Gruszko, z Uwagą mam podobnie
Gruszko, z Uwagą mam podobnie
Maniusiu ja też tak mam. Recenzje są dla mnie bezużyteczne, choć ciekawi mnie co ma ktoś do powiedzenia po obejrzeniu filmu, czy przeczytaniu książki i w których momentach moje odczucia są zbieżne lub wręcz przeciwnie z moimi. Natomiast nie zdarzyło mi sie nie pójść do kina lub nie przeczytać książki, bo ktoś napisał że mu sie nie podobało.
Dzień dobry Dziewczyny :-)
Sabinko, fajnie, że spotykasz się regularnie z koleżankami i z angielskiego i piwna jest. A z gimnastyki też? Czyli to życie towarzyskie nie jest takie całkiem umarłe :-) Zapisałaś się już na jogę?
W kwestii drogi, wszystko jest do dogadania – trasę wybiera mi mąż, w tek kwestii jestem obrzydliwie uległa. Ja patrze na gogle maps i widze kilometry i czas przejazdu, on dobrze zna polskie drogi i bierze pod uwagę bezpieczeństwo. Najdłuższa z tras, to obok Legnicy (można zgarnąć Kasię) i Szczecina – ale chyba najbezpieczniejsza, bo prawie cała to autostrada. Optymalna przez Wrocław (nadal można zgarnąć Kasię) i wtedy na końcówce Koszalin wchodziłby w grę. Można jechać też przez Łódź, wtedy do zgarnięcia ewentualnie jest Tereska.
Mamy ponad tydzień czasu na decyzję co i jakDuzo zależy tez od pogody.
cdn
Marti ja żartowałam z tym zgarniecie, jakby to było rzeczywiście po drodze i bez problemu to ok ale ja mam pociąg i busy i bez problemu dojadę sama to, jest raptem chyba 40 km.
Agnieszko
my się chyba trochę źle rozumiemy.Dla mnie nie ma znaczenia czy komuś się film podoba czy nie.Najlepszy przykład to choćby "Kamerdyner"
Raczej to o czym film jest,jak są przedstawiane w nim różne sprawy,jakie są odczucia po obejrzeniu,niezależnie od tego czy film się podobał czy nie.Czasem jakieś jedno zdanie sprawia,że nie oglądam lub nie czytam.
Żartując trochę,nie muszę próbować potrawy w której są oliwki,żeby wiedzieć,że nie będzie mi smakować,bo one zdyskwalifikują mi nawet najlepszą
I tak trochę zawsze sprawdzam,czy w filmie są takie "oliwki"
A ja????Kto mnie zgarnie?![]()
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Gruszko bo zaraz Marti zmodyfikuje trasę i jeszcze przez Gdynie pojedzie![]()
![]()
Wiecie, słucham o tej rzezi dzików i mi skóra cierpnie
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Trochę w temacie z apki![]()
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Polatałam trochę to znaczy ponad 5 km i pewnie poleciałabym dalej pomimo tego, że troszkę zaczęło padać bo niby dobrze mi się latało ale założyłam nowe buty, wydawało się, że będzie wszystko ok a niestety pięty zaczęły boleć, więc szybciutko do domkuPowinnam profilaktycznie od razu sobie jakieś plastry przykleić bo chyba jeszcze nie miałam butów, ktore by mnie gdzieś tam nie obtarły
Maniusiu o rzezi dzików nic nie wiem. Gruschko zaraz poczytam co tam ciekawego wrzuciłaś, lubię jak czasem podrzucacie jakieś ciekawe artykuły![]()
Sabinko tu możesz poczytać
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jak rządowi się uda, dziki będziemy oglądac tylko na obrazku, w kolejce są żubry.....