69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Teresko, nie pomogę, bo moje mokre zeżrą wszystko, więc jak chcę zmienić im suche, polewam jakimś sosem z puszki kociej i jedzą. Może potrzymac je kilka dni na suchej ? Aż im się zachce pasztecików? Czy Ty im suche chcesz zmienić?
-
Nie suche im pomalutku przewekslowałam na dość dobre, bezzbożowe(mają kanadyjski Orijen , trzy rodzaje Purizona i trochę Concept for live) bez barwników i bezcukrowe, 85 % białka w składzie.
Chcę zmienić mokre. Może to jest myśl, żeby potrzymać na suchym to nie będa takie wybredne na mokre?.Ale suche jest bardzo niezdrowe na nerki i ja bym chciała żeby jadły więcej mokrego jak suchego bo sie boje o kamienie i zespół nerczycowy.
A ile twoje na dzień dostają suchego i mokrego.No bo moje to tak 6x85(na głowę 2x85g) g saszetek czy musu(ten Gourmet gold w puszeczkach) no i po jakieś 30 g suchego . Ale mokrego sporo wyrzucam(no teraz to zbieram dla działkowych)
-
Jestem u J. A tu w miseczce stoją sobie michalki, kasztanki i inne podobne...
Żeby tylko stały...Ale one mnie tak kusiły że mnie skusily. Aż mi niedobrze 
ki,
-
Rozumiem cię kochana i przytulam ze współczuciem, ja słoik po maśle już wyrzuciłam .
-
A w sprawie kotów nic Ci nie poradzę bo mój Filip jadł co mu dałam od początku czyli od małego a tylko raz obraził się jak kupiłam jakąś karmę z biedronki to obchodził ją z daleka
-
Teresko piszesz że słoik po maśle już wyrzuciłaś a na apce widzę, że chyba go zachowałaś na pamiątkę 
Rozdwojenia jaźni można dostać
-
Przed wyrzuceniem sfotografowałam i chciałam pokazać jaki był duży.470 g to chyba więcej kalorii niż twoje czekoladki.
-
To sobie dogodziłaś Teresko
-
Teresko, na jeden raz go zjadłaś? Chyba nie....nie biczuj się już, epadk8 się zdarzają A Ty musisz utrzymać wagę A nie ją zrzucać.
Koty jedzą ile chcą, rano na śniadanie mają mokre, na 3 miski idzie ok połowa puszki. Przez resztę dnia suche. Teraz zimą dużo jedzą. No i na pewno gorzej niż Twoje
Raczej Purinę z zoologicznego nie marketówkę.
-
Gruschko
Uprawnienia umieszczania postów