Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Natko...
ojej... uwazaj na siebie... o wszystkich myslisz, o wszystkich dbasz a na siebie nie zwracasz uwagi... dopiero jak taki "zonk" wyskoczy, to wtedy myslisz o sobie ... to zla metoda... mimo wszystko nie mamy juz po 20 lat i trzeba poprostu przyjac do wiadomosci, ze czasy naszej swietnosci to juz niestety nie sa....
Ewa ...
po tym wszystkim co przeszliscie, to az milo czytac takie dobre wiesci ... nie dziwota, ze Lulu jest slaby ... po takich anomaliach organizm na dojscie do wzglednej formy i sily potrzebuje czasu ... lepiej niech poleguje, niz mialby sie zbytnio forsowac ... na to przyjdzie jeszcze czas...
Jilinko...
dzieki za piekne owcki ... masz racje w taki upal to lepsze od kawy
naprawde podziwiam, za remont w takich temperaturach... trzeba miec konskie zdrowie, zeby nie zrobic sobie malej przerwy ,bo w tym upale to nie chce sie poprostu ruszac... a juz po drabinie skakac to nawet nie ma mowy ...
Agnieszko...
wielkie gratki ... widac ze nie odpuszczasz i tak trzymaj ...
Kasiu...
ja tym razem powstrzymam sie od komentarzaodnosnie wagi , ale w kwestii spotkan WW masz zupelna racje ... lepiej zabrac sie za to po urlopie...
Krysiu...
twoje zyczenie sie spelnilo... podopieczni spali wyjatkowo spokojnie i ja tez moglam pospac ... spalam od 23.30 do 5.00 chyba calkiem niezle biorac pod uwage fakt ze bylam w pracy i spiac zarabialam swoje pieniazki ...
jesli mozesz to podeslij prosze linka do stronki z radami jak sobie radzic z wilczym glodem, bo ja sobie z nim nie umiem poradzic ...
Milego popoludnia... u mnie nieco sie ochlodzilo, ale jak mowia synoptycy to maly oddech i jutroma znow smalic... mysle jednak ze rekordowej temperatury z soboty pond +40°, juz nie przekroczymy....

Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 06-07-2015 o 12:49
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]