buonanotte!!!
kolorowych snow, jak spiewa niemen
i do jutra.:mdr:
Wersja do druku
buonanotte!!!
kolorowych snow, jak spiewa niemen
i do jutra.:mdr:
Załącznik 29629
Dzień dobry wszystkim, zapraszam na kawkę, herbatkę i pogaduchy :) Ja zaczynam dzień szklanką ciepłej wody (dzisiaj bez cytryny) i bardzo dietetycznie, już drugi dzień, bo narobiłam sobie znowu bałaganu w jelitach -czekoladka :D Tak więc rano kukurydzianka, wczoraj była na wodzie, dzisiaj już z mlekiem z migdałowym i łyżeczką miodu, do pracy gruszka gotowana, na obiad kasza jęczmienna + pierś kurczaka gotowana, dużo wody i herbatek ziołowych, ale zaraz zbożóweczka z cynamonem :)D
Nie będę się rozpisywać, bo już wczoraj popisałam, życzę Wam super miłego dnia, pełnego słońca, radości, aktywności, nowych pomysłów i MOTYWACJI :) Buziaki
Załącznik 29630
skalpel zaliczony
a teraz siadam na rower i do sklepu po bułki gnam :)
Dzień dobry Maniusia, brawo ! i to się nazywa motywacja ! Ćwiczysz z Chodakowską ? czy masz jakiś inny program ? Super dnia Ci życzę !
O matko i corko! teraz to normalnie strach wchodzic na watek...tyle tu sportowej mobilizacji!:mdr:
Witajcie kochane w nowym dniu!
A ja tam zadne biegi czy skalpel z rana...tylko o tej porze dnia to lubie cisze i spokoj zeby jak to mowia...wciagnac pepek!:beurk:
W ciagu dnia moge dac sie namowic na wysilk fizyczny i sporcenie...ale prosze nie z samego rana!:ouch:
Bo rano to chetnie wypilabym kawusie naprzyklad w takim miejscu...bez pospiechu, halasu i stresu...:p
http://img2.stylowi.pl//images/items...sie_254272.jpg
Kasiu piękny widoczek, w takiej scenerii to i ja bym kawkę wypiła
Agnieszka a co fajnego czytałaś?. my mamy teraz z córką fazę na Stephena Kinga, dzisiaj mam dwie kolejne książki do odbioru w Matrasie :)
Evige, ja na razie tylko skalpel, najlepiej mi podchodzi, uwielbiam ćwiczyć z Chodakowską, próbowałam innych trenerek ale i tak do skalpela zawsze wracam, ciesze się że już mi przeszedł ten zastój poświąteczny, od razu inny humor :)
Kasiu, toteż i ja z rana, to tylko laptop, telewizor i kawka:) ale zaraz już z tym koniec- wstaje, czas zacząć dzień :)
Maniusia, czytam Jo Nesbo- Bałwan- doskonały kryminał. A z Kinga polecam - Chudszy. Kazdy, kto to przeczyta, na jakiś czas przestaje się odchudzać :mdr:
https://www.jestemfit.pl/imgssl.php?...ildlIe_86MLWfg
Dziękuję za miłe powitanie kobietki :D
Widzę same ranne ptaszki dzisiaj,a ja........a ja wstałam 20 min temu i spałam....10 godzin:beurk:Ale to nie tak ,że śpiochem jestem o czym może KasiaO zaświadczyć.Raczej nocny Marek jestem-szczególnie jak mąż idzie na nockę na 12 godz.Kota nie ma myszy harcują:rofl::rofl:Czyli czytanie,komputer,jakiś film i jak nie położę się do 23-ciej to potem problemy są z zaśnięciem i często czytam do 2-giej.A jak małż na rankę wstaje przed 4-tą,to rzadko już śpię,bo czasu szkoda;)No a potem jak ma wolne,to mnie pogoni do łóżka i odsypiam jak dziś.Lubię takie poranki bez pośpiechu,kiedy to moje szczęście przynosi mi do łóżka laptopa,filiżankę cappucino i owoc -to taki nasz rytuał od lat:DJeszcze z pół godziny się polenię,a potem idziemy na zakupy połączone ze spacerem.Jaka u Was pogoda?U mnie -1 i sypie śnieg.Nie lubię zimy,ale lepiej niż teraz się wypada czy przymrozi,niż przypomni e sobie o nas latem.
Dziś i w niedzielę będziemy sami z synem,to może udami się u Was Zawziętaski nadrobić wszystko od pierwszej stronki.Pewno i tak nie będę wiedzieć tego co chcę.....chyba,że Kasię podpytam;):pA może dziewczyny coś napiszecie o sobie dla niewtajemniczonej?O wiek pytać nie będę,bo wszak same młode kobietki tu są:mdr:Wszystkie na dietce ?Na jakiej?A są tu jeszcze takie Babcie jak ja?
Miłego dnia:D
https://www.jestemfit.pl/imgssl.php?...ds%2F11992.png
Dzien dobry
Ewus ...
dzieki za kawe ... nie piszesz czy twoje dolegliwosci jelitowe konsultowalas z lekarzem, ale jesli nie to naprawde do tego zachecam... tez borykam sie z tym problemem juz kilka lat i wiem ze to naprawde dokuczliwy problem ...
Maniusiu...
zawstydzasz mnie normalnie ... ja jeszcze z boku na bok sie przewracalam , a ty juz po cwiczeniach ... zuch dziewczyna ...
Agnbieszko...
no wlasnie jesli bola cie wszystkie kosci i miesnie, to dzis nie przesadzaj z cwiczeniami ... basen potraktuj zupelnie rekreacyjnie i zrelaksuj sie pluskajac sie w wodzie ...
Kasiu...
ja wprawdzie nie potrzebuje rano pepka wciagac... odrazu po przebudzeniu, jestem calkowicie zdolna do normalnego funkcjonowania , ale sport i cwiczenia "skoro swit" to poprostu podziwu godne... ale kawa na takiej stylowej werandzie , to zawsze chetnie ...
Jolinko...
wlasnie na ostatnich stronkach pisalysmy troszke o sobie ... wystarczy ze przejzysz ostatnie kilka stron , a dowiesz sie o nas wiecej ...
Sabinko...
jak samopoczucie ? zawzietas przypadkiem sie spowrotem nie przyblakal ? Moze musisz go kochana troche zwabic... przyciagnac blizej , a potem krotko przy nodze przywiazac i pilnowac
wiem, ze latwiej radzic , niz tego dokonac, ale mimo wszystko wierze, ze ci sie uda ...
Moje poczynania dietetyczne , balansuja na krawedzi ... tzn nie objadam sie , ale tez liczenie punkcikow nieco zaniedbalam... uwazam na to co jem, ale wiem, ze to nie to o co mi chodzilo... pracuje nad przywolaniem sie do porzadku...
Milego pogodnego dnia wszystkim zycze .....
Załącznik 29644
Gammuś, rok temu robiłam kolonoskopię i wszystko było ok, to moje błędy, nie powinnam obżerać się słodyczami, które uwielbiam, ja nie umiem tak jak Wy kosteczkę czekolady, zaczynam od kosteczki, a kończy się na tabliczce, zaczynam się pilnować wiadomo, że w tym wieku metabolizm już nie taki jak kilka lat temu, powinnam przejść na dietę lekkostrawną. Mam tu taką mądrą książkę, nasza kochana Natka mnie kiedyś obdarowała, muszę do niej pozaglądać ;)
Dlaczego przestałaś liczyć punkty, przywołuję Cię do porządku ! sama się zastanawiałam pod Twoim wpływem, ale nie w WW, a w ******i jest taka dieta "Dieta z metodą IGpro ™" na podobnych zasadach, ale sama nie wiem, może nie potrzebuję konkretnej diety tylko dyscypliny w zdrowym odżywianiu, przy mojej aktywności fizycznej ;)
Miłego dnia Załącznik 29645