Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Sabinko, znakomita wiadomość :) Gratuluję, bo to niebagatelna sumka :)
Ja dzisiaj kobieta pracująca,potem pobiegałam z SiS po mieście i jak wróciłam do domu to trochę mnie zmoglo i nic już nie robiłam.
Myślałam,że popiszę ,ale raczej zostawię to na rano.
Sabinko
dobry Mikolaj ci się trafił:)
Krysiu
piszesz o zabiegach jakby to kara była:wink2:
Agnieszko
fajnie,że zakupy udane:)
To do rana:)
Witajcie!
Koniec roku i koniec masaży. Na szczęście wyrobiłam się czasowo. Pytasz Sabinko, jak się czuję po tych zabiegach. Polubiłam je i wydaje mi się, że jest lepiej. Mam w każdym razie poczucie, że plecy dokuczają teraz znacznie mniej. Zajmowała się mną przemiła pani a właściwie młoda dziewczyna o której pisałam, że drobinka, ale moc w rękach ma :). Myślę, że za jakiś czas znowu się do niej zgłoszę.
Maniusiu, trzymam kciuki, żebyś miała siłę na więcej. Terenia i Marti mają dużo racji, chociaż niestety pewnych rzeczy samemu nie da się przeprowadzić. I tak już dużo zrobiłaś i zmieniłaś. Pamiętaj że Cię wspieramy i stoimy przy Tobie!
Agnieszko, przypomniałaś mi że to przecież okres wyprzedaży. Musze naciągnąć córcię. Fajnie, że tak trafiłaś z pomysłem dla swojej mamy. Jak patrzyłam na zdjęcie, to naprawdę potwierdzam, że wygląda rewelacyjnie :). Tak sobie pomyślałam, że pomysł kalamburowo-karciany możemy tyćko przemycić na nasze spotkania. Wiem, że nigdy nie ma dużo czasu, ale może chociaż tak troszeczkę, dla rozrywki by się udało ;). Koncertu z Poznania już mi żal, bo nie widziałam. Ale jak zobaczę powtórkę, to na pewno zasiądę (z chusteczkami :) ).
Sabinko, bardzo miła wiadomość. Trudno się nie cieszyć razem z Tobą. Będzie co oblewać w Kołobrzegu :D (oczywiście żartuję ;) ).
Byłam dzisiaj w pracy podpisać umowę. Porozmawiałam też i uściskałam mocno dziewczynę, która odchodzi. Przykra i pokręcona historia, w którą poniekąd też zostałam włączona :(. Opowiem wam o tym przy okazji.
Gruszko naprawdę tak pisałam o masażach :confused:. No masz, a tak je polubiłam :D. A co ciekawego wybiegałaś Sis?
1 załącznik(ów)
Witam w sobotni poranek :)
Załącznik 43463
Krysiu, fajnie, że masaże pomagają :) Ja swego czasu wzięłam serię 10, bo tak zalecił mi lekarz i czułam się jak młody Bóg po ich zakończeniu, Naprawdę czułam że porozciągane powięzi są dłuższe i bardziej giętkie :D
Sabinko, staram się wywalić nadbagaż okołoświąteczny, ale idzie mi to skokami :D raz jest lepiej , raz gorzej :D, ale nie poddaję się .
Gruszko, takie bieganie na zakupach, to bardzo dobry trening :D...to zresztą jedna z moich najulubieńszych form ruchu :D
Dobrego dnia dla wszystkich :)
Witam sobotnio! A moze to juz nie sobota a niedziela? Ech, chyba za duzo tego wolnego czasu... chociaz z drugiej strony...
http://pozytywna.pl/media/thumbnail/...71560c881c.jpg
Wczoraj tak wlasnie sie czulam. Lenilam sie cale przedpoludnie, razem z dziecmi lazac do 12 tej w pizamach... A malz byl w pracy!:mdr:
Potem jednak zmobilizowalam sie i wysprzatalam pieknie smieci, stare uschniete kwiaty, doniczki z ziemia i bez ziemi, lezace chyba przez caly rok pod naszym balkonem...:oops: Bo jak wiecie mieszkam na parterze i mam brzydki zwyczaj wyrzucania wszystkiego co mi roslinnie nie pasuje na ziemie pod balkon. Mam tam taki busz, ze wlasciwie nic nie widac. Ale od czasu do czasu cos mnie chwyta i sprzatam tam gorliwie to wszystko co jest zbedne... I wczoraj byl wlasnie ten dzien!:p Jestem z siebie dumna, a spocilam sie przy tym jak ruda mysz!
Niestety waga ten moj wysilek fizyczny tylko ledwo co zauwazyla i pokazala dalej moj wynik "szczytowy" czyli 85kg! Nie przytylam przez swieta, bo i przed swietami bylo juz widac te dwie liczby. :bad:
To sa jedyne plusy "nieodchudzania sie" przed swietami...czyli waga przez dni, gdy ludzie zazwyczaj przybieraja...nie rosnie. Bo i tak jest wysoka! Prawda Sabinko?:beurk:
Ale nic to!
Z... Nowym Rokiem, nowym krokiem!:money:
Dobrego dnia dla wszystkich!
Dziewczyny kochane!
Jeszcze taka sprawa...
Mamy problem. Kasia Aisakowa z Celownika musiala zrezygnowac z naszego wspolnego wyjazdu na ten tydzien aktywnego startu w nowy rok- czyli "Gotowi do wiosny". Mamy wplacona zaliczke za cztery osoby- jade ja, Terenia, Kania. Szukamy czwartego do brydza... Moze ktoras z was zechciala by jednak do nas dolaczyc?
Prosimy o szybka odpowiedz.:money:
Przypominam informacje o tym pakiecie...
GOTOWI DO WIOSNY?
Opis pakietu
- Czy znane jest Ci uczucie depresji?
- Czy chcesz wkroczyć w nowy rok energicznie, aby móc skutecznie zrealizować postanowienia?
- Czy uważasz, tak jak my, że najważniejsza(y) na świecie jesteś TY, a szczęśliwa(y) Ty jesteś potrzebna(y) swoim bliskim?
https://www.san.pl/storage/app/media...-min-min-2.jpg
W przypadku odpowiedzi choćby 1 raz TAK - należy bezzwłocznie zarezerwować pakiet Gotowi do Wiosny!!!
Terminy: styczeń - marzec 2019
Minimalny pobyt: 7 dni (od soboty do soboty)
Godziny posiłków:
- Śniadanie - 7:30
- Obiad - 12:30
- Kolacja - 17:30
Warunki rezerwacji
Promocja nie łączy się z programem rabatowym.
Warunkiem potwierdzenia rezerwacji jest wpłata zaliczki w wysokości 30 % wartości kosztów pobytu.
Brak wpłaty zaliczki w wyznaczonym terminie powoduje anulację dokonanej rezerwacji.
W przypadku rezygnacji z rezerwacji do 70 dni przed datą rozpoczęcia pobytu zwracamy całą zaliczkę.
W terminie krótszym niż 70 dni do 40 dni przed rozpoczęciem pobytu zwracamy 50% zaliczki.
W przypadku rezygnacji w terminie krótszym niż 40 dni do rozpoczęcia pobytu, zwracamy 20 % zaliczki.
Program pakietu
- 3 posiłki dziennie - 4 rodzaje diet do wyboru
- vege z rybami: 1500 lub 1900kcal
- tradycyjna: 1500 lub 1900kcal
- Zakwaterowanie w pokoju 1,2 lub 3 lub 4 osobowym
- Codzienny rozruch poranny Nordic Walking z trenerem (od niedzieli do soboty)
- Codzienna gimnastyka w basenie solankowym (od niedzieli do piątku)
- Codzienna gimnastyka odmładzająca na sali gimnastycznej (od poniedziałku do piątku)
- Badanie składu i kondycji ciała na urządzeniu BIO Corpus
- Nauka tańca (poniedziałek-środa-piątek)
- Joga dla początkujących (wtorek-czwartek)
- Nieograniczony dostęp na basen, salę fitness oraz saunę*
- Zabieg firmowy 1 x tydzień
- Rabat na zabiegi oferowane przez Sanatorium SAN 20% (nie dotyczy terapii manualnej)
* chęć skorzystania należy zgłośić w recepcji, ze względu na limitowaną liczbę wejść:
sauna- max 6 osób/wejście, basen - 16 osób/godz.
|
Pobyt 1 tydzień |
Pobyt 2 tygodnie |
Styczeń - marzec 2019 |
W pokju 1 osobowym |
999,00 |
1599,00 |
W pokoju 2 osobowym za osobę przy 2 osobach |
699,00 |
1299,00 |
W pokoju 3 osobowym za osobę przy 3 osobach |
649,00 |
1199,00 |
4 osobowe studio za osobę przy 4 osobach |
629,00 |
1149,00 |
Dopłata za wykorzystanie pokoju 2 osobowego dla jednej osoby 50 PLN/doba.
Pakiet nie podlega programowi rabatowemu.
https://www.san.pl/themes/san/assets...s/logo-lot.jpg https://www.san.pl/themes/san/assets...limatyczny.jpg https://www.san.pl/themes/san/assets...logo-biega.jpg https://www.san.pl/themes/san/assets...logo-kgspa.jpg
Sanatorium SAN Sp. z o.o.
Jana Kasprowicza 17
78-100 Kołobrzeg
94 352 64 41 recepcja@san.pl
Dzień dobry...przepraszam,że się znowu wtrącam,ale jeśli chciały byście pojechać z Kasią i Terenią we dwie,to nie ma żadnego problemu żebym ja zrezygnowała,tymbardziej,że jadę w to samo miejsce w marcu ze swoją klasą;śmiało,ja z tych nieobrażających się raczej i wyrozumiałych...
Miłego weekendu i wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Kaśku doczytałam w informacji,którą zamieściłaś u Zawzitasek,że jest też opcja dopłaty do pokoju dwuosobowego,żeby był jednoosobowy...więc jest jeszcze jedna ostateczność ostateczności (chłe,chłe)
Wszechświat i tak uczyni to co uważa za najlepsze...
Witajcie!
Kasiu żałuję, że jestem taka rozsądna, bo oferta jest naprawdę bardzo atrakcyjna. Już nie mówiąc o waszym towarzystwie :). Mam nadzieję, że ktoś nie wytrzyma i dołączy do was.
Kaniu 79 nie wyobrażam sobie, żeby Kasia i Terenia chciały pojechać we dwie, bez Ciebie. Do tego mam wielką nadzieję, że będę miała okazję poznać „naszą sąsiadkę zza ściany”, bo wybieramy się tam do was w krótkie odwiedziny :). Szkoda tylko, że umknie nam druga dziewczyna.
Agnieszko, po drodze zafundowałam masaż również córce, tyle że próżniowy. Też jej się spodobał i w efekcie zastanawia się nad zakupem odpowiedniej bańki do jego samodzielnego stosowania.
Wojciech Mann „Artysta. Opowieść o moim ojcu” Nie wiem, jak wy ale ja nie słyszałam wcześniej o tym artyście i jego ciekawych pracach. Nabrałam dużej ochoty na przeczytanie książki o nim. Ciekawa jestem przy tym pióra jego syna.