Ja też widzę
Wracając do sernika to właśnie taki jak robię to jest dla mnie pełnia szczęściaBardzo twarogowy,mało słodki ,z niewielką ilością innych składnikow.100% sera w serze
Ale chudego twarogu nienawidzę,więc więcej odchudzania go nie będzie.Domowych i cukiernianych nie jem
Wczoraj dzień zakończył się wg planu.Nie przepadam za ważeniem,teraz zrobiłam to kontrolnie,żeby sprawdzić czy dieta dziala.Działa,więc następne ważenie nie wiem kiedy.Raczej będzie mierzenie ciuchów
M w zasadzie je tak jak ja,czasem ,coś tam przegryza,ale on z tych co przegryzka mu spokojnie wystarcza.I bardzo zadowolony,mówi,że o wiele lepiej się czuje.To ułatwia gotowanie,bo jemy to samo.
Są 2 stopnie,słońce wychodzi,mam dziś sporo wolnego ,to w drogęPodsyłam wam wiosnę
Kiedyś jeździłam sporo,ciągle gdzieś mnie gnało,teraz jakoś o podróżach myślę dość niechętnie i bez entuzjazmu.Trochę mnie przerażają wszechobecne tłumy.
Trochę szukałam wczoraj miejsca dla nas z jakimś odchudzaniem.Nasz termin na spotkanie to sezon wysoki,i najtaniej znalazłam od 1150,co oznacza ,że w praktyce może być drożej.Są albo straszne dziury (np"Na Zadupiu")i tak trochę na silę podciągnięte pod dietę,albo miejsca drogie, od 1600 za 6-7 dni.Takie oferty jak dziewczyn to tylko zimą,a i tak trzeba umieć je znaleźć.
I chyba rozsądnie będzie przełożyć odchudzanie na zimę i trzymać się Sanu.Jak pisały dziewczyny stosunek jakości do ceny naprawdę dobry.
Dziś pewnie znajdę więcej czasu.
Jest jeszcze taka możliwość ,żeby znaleźć 2 mieszkania blisko siebie w dzielnicy Ogrody.Tam jest ogród botaniczny,kiedyć naprawdę piękny i całkiem niedaleko,ok,0,5 km jezioro Rusałka z kultową plażą Poznaniakow.A jednocześnie pętla tramwajowa i w 20 min można być w centrum.
Krysiu,co myślisz o takim rozwiązaniu?Wiem,że marzy ci się jakiś ośrodek wypoczynkowy,ale z tym na razie słabo.Może bliżej majówki rynek się ożywi i będzie więcej,może coś wskoczy na olx.
Sabinko,to odszczekuję ,to co napisałam o tancerzu.
Teraz idę się odchudzać,wam też tego życzę,i żeby bylo miło
Kasia to nam tu chyba teraz zapisze ze 3 strony![]()