceniają muzykę, ale nie ma już w tym aż takiego zafascynowania.
    syrfina, gruschka and marti38 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Hej witajcie, u mnie od rana leje i to dość mocno, mam nadzieję że nie wrócą przymrozki bo będzie taniec na lodzie.
    Co do wyjazdu, to miejsce mi doścobojetne dostosuję się, bo raczej mi o towarzystwo chodzi nie o miejsce
    Widze że większości z was pasuje czas w środku tygodnia, to ja nie będę oponowac, ciężko będzie dopasowac tak aby każdy był zadowolony, jesli będę mogła to wezmę wolne i przyjadę, z doświadczenia wiem że przed 25 a taki termin spodkaniapadł, będzie to mało realne.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao, syrfino,sabinko i wszystkim zycze jak najszybszego spotkania z freddym..
    a dzisiaj podsylam wam obrazek z wystawy fot. o przedwojennej warszawie...ktora wlasnie zaliczylam w ten deszczowy poranek..
    plaza poniatowka nad wisla i waga elektryczna.......waga.jpg

no..udalo sie..mam nadzieje

Awatar marti38
    marti38 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry :-) z komórki pisze, więc jak zwykle tylko.kilka zdań, bo nie mam cierpliwości do słownika tutaj, a wyłączyć całkiem nie chce, bo jednak wygodny bywa.
    Dzisiaj od rana szaleje w kuchni, miała być Pavolva ale Przemek przy sprzątaniu jakoś przekręcił gałkę od temperatury piekarnika i będą zbrązowiała. Na szybko więc tarta z kremem i frużeliną, którą zrobiłam z mrożonych wiśni.
    Do tarty kupiliśmy patrzę I fajne szklane talerzyki, i klasycznie bilety do teatru. Duża gwiazda betlejemska zamiast ciętych kwiatów i wiem, ze mama Przemka będzie zadowolona.
    Dzieci duże wprowadziły się do nas na stale, przestali się dogadywać z rodzicami Klaudii, więc teraz nom stop Bedzie nas w domu pięcioro. I ich fretka.....dom wariatów hihi, tyle zwierząt. Ale fajnie mieć bliskich razem.
    Dobrej niedzieli
    syrfina and gruschka like this.

Uprawnienia umieszczania postów