Strona 2629 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1629 2129 2529 2579 2619 2627 2628 2629 2630 2631 2639 2679 2729 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 26,281 do 26,290 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Wieczornie, przy swietle swieczki, nostalgicznie, cieplo, domowo...

Bladze po internecie i z przerazeniem czytam wiadomosci, opinie, komentarze...
    A tym jednym postanowilam sie z wami podzielic...

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    marti38 lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Marti, bardzo szkoda, ze to taka okazja spowodowala wyjscie ludzi, ale tez pokazuje, ze mimo wszystko tych „ludzi dobrej woli jest wiecej …”. Pochwala u lekarza za zumbe i mala nagana - czyli można powiedziec, ze bilans wyszedl na zero. Najważniejsze jednak sa wyniki i ze nie masz az tak duzej potrzeby, żeby zabieg był jak najszybciej.

Agnieszko brawo za spokoj i rzeczowe podejście do awanturującej się koleżanki. Mysle, ze postąpiłaś w możliwie najlepszy sposób. Jestem pod wrazeniem. A jeżeli chodzi o Kube, to wiadomo, ze pierwsze miłości mogą być rozne, ale fajnie jak sa.

Sabinko, mysle, ze nie masz czego się obawiac przy spotkaniu z dziewczynami i ze spokojnie się dopasowujesz, ale rozumiem niepewność. Jeżeli nie bylas jeszcze na takim wyjezdzie, to chyba fajnie, ze będziesz miala okazje. Ciekawa jestem, co mi jutro powie lekarz i wtedy podejme decyzje. Trudno nie chcieć się tam do was przyłączyć, zwłaszcza ze mialam na to wielka ochote od początku.

Maniusiu, mam nadzieje, ze za bardzo nie przejmujesz się niepokojami i zwątpieniami Marty. To normalne, zwłaszcza ze wziela na siebie jeszcze dodatkowe obowiązki. Ale poradzi sobie, zwłaszcza, ze robi to co uwielbia. Brawa dla Sucharka, naprawde fajny z niego facet, który chyba coraz bardziej docenia, jaka swietna babke ma kolo siebie..

Kasiu, przeczytam i przemysle. Czy u was jest wiecej informacji o tym, co się stalo, czy zaledwie jakies wzmianki?
    Teraz dla równowagi patrze na te przygotowywane przez Ciebie kalendarze. Zgadzam się, ze przyjemnie jest dawac prezenty i tez bardzo ale to bardzo to lubie. Dawac! Ale z tym, co trzeba przed tym dawaniem zrobic wczesniej, w odróżnieniu od Ciebie, nie radze sobie juz tak dobrze. Dlatego na kalendarze patrze z przyjemnością, ale ciesze się, ze jest jasność co do tego co, kto i kiedy.

Tereniu, siostrzenicy tez bardzo gratuluje. Wyrasta na bardzo wartościowego dorosłego człowieka.

Gruszko, tez stwierdzam, ze ta Twoja siostrzenica ma się stanowczo za dobrze.
    marti38 and Agnieszka111 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Marti zapomniałam napisać, że bardzo się cieszę, że otrzymałaś dzisiaj pozytywne wiadomości od lekarza i mam nadzieję, że równie pozytywne wiadomości otrzyma jutro Krysia. Będę trzymała kciuki bo okazuje się, że chyba pomagają
    marti38 lubi to.

Awatar marti38
    marti38 jest nieaktywny Znany na forum

Dziękuję dziewczyny za trzymanie kciuków, rzeczywiście pomagają:-)

Na fb wrzuciłam i zalinkuje tutaj piosenkę młodzieży z Warsztatowej Akademi Musicalowej mojego znajonego. Piosenka bolesnie na czasie
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    sabinka57 lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Widziałam już kiedys to nagranie. Szkoda, ze ciagle takie aktualne.
    marti38 and sabinka57 like this.

Awatar Gorczynka
    Gorczynka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

Witajcie dziewczynki
    Na początek pojednawcza kawka pobrane (3).jpg

Trochę mnie nie było. Dużo by opisywać co się wtedy działo. Napisze w skrócie. Córcia kupuje mieszkanie i było wokół tego dużo zamieszania, chodzenia i załatwiania różnych formalności. Dziś już jest to prawie za nami tylko czekamy na uruchomienie kredytu. Musze się więc oswajać z myślą że już wybywa z rodzinnego gniazdka. Poza tym w pracy cały czas kocioł. Jedna z koleżanek jest na dłuższym zwolnieniu więc roboty co niemiara.
    Dopiero wczoraj uświadomiłam sobie, że to już połowa stycznia i że dawno mnie tu nie było . Postanawiam poprawę. Prawdopodobnie nie dam rady przeczytać zbyt wiele wpisów poprzedzających mój dlatego też nie będę tego robić. Wbijam się w teraźniejszość i obiecuję pojawiać się częściej a nawet codziennie.

Pozdrawiam was bardzo serdecznie.....brakowało mi Was......

dzien_dobry_milego_dnia_zycze_9.jpg

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Hej Gorczynko, jak fajnie, że już jesteś Rzeczywiście działo się u Ciebie...no cóż takie życie Już chciałam Cię któregoś dnia zaczepić o wspólną kawkę, więc fajnie, że się odezwałaś, bo może w końcu nam się uda
    marti38, sabinka57 and Gorczynka like this.

Awatar Gorczynka
    Gorczynka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

Aguś bardzo chętnie. Jak tylko będziesz w Łodzi to daj znać

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Wiecie, nie mogę się pozbierać po wypadkach z Gdańska, , mowa nienawiści znalazła w końcu ujście
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 16-01-2019 o 19:49

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!
    ...Agnieszko...prosze cie... nie z rana...
    Nie czytaj i nie sluchaj "mowy nienawisci"... Po co?
    Czy nie lepiej skupic sie na tym, co w ludziach dobre?
    Ja daje sobie na jakis czas spokoj z fejsbukiem, z wiadomosciami wszelakiej masci...ciesze sie z tego co w mym "mikrokosmosie"...
    "Slomiane wdowienstwo" umyka mi dzien za dniem. "Okruszki w lozku" mialam tylko w sobote Martusiu.

Krysienko- dobrych wiesci u lekarza... Tak bym chciala abys jednak mogla z nami byc w ten weekend.

Uprawnienia umieszczania postów