Strona 2638 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1638 2138 2538 2588 2628 2636 2637 2638 2639 2640 2648 2688 2738 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 26,371 do 26,380 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzień dobry
    Agnieszko dobra duszyczko dziękuję za kawę na drogę
    wiem, że jest ci smutno ale chyba zawsze jest smutno tym, kogo coś omija
    Ale coś wspomniałaś, że już niedługo jedziesz gdzieś na odchudzanie- czyżby na ferie zimowe?
    Pięknie ci waga spada
    Ja zdążyłam wpisać się do tabelki. Przez dwa tygodnie zgubiłam jakoś tak mimochodem 1,4 kg - niby niedużo ale zawsze coś
    Ciekawa ile wskaże waga sanatoryjna....

Kaniu do zobaczenia w Kołobrzegu moja ty bratnia duszyczko z turnusu sanatoryjnego, mówię bratnia bo na pewno jesteś świetną kobietą i mam nadzieję, że się polubimy

Kalahari fajnie, ze wpadłaś Widzę, że z grubsza wiesz co się u nas dzieje ale szkoda, że tak rzadko piszesz bo piszesz świetnie, czasem bardzo skrótowo ale styl pisania masz niepowtarzalny - teraz już wiadomo pewnie to wpływ twojej koleżanki z Libii - Katarzyny Grocholi
    Ho Ho jakie to znajomości mają niektórzy
    marti38 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Odkurzacz lata mi po mieszkaniu, więc ja mogę posiedzieć i jeszcze do was napisać Kończę sprzątanie i zaraz wychodzę na kije- wreszcie nie jest ślisko i możemy iść, Mam pierwszy luzacki weekend od wielu miesięcy, bo synek nie przyjechał , więc nie mam gotowania, prania i prasowania na biegu w ciągu jednego dnia i od wczoraj napawam się swoim szczęściem Jak znam siebie, to już od jutra zacznę do niego tęsknić i będę cieszyła się, że przyjedzie w piątek, ale dziś cieszę się z wolnego

Sabinko, gratulacje za spadek, teraz jeszcze przyjedź z ubytkiem z wczasów, a potem dalej- do celu
    Na ferie zimowe nie pojadę raczej, bo mam psa córki w opiekę oddanego, więc muszę zostać, na Wielkanoc już zadatkowałam Ustkę, a na wakacje Grecję, weekend majowy krótki, więc na razie sama nie wiem kiedy pojadę. ale coś wymyślę.

Magda, ja co prawda nie rozumiem Twojego wpisu do mnie, , ale znajomości z Grocholą zazdroszczę - pisałam Ci kiedyś, że bardzo mi ją przypominasz w sposobie pisania i mówienia i już teraz wiem dlaczego

Teresko, będzie dobrze, kociaki dadzą radę i Ty też

Wychodzę, bo chcę zdążyć pod Urząd Miasta pożegnać symbolicznie Prezydenta Adamowicza.
    marti38 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dziewczyny my z Kasią już się zadamawiamy, nawet zjadłyśmy już dietetyczny obiadek. Nie jest źle, z głodu chyba nie umrzemy Reszta towarzystwa przyjeżdża w okolicach 15. Pomiary wagi i tłuszczyku już zrobione i powiem krótko - nie jest dobrze ale mam nadzieję, że za tydzień będzie troszkę lepiej
    Pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie i żałuję, że was tu nie ma. Aktualnie mamy sjestę każda w swoim pokoju, to znaczy Kasia u siebie, ja u siebie. Czekamy na współlokatorki ale zaraz idziemy na spacer.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    Najpierw zaczne od gratulacji dla Agnieszki i dla Sabinki za zgubione kiloski. Duze brawo! Sabinko zaczęłaś z prawdziwym przytupem .
    U nas dzisiaj dzien w bardzo duzej czesci przeznaczony na towarzyszenie w pozegnaniu, a wiec poprzez to, co się podczas tego pozegnania dzialo, naladowany wzruszeniami i emocjami.
    Tereniu, kociaste sobie poradza, a Ty przestan się zamartwiac i skup na angielskim .
    Madziu, tez lubie Katarzne Grochole, wiec bylabym ciekawa Twoich opowieści. Czytalam kiedys jej wspomnienia i faktycznie pisala o tym podczytywaniu pod biurkiem .
    Dziewczynki czekam na wasze relacje i komentarze, ale na razie oczywiście dajcie najpierw czas sobie. Dobrego czasu .

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

images (10).jpg

Gorąca kawa dla wszystkich- gorąca, bo w nocy było zimno. Przed chwilą wypuszczałam psa na siku i świat jest skuty lodem. U nas - 10.

Krysiu, u nas było podobnie. Praktycznie cały dzień oglądaliśmy pożegnanie prezydenta i był to bardzo wzruszający dzień. Homilia, a potem liczne przemówienia przyjaciół i słowa o. Wiśniewskiego Dominikanina za które jako jedyny dostał owacje na stojąco, które mam nadzieję wstrząsnęły rządzącymi, emocjonalne wystąpienia Halla i brata Adamowicza. Te zdjęcia w każdej witrynie sklepowej wywieszone przez kupców gdańskich i nieprzebrane morze ludzi...plus piękna muzyka spowodowały, że dziś jestem zapuchnięta od płaczu. Ale nie żałuję, bo takiego pożegnania świeckiej osoby nie widziałam nigdy w życiu...nawet po katastrofie smoleńskiej. Mam nadzieję, że jedgo śmierć nie pójdzie na marne.

No a potem wiadomość, że Owsiak zostaje to była dobra wiadomość.

Dziś najpierw popracuję w papierach, a potem poczytam.

Dziewczyny nad morzem bawią się dobrze, czekamy na wasze relacje

Udanego dnia wszystkim życzę
    marti38 lubi to.

Do kawki będzie dzisiaj mniej chetnych, wiec wcisne się jeszcze z herbatka
    herbatka.jpg

Agnieszko, tez mam nadzieje ze to wszystko było po cos . Mysle, ze jeżeli w naszych domach skupienie i przezywanie było tak podobne, to nie inaczej było i w tysiacach innych domow. Żeby tylko jeszcze chcialo być i u tych, którzy ta spirale nakręcają .
    Widze, ze nasz wcześniejszy mrozik doszedl teraz do Ciebie.

Dziewczynki

Jutro nad ranem piekne zjawisko atmosferyczne – czerwony ksiezyc. Mam nadzieje, ze nad morzem uda się to wam dokladnie zobaczyc i może nawet zrobic jakies zdjęcia. Agnieszko, Maniusiu wy wczesnie wstajecie, wiec tez może uchwycicie ten moment.

U mnie dzisiaj ciag dalszy dnia wczorajszego. Mam ciagle jeszcze taka potrzebe zgłębiania tematu. Odbywam mala wlasna podroz, ale nie będę już was w nia wciagac. Dzisiaj mielismy tez kolede. Tak, tak, a ja wybieralam się na spotkanie i nadmorskie spacery . No nieladnie, wiem .

Milych pogaduszek i dobrej nocy wszystkim

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

images (10).jpg

Dzień dobry w dniu pełni

Krysiu, wczoraj skorzystałam z Twojej herbatki, bo to była dobra godzina ( ja kawę piję tylko jedną i to rano, później też kawę ale inke, Twoja herbatka była miłą odmianą )

Krysiu, może uda mi się nie przegapić czerwonego księżyca. Teraz mam mokrą głowę, ale gdy ją wysuszę, wyjdę go zobaczyć. Jest mróz, to będzie go widać.

Wczorajszy dzień spędziłam głównie przy papierach, ale jednocześni skończyłam przód sukienki i zszyłam przez jeden brzeg obie części, dziś dorobię dekolt, zszyję drugi brzeg i nadejdzie moja chwila prawdy Jak będzie pasowało, to zaczynam rękawy i kończę drugą sukienkę. Dobrze, bo córa czeka w kolejce

Maniusiu, mnie się wydaje, że Ty jesteś styczniowa, więc serdeczne życzenie dziś do Ciebie wysyłam ściskając kciuki za wszystkie Twoje sprawy, które wymagają rozwiązania

30afda112c59b9d13a8e09cef5ab2430bd0f13be.jpeg

Dobrego tygodnia dla wszystkich, kuracjuszkom jak najlepszego wyniku
    marti38 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Gruszko, i dla Ciebie najlepsze życzenia imieninowe Choć pewnie zawsze będziesz dla mnie Gruszką, czyli kojarzyć się będziesz z ulubioną przeze mnie jesienią . to nie mogę zapomnieć, że również jesteś posiadaczką pięknego imienia , przepraszam za faux pas

bukiet-kwiatow-bukiet-kwiatow-roze-gerbera-kwiaty-gozdziki-400-101192935.jpg
    marti38 lubi to.

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Wszystkim tutejszym Agnieszkom i babciuniom zdrowia i zdrowia i wszelkiej pomyślności życzy babcia Ania
    Cmokasy i wszystkiego dobrego dla wszystkich...

Uprawnienia umieszczania postów