A co Ty Kasiu opowiadaszOdpisałam tylko na niewiele zaległości,ale....ale może jeszcze się coś uda nadrobić
A czy to ważne ile się napisze?Sami mi powiedziałaś nie tak dawno,że wystarczy jak tylko kilka słów napiszę dając znak życia
Wiersz o psiej duszy piękny-ja sobie nie wyobrażam,że kiedyś zabraknie mojej psiny.Miał kilka psów,ale Goldi jest najmądrzejszy i na prawdę wyjątkowy.Czasami mi się wydaje,że on wszystko rozumie.Nie ma wierniejszego przyjaciela od psa-kocha za nic,za to,ze jesteśmy.W świecie ludzi ciężko o taką bezinteresowną miłość.
Już nawet nie pamiętam,keidy ostatnio jadłam morele...zapomniałam jak smakują.Muszę poszukać drzewka i wsadzić w ogrodzie,choć obawiam się czy nie zmarznie.To ja poproszę o te morele...już siedzę,czekam i ślinotoku dostaję
Nie ma za co dziękować-martwiłam się i czułam się bezsilna-miałam maila napisać,ale na pewno z bolącą ręką do kompa nie siadałaś,a jakby tel. był,to i kontakt by był.To nie znaczy,że Cię nagabuję o numerJutro lekarz-trzymam mocno kciuki i czekam na informację.Trzymaj się !
Natko martwię się Tym co się u Ciebie dzieje.Ja czasami mało śpię,ale tylko czasami i wiem jak się wtedy człowiek czuje.Po takich 2-3 nocach jestem nie do życia,bez sił.Kiedy masz lekarza?Kochanie tak się nie da na dłuższą metę-oby było lepiej,oby znalazła się na to rada.
Dentysta brrrr....mój chłopak też dzisiaj był,bo przedwczoraj taki ból go dopadł,że już nie dawał rady.Czy Marta miała korzeń,że trzeba było aż 1.5 godz. i tyle kasy kosztowało?M. wyrwał właśnie ósemkę na fundusz.Teraz czeka go jeszcze leczenie-plombowanie.Tylko chciał zwykłą plombę,tą szarą,bo lepsza to już 50 zł.Ja jestem za lepszą,bo ładniej wygląda i może się utrzyma.Leczyć można na raty ,tam gdzie chodzi i chyba będzie do tego zmuszony.
Kasieńko nasze dziewczyny nie mają czasu na nasze stare wątki,więc dlatego zmagania dietkowe przeklejam ze swojego "domku" tutaj i jest ok
Ale się narobiło Sabinko z Waszym samochodem-mam nadzieję,że mechanik się pomylił.Naprawa za min. 2000 Euro,to koszmarnie dużo,to przecież ok.8.5 tys!Za to można kupić używany samochód w na prawdę dobrym stanie.
Ewuś bardzo się cieszę-z Tobą i z Lulu.Wspaniałe wiadomości po kontroli-Twój kochany po takich przejściach na prawdę szybko doszedł do siebie.Silny facet z niegoDzień kiedy wyjdzie ze szpitala będzie wielkim świętem dla Was i...dla nas
![]()