Strona 261 z 3048 PierwszyPierwszy ... 161 211 251 259 260 261 262 263 271 311 361 761 1261 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,601 do 2,610 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Po naszej Jolince to wstyd pisac......Jola i te jej kilometrowe posty a tutaj Kasia i jej trzy po trzy...
    A co Ty Kasiu opowiadaszOdpisałam tylko na niewiele zaległości,ale....ale może jeszcze się coś uda nadrobićA czy to ważne ile się napisze?Sami mi powiedziałaś nie tak dawno,że wystarczy jak tylko kilka słów napiszę dając znak życia
    Wiersz o psiej duszy piękny-ja sobie nie wyobrażam,że kiedyś zabraknie mojej psiny.Miał kilka psów,ale Goldi jest najmądrzejszy i na prawdę wyjątkowy.Czasami mi się wydaje,że on wszystko rozumie.Nie ma wierniejszego przyjaciela od psa-kocha za nic,za to,ze jesteśmy.W świecie ludzi ciężko o taką bezinteresowną miłość.

Dziewczyny kochane- zapraszam do mego ogrodu na morele. Wlasnie dojrzewaja...nawet nie wiedzialam ze to taki zdrowy owoc!
    Już nawet nie pamiętam,keidy ostatnio jadłam morele...zapomniałam jak smakują.Muszę poszukać drzewka i wsadzić w ogrodzie,choć obawiam się czy nie zmarznie.To ja poproszę o te morele...już siedzę,czekam i ślinotoku dostaję

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Kasieńko, Jolinko – dziękuję, że pomyślałyście o kontakcie telefonicznym . Dziękuję Zawziętaski za słowa wsparcia .
    Nie napiszę dużo, bo ręka dalej boli i mam ograniczony ruch. Ale i tak jest o niebo lepiej niż wczoraj. Jestem teraz na lekach przeciwbólowych i rozkurczowych – tyle przepisał lekarz ogólny. Dalej nie wiem, co się stało. Dopadło nagle – bardzo silny ból, nie mogłam ruszyć dłonią, nie było nawet mowy żeby ją ścisnąć, przekręcić, nic! A dzisiaj dla kompletu zaliczyłam małą wywrotkę.
    Nie ma za co dziękować-martwiłam się i czułam się bezsilna-miałam maila napisać,ale na pewno z bolącą ręką do kompa nie siadałaś,a jakby tel. był,to i kontakt by był.To nie znaczy,że Cię nagabuję o numerJutro lekarz-trzymam mocno kciuki i czekam na informację.Trzymaj się !

Cytat Zamieszczone przez Natka55 Zobacz posta
    Kolejna noc nie przespana, ledwie żyję....
    Natko martwię się Tym co się u Ciebie dzieje.Ja czasami mało śpię,ale tylko czasami i wiem jak się wtedy człowiek czuje.Po takich 2-3 nocach jestem nie do życia,bez sił.Kiedy masz lekarza?Kochanie tak się nie da na dłuższą metę-oby było lepiej,oby znalazła się na to rada.

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    Dzisiaj usunęłyśmy ósemkę Martusi, półtorej godziny zabiegu i jestem lżejsza o 700 zł. Podłamała mnie ta kwota , bo z kasą nie za dobrze i nowe auto musimy do pracy kupić, bo już firma ciśnie. No ale przecież nie będzie dziecko cierpieć.
    No to chyba nas czeka chleb ze smalcem i ziemniaki z zsiadłym mlekiem,
    ech , nie ma to jak być piękną i bogatą ....
    Dentysta brrrr....mój chłopak też dzisiaj był,bo przedwczoraj taki ból go dopadł,że już nie dawał rady.Czy Marta miała korzeń,że trzeba było aż 1.5 godz. i tyle kasy kosztowało?M. wyrwał właśnie ósemkę na fundusz.Teraz czeka go jeszcze leczenie-plombowanie.Tylko chciał zwykłą plombę,tą szarą,bo lepsza to już 50 zł.Ja jestem za lepszą,bo ładniej wygląda i może się utrzyma.Leczyć można na raty ,tam gdzie chodzi i chyba będzie do tego zmuszony.

O moich potyczkach z waga pisalam wczoraj i dzis wiecej u siebie na watku. Czy ktoras to w ogole z was czyta? Bo jak nie-to bede i tutaj ten tekst wklejala. Tak robi np Jolinka.
    Kasieńko nasze dziewczyny nie mają czasu na nasze stare wątki,więc dlatego zmagania dietkowe przeklejam ze swojego "domku" tutaj i jest ok

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    ale mechanik po usłyszeniu nagranej pracy silnika nie gwarantował, że naprawi a naprawa minimum 2000 euro...
    Ale się narobiło Sabinko z Waszym samochodem-mam nadzieję,że mechanik się pomylił.Naprawa za min. 2000 Euro,to koszmarnie dużo,to przecież ok.8.5 tys!Za to można kupić używany samochód w na prawdę dobrym stanie.

Cytat Zamieszczone przez evige Zobacz posta
    Lulu był dzisiaj na kontroli w Bern lekarze powiedzieli, że wszystko jest ok, tzn rana dobrze wygojona, infekcje wyleczone, nie robili już rezonansu, bo stwierdzili, że nie potrzeba, wysłali raport do kliniki i pewnie już wkrótce się dowie kiedy opuści szpitalne mury
    Ewuś bardzo się cieszę-z Tobą i z Lulu.Wspaniałe wiadomości po kontroli-Twój kochany po takich przejściach na prawdę szybko doszedł do siebie.Silny facet z niego Dzień kiedy wyjdzie ze szpitala będzie wielkim świętem dla Was i...dla nas

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Jolinko-zobacz co dla ciebie znalazlam...
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Czekam na telefon od Ewy, ale cos nie dzwoni...
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Kasiu rewelacyjne te zdjecia goldena-nie wiem czy mój by miał cierpliwość do innych zwierzaków,ale i tak ta rasa jest cudownie opiekuńcza i kochanaMój Goldi mimo 8 lat jest nadal zwariowanym szczeniakiem cudownym,mądrym pieszczochem.

Może jeszcze Ewcia zadzwoni,a może zmęczona zasnęła?
    Agnieszka111 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Joluś, my byłyśmy u chirurga szczękowego nie u dentysty, ósemka rosła pod siódemką, nie miała szans się wyrżnąć, wdał się stan zapalny i rosło "dzikie mięso" to tez trzeba było wyciąć. No i utworzył się "kieszeń" z dziąsła a do niej wchodziło i jedzenie i kolejne ognisko zapalne.To tak w skrócie. Do tego przez korzeń tego zęba przechodził nerw twarzowy. Jego uszkodzenie może dorowadzić do paraliżu twarzy. Wolałam żeby ten zabieg zrobił dobry fachowiec.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Moze faktycznie Ewcia zmeczona po bieganiu zapomniala, ze umawialysmy sie tydzien temu na kolejna srode...

Maniusiu- a ja juz mialam pisac, ze niepotrzebnie tak sie teraz wszyscy spiesza z usunieciem tych osemek.
    Moje osemki bowiem az do teraz byly mi bardzo przydatne- bo trzymaly cale mosty. I teraz gdy sie popsuly mam duzy problem z wymysleniem co zrobic- bo nie majac 7-ek nie mam na dole czym gryzc...
    Zauwazylam, ze ostatnio zapanowala wsrod dentystow moda zeby nie pozwalac u mlodych ludzi tym zebom madrosci wyrosnac- wiekszosc zaleca ich usuwanie... nawet jesli nie ma takich powodow jak u twojej corci...nie bardzo rozumiem czemu...
    No ale wasza sytuacja pokazuje ze faktycznie czasami nie ma innego wyjscia.
    Mnie jutro czeka kolejna rozmowa u w sprawie impantow...bo ciagle jeszcze sie waham nad ta ruchoma protezka.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

wpadlam lapka pomachac i usprawiedliwic sie, ze moj laptopek zastrajkowal ... wczoraj myslalam, ze to problem z netem, ale dzis syn mi uswiadomil, ze gdyby to byla wina neta to nie mialabym tez w smartfonie neta, atak tocos w laptopku przestawilam ... jutro ma mlody zerknec co tam znow nawywijalam ...
    Narazie wiec tylko znak zycia daje i pozdrawiam serdecznie wszystkie zawzietaski ...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Sparky jest nieaktywny Nowy na forum

Dobry wieczór. czy można się dołączyć? Jestem Aga i jestem po 40.. im starsza, tym więcej mam do zgubienia.. a powinno być na odwrót.. bu potrzebuje wsparcia..

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

stylowi_pl_kuchnia_pyszne-sniadanie-jogurt-z-malinami-i-domowa-granol_35833366.jpg

Dzień dobry, witam Cię Aga i zapraszam w nasze progi

Kasiu moja droga, przepraszam Cię bardzo, dokładnie tak było jak przypuszczałyście, po bieganiu i prysznicu, położyłam się na momencik z muzyczką relaksacyjną na uszach, w efekcie czego dzisiaj od rana biegam, prasuję, gotuję obiad... wybacz mi pleaseee

Miłego dnia dziewczynki !

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witam dziewczynki Przez te burze nie miałam neta. Mogłam trochę czytać, ale nie mogłam nic napisać i wysłać . Dziś mam dużo do załatwienia przed wyjazdem, ale później zajrzę i się poprawię
    Witaj Aga
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

dzien dobry
    Macham lapka bo z telefonu nie potrafie wiecej pisac....
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Uprawnienia umieszczania postów