Strona 2641 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1641 2141 2541 2591 2631 2639 2640 2641 2642 2643 2651 2691 2741 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 26,401 do 26,410 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witajcie
    Agnieszko, goracego tygodnia nie zazdroszcze. Oj dzieje się tam u was ciagle, dzieje. Mam nadzieje, ze po tej wizytacji będziecie już mialy na dłuższy czas spokoj. Widze, ze tęskno Ci do ferii, ale pomysl, kiedy inni będą zasuwac, to wam dopiero się zacznie ten przyjemny czas .

Gruszko, bardzo się ciesze, ze to był udany wyjazd. I bardzo ucieszylo mnie, ze były to „energetyczne, cieple i dobre wieczory” . Spotkania na zywo sa naprawde wazne, stad i moje serce troszke się ścisnęło, ze nie mogłam tam byc. Piekne i bardzo obrazowe to porównanie do stolu . Cos w tym rzeczywiście jest. Dobrze dziewczynki kochane, ze jesteście! I chyba spodobal mi się ten Twój sentymentalizm . Brawo za rezim dietetyczny. Skutku ubocznego, czyli określonych postanowien trzymaj się jak najmocniej. Milego świętowania z synami.

Maniusiu nie wierz w żadne Blue Monday. Ty po prostu jestes przemeczona!

Zastanawiam się nad pytaniem Kasi dotyczącym zwierzania się. Mysle, ze jeżeli ktos jest otwarta osoba, to naprawde moze potrzebowac i oczekiwac wiecej otwartości ze strony innych. Pytanie, jak ma się w tym odnalezc osoba skryta? Problem naszej odmienności . Na pewno wazne sa proby rozmowy i to na szczescie już się dzieje. Na pewno cenne jest minimum otwierania się, bo tworzy porozumienie i wsparcie. Ale najważniejsze jest chyba poczucie akceptacji i ciepla i to, ze jeżeli ktoras ma potrzebe się wygadac, to może to zrobic i znajdzie wsparcie. Jesteśmy tak barwnie inne, ze nie da się niczego ujednolicic. I może dobrze. Jakkolwiek by nie było i tak coraz wiecej się otwieramy, zwłaszcza w kontakcie bezpośrednim. W pisaniu tez. Przypomnijcie sobie, co niedawno napisala jedna z nowych dziewczyn – ze ma wrazenie jakby czytala pamiętnik? Małymi i większymi kroczkami, kazda swoim tempie, zgodnie ze swoimi predyspozycjami, robimy postępy .

Wiecej poczytam potem i popisze, bo teraz musze już do lekarza ze zdjęciem.

Ta dziewczyna zebrala już szesc milionow! Cos niesamowitego

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Ale miałyśmy super jogę
    gruschka, marti38 and Gorczynka like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Krysiu, to prawda. Jestem potwornie zmęczona. Oczy bolą mnie od monitora komputera i od papierzysk, czekam na ferie z utęsknieniem, bo czas mamy bardzo intensywny. Mam nadzieję, że dotrwam do 11 lutego nie padając na przysłowiowy pysk

Strasznie się cieszę że dziewczynie się udało. Oglądałam z nią wywiad, bardzo pozytywna osoba

Marti, fajny opis
    marti38 and Gorczynka like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez kania79 Zobacz posta
    Buziaczki (dobrze,że wirtualne bom zasmarkana)Zawziętaskom znanym odobiście i znanym z forum,ochudnięta o kilogram K.Ania.
    Nawzajem kAniu i gratulacje

Marti, Gruszko i dla was gratulacje za spadek

Dla odmóżdżenia oglądam Przyjaciół...uwielbiam ten serial
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 22-01-2019 o 17:31

monkaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Dzień dobry,

pozwoliłam sobie na "podglądanie"/podczytywanie Waszego wątku, bo moje koleżanki, które są także Waszymi koleżankami, aktualnie razem odpoczywają i odchudzają się. Ciekawa relacji z pobytu zajrzałam i ... przeczytałam post Krysi dotyczący diety 8/16 czyli postu przerywanego. Sama stosuję go już jakiś czas i jestem bardzo zadowolona. Waga spada, a ja nie czuję się jakbym była na diecie...

Krysiu, jeśli masz ochotę poczytać więcej na ten temat wklejam linki (uprzedzam, że styl autorki może być drażniący, a i część informacji należy dzielić przez dziesięć, ale wg mnie warto przeczytać i część z porad zastosować)
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

pozdrawiam wszystkie Zawziętaski

monkaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

... trema mnie zjadła (wszak to występy gościnne) i zapomniałam napisać*najważniejszego. Krysiu, jeśli będziesz mieć jakieś pytania lub wątpliwości dotyczące postu przerywanego, pytaj, a ja, w miarę możliwości, chętnie odpowiem.

W tym tygodniu planuję zakup nowej wagi więc będę mogła się pochwalić efektami.
    Ja jem w okienku 10:00 - 17:00, kiedy mam wieczorne imprezy lub spotkania, przesuwam czas jedzenia posiłków na np. 15:00 - 22:00

jeszcze raz serdecznie pozdrawiam

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko też uwielbiam Przyjaciół, mogę oglądać dowolną serię i dowolny odcinek i ciągle lubię

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Monko, witaj u nas jak będę miała chwilę, to poczytam co nam wrzuciłas . Zapraszamy częściej i gratuluję spadku wagi

Sabinko, uśmiałam sie jak głupia i od razu mi lepiej
    Fajnie że joga udana

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Z tysiaca zrobilo się już trzynascie milionow!!!! Nie do wiary

Dziewczynki dzieki za wasze refleksje i barwne opisy. Przy okazji wszystkim i kazdej z osobna gratuluje spadku . Tak trzymajcie!

Sabinko, bardzo podobaja mi się te wasze tak intensywnie zajete dni. I ciesze się, ze już nastawiasz się na więcej . Chyba tez by mi cos takiego odpowiadalo.
    Marti, ja morze zawsze i wszedzie. Jeżeli tylko będę mogla, to tez skusze się na dluzsza, ale zdecydowanie tak wlasnie aktywna forme, z widokiem na wode. Już wczesniej podejrzewalas, ze aktywny tydzień może być bardzo dobrym pomysłem i mialas racje. To, co piszecie na apce tym bardziej to potwierdza.
    Gruszko, podoba mi się pomysl z powtorka, podoba pomysl z dolaczeniem sie na wyjazd całościowy lub czesciowy, w zależności od możliwości i potrzeb .
    Ciesze się, ze Kania wam przypasowala, wiec tym bardziej mam nadzieje, ze i mnie będzie dane poznac osobiście ja i inne celowniczki

Marti, bardzo spodobalo mi się to, co napisałaś o otwieraniu się, poczuciu bliskości i znaczeniu wzajemnego wsparcia. Az się troche zastanowilam przy tym nad sobą . Zdaje sobie sprawe, ze w pisaniu nie jestem zbyt wylewna, ale w kontakcie bezposrednim nie jest chyba już tak zle . No ale to ja tak mysle .

Agnieszko, będziemy trzymac kciuki, żebyś jakos wytwala!

Kasiu, proszę się poprawic i nie sprowadzac koleżanek na zla (paczkowa) droge .

Kaniu, odsylam buziaczki (na razie jeszcze nie zakatarzone )

Monkaa, jak milo powitac i zapraszamy częściej! Bardzo dziekuje za informacje i dietkowe wsparcie. Oczywiście, ze jestem ciekawa informacji, wszystkich – jak sobie radzisz z przerwami, czy trzymasz się określonych godzin, czy bardzo pilnujesz tego, co wkladasz do buzi, jak wyglada sprawa spadkow wagowych, czemu okienko siedem a nie osiem godzin …? Za czytanie linkow zabiore się zaraz .

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

pobrane (3).jpg

Na razie mam czas tylko na to. Udanej środy Wam życzę

Uprawnienia umieszczania postów