Strona 2594 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1594 2094 2494 2544 2584 2592 2593 2594 2595 2596 2604 2644 2694 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 25,931 do 25,940 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Marti no rzeczywiście Tinn-Go musi żyć jeszcze wiele wiele lat bo jej koty mają naprawdę wspaniałe życie, wiele udogodnień, jedzenie wedle życzenia tylko to co lubią i w zasadzie mam wrażenie, że one tam w domku Tin-Go rządzą jak mają chęć to okupują ulubiony fotel i choćby gospodyni miała wielką chęć też w nim przysiąść to nie da rady, bo któreś z jej podopiecznych tam się wyleguje Na pewno obie dajecie swoim zwierzakom wiele wiele miłości i nie tylko wy, wszystkie, które macie zwierzaki tę miłość do nich na pewno im okazujecie czy to kotom czy psom bo chyba innych zwierząt typu chomiki czy świnki morskie czy rybki nikt z nas nie ma Moje dziewczynki za to mają rybki w małym akwarium. Gdy mój kot odszedł najpierw myślałam, żeby na jego miejsce wziąć jakiegoś maluszka ale po pierwsze czasem wybywam nawet na 2 tygodnie i byłby trochę problem, po drugie nie mam i nie miałabym pewnie pomysłu na takie zabezpieczenia jak ma Tin-Go a stresu z bieganiem mojego kota po parapetach zewnętrznych i balustradzie na balkonie nie chcę znowu przeżywać, nie powiem już o ganianiu go po piętrach bo jak był młody to wyskakiwał na klatkę schodową i pędził w górę lub w dół, to nie na moje nerwy...
    Gruszko ja też dawno nie robiłam bigosu ale w tym roku postanowiłam zrobić, dzisiaj zaczęłam go gotować. Zwykle robię go sporo, wkładam w słoiki i zjadamy w miarę potrzeb
    W tym roku może potrzeby będą większe i szybciej pójdzie bo u mojego TŻ będzie jakby nie było sporo ludzi Ty wspaniale gotujesz i masz różne pomysły więc cóż tam taki zwykły bigos a poza tym na pewno smaki już nam się trochę pozmieniały i podniebienia wydelikacily
    Krysiu ciekawa jestem czy jak już skończysz te swoje masaże to ruszysz na jakąś gimnastykę czy pilates czy jogę czy coś w tym rodzaju? Kiedyś się przymierzalas do tego.
    Perfumy uwielbiam ale niestety oryginały są bardzo drogie i jak je już jakiś dostanę albo od wielkiego dzwonu kupię to bardzo oszczędzam i na długo starczaja Czasem tak na co dzień kupuję takie rozlewane podróbki sprzedawane na mililitry, oczywiście nie są tak trwale jak oryginały ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma prawda?
    marti38 and Agnieszka111 like this.

Dzisiaj czwartek - ciekawe czy któraś zgadnie gdzie to ja dzisiaj będę i co będę robiła?

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

To tylko szybka odpowiedz na pytanie Sabinki
    Reszta później
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 20-12-2018 o 19:06
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Wiesz Agnieszko, tak sobie myślę, że nawet jak te jasełka nie wyjdą idealnie, to nic nie szkodzi. Podejrzewam, że rodzice i tak będą zachwyceni .

Sabinko, czyżby Gruszka miała rację? – czwartkowe spotkanie z czwartkową koleżanką? Po gimnastyce?!
    A już tak na poważniej, to podejrzewam że niestety masz rację, jeżeli chodzi o los i biedę z którą boryka się wiele starszych ludzi . Przyznam szczerze, że trochę zasmuciło mnie, że w tym roku celem zbiórki Orkiestry Świątecznej Pomocy będzie tylko i wyłącznie zakup nowoczesnego sprzętu medycznego dla specjalistycznych szpitali dziecięcych. Niestety miałam nie tak dawno okazję przekonać się, jak bardzo niedoinwestowana jest pomoc seniorom. Cieszy, że w ogóle już coś było, ale to wszystko kropla w morzu potrzeb. A co do przedobrych serduszek naszych Zawziętasek, to jak najbardziej zgadzam się z tym, co napisałaś . Jeżeli chodzi o moje plany po masażach, to rzeczywiście szykowałam się na ćwiczenia i może pilates. Nastąpiła jednak nieoczekiwana zmiana planów, wobec czego będzie małe przesunięcie .

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao.
    widze, ze szalejecie kuchennie a wiec przesylam wam butelke wina: vino.jpg

do przyrzdzania bigosu,pieczeni,ciasteczek ,do poczestowania tych co akurat przez kuchnie przechodza..itd. ale najlepiej wypijcie ja same.
    TinnGO and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Madzia, ja nie zauważyłam żebyśmy szalały w kuchni, na razie, to szaleje głównie Krysi mąż , ale dzięki za winko, zostawię na jutro

Krysiu, pewnie, że rodzice będą zachwyceni
    Sabinko, baw się dobrze u swojej piwnej koleżanki Masz rację co do biedy starszych ludzi, ale u nas w mieście w tym roku było dużo paczek właśnie dla seniorów. Krysiu, ja czytałam że Orkierstra też gra dla seniorów, ale może coś pomyliłam, choć to rzeczywiście byłaby szkoda

właśnie Krysiu doczytałam, że rzeczywiście grają tylko dla szpitali dziecięcych
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 20-12-2018 o 21:25
    marti38 and sabinka57 like this.

Madziu mnie winko, zwłaszcza czerwone (a zakładam, że to jest właśnie takie ) bardzo ostatnio pasuje, więc chętnie je wypije, ale jednak wolałabym nie sama .

Agnieszko, przyznam że jak was czytam, to też mam wrażenie, że bardzo dużo już się dzieje w kwestii przedświątecznego gotowania, pieczenia czy smażenia. I nie zmienia tego fakt, że na razie to głównie plany. Bo właściwie już w tym klimacie jesteśmy i powolutku cos tam jednak zaczynamy szykować .

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Ja zaczynam od jutra , dlatego winko Madzi bedzie jak znalazł
    marti38 and sabinka57 like this.

Marti, pierwsze co właśnie pokazało mi się po włączeniu ogólnej strony, to ten przepis. Jak na zawołanie, może więc to jest to, czego akurat szukasz
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Kalahari ja winko to dzisiaj niekoniecznie bo wypiłam już dwa piwa i właśnie wróciłam do domku, tyle mi na dzisiaj wystarczy ale może coś zostanie do jutra

Uprawnienia umieszczania postów