Strona 2667 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1667 2167 2567 2617 2657 2665 2666 2667 2668 2669 2677 2717 2767 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 26,661 do 26,670 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Jadłam od przyjazdu.Codziennie.Aż zjadłam prawie 1/2 kg masła orzechowego.A kotom to żałuję jedzenia , a sama to ech.......
    marti38 and Agnieszka111 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Oj TinnGo to ty cały tydzień to jadłaś - dzielna jesteś bo ja bym chyba na raz to wszamala jak dobre było a pewnie tak.
    marti38 lubi to.

Awatar marti38
    marti38 jest nieaktywny Znany na forum

Jak żałujesz? Przevi3z Twoje koty mają raj.....
    Agnieszka111 lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    Tereniu, co do dietkowania, to trudno się z Toba nie zgodzic. Tez jestem po dziesiątkach diet i tez mam tendencje do kompulsywnego jedzenia (tych zreszta, co maja problem z uczuciem sytości, jest wśród nas o wiele wiecej), dlatego wiem o czym piszesz, kiedy wspominasz jak trudna nad soba zapanowac, kiedy już sie zacznie (chociaż sloik masla orzechowego to by u mnie tylu dni raczej się nie utrzymal, wiec może nie jest z Toba tak zle? ). Rzecz w tym, ze codziennie kiedys trzeba zaczac jesc. Dlatego wciąż szukam i probuje się dowiedziec, jak wtedy sobie radzic. To znaczy teoretycznie wiem, praktyka ciagle zawodzi. Tobie duzo pomogl Dukan i pieknie się po nim trzymasz. Mnie troche pomogla Dabrowska, ale daleko mi jeszcze do chociaż przyzwoitej wagi. Wobec tego nie wystarczy mi trwac, musze szukac dalej. Na ten moment skierowałam się w strone okienek. Nie sa łatwe, ale daja jakies wytchnienie od jedzenia. Poki wiec dam rade, albo dopóki będę do nich przekonana, to sprobuje się trzymac. Mam nadzieje, ze powoli poradze sobie tez nadmiarem, który zjadam w czasie dozwolonym. Oczywiście i jak najbardziej masz racje, ze w swoich zmaganiach caly czas trzeba tez pamiętać o ruchu. Wlasnie usłyszałam takie zdanie - sport to najlepszy antydepresant. I mysle, z warto się je zapamiętać.
    Co do hedonizmu i kochania siebie, to otyłości z tym jednak chyba nie bardzo po drodze. Prawdziwy hedonista jak najbardziej smakuje zycie, dogadza sobie, potrafi cieszyc się i korzystac z codziennych przyjemności. Ale nie przytyje tyle, bo wlasnie za bardzo kocha siebie. To zupełnie inne mechanizmy.
    Przykro, ze wasza piekna historia wakacyjna nie daje się zamknąć z uśmiechem . To przy okazji tez lekcja dla nas wszystkich i tak do tego może podejdzmy.

Agnieszko, jeśli można spytac, to co sobie fundujesz w tym rocznym przeglądzie „podwozia i buforow”? I jeszcze, żeby się upewnic – od tygodnia eksperyment dotyczy IF? Gratki za spadek .

Marti, wiem ze lekarz pochwalil Cie za zumbe, ale jak ona ma się do chorej nogi? Bo to jednak duzy wysilek. Co w niej takiego jest, ze jej jednak nie nadwyreza? Brawo za klik i niech się trzyma .

Maniusiu bardzo spodobala mi się Twoja autorefleksja. Bo to naprawde nie takie proste przyznac się do wlasnych bledow. Czyli rozumiem, ze te wszystkie faworki to Artur? Brawo za samozaparcie i jego pozytywne skutki!

Sabinko u nas tez dzisiaj były michalki i jeszcze chalwa do tego i tez nie odwróciłam glowy, ale nie wiem czy to Cie w jakikolwiek sposób pocieszy .

Kaniu, rzeczywiście chodzilo mi o diete zupowa, bo tak mi się skojarzylo z zupami, które gotuje Ci corka. Swoja droga w ten sposób naprawde mogłabyś wypróbować na dluzsza mete dzialanie tej dietki. Ludzie sporo na niej chudna. Pape tez dobry, tyle ze może efekty mniej spektakularne. O wo również podpytywałam . Widze, ze jedzenie kompulsywne to i Twój problem. No coz, witaj w klubie . Wiem, ze znalazłaś sposób na siebie, ale dopiero jak napiszesz, ze trzymasz się wlasnych ustalen, można będzie odtrąbić sukces. Mam nadzieje, ze u meza wszystko ok?

Moniu, dzieki za jadłospisy. Wszystko wyglada na smaczne (musiałam tylko sprawdzic co to szukszuka i tez mi pasuje ). Tak jak Ty nie umiem, nie lubie i nie licze kalorii, wiec nie mam pojecia ile zjadasz. Jeżeli czujesz się nasycona, to pewnie jest ok. Dla mnie byloby za malo, ale tez mam bardzo rozszerzony zoladek. Swoich jadłospisów nie podaje, bo nie mam na razie czegos takiego. Po prostu jem to, na co mam akurat ochote i w takiej ilości, ze na pewno nie byłabyś zmobilizowana.

Gruszko, czyzby znowu przygotowania wysylkowe
    marti38 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Krysiu, robię usg piersi i dołu, cytologię i ogólne badanie ginekologiczne.

Moj eksperyment dotyczy jedzenia rano a pózniej tylko cos malutkiego w razie głodu
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 03-02-2019 o 19:38
    marti38 lubi to.

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Hejka w wieczorowych porach,a raczej w koszuli nocnej już...

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Pochłonęła mnie "Genialna przyjaciółka". Dzisiaj zaczęłam drugą część - "Historia nowego nazwiska".
    Ale kalorii spalam
    Jeszcze mam trzecią część.
    ...zapisałam,sprawdziłam dostępność w moich bibliotekach...w najbliższym czasie pewnie zamówię wszystkie cztery! części
    sama zawieram bliższą znajomość z panią Anną H.Niemczynow "Bluszcz"

Cytat Zamieszczone przez TinnGO Zobacz posta
    Dobry z ciebie człowiek Anulka
    ...tia tylko troszku żylasty..i tłusty

Cytat Zamieszczone przez marti38 Zobacz posta
    moja metoda dietetyczna działa i waga współpracuje. Wiadomo, ze efekty na razie tylko ja widzę, ale ubrania w.koncu stają się luźniejsze.

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    wszystkie złapały bakcyla bo i u mnie zaklikalo, waga spada powoli ale cały czas, za styczeń mam kg mniej, to niewiele ale nareszcie jest jakiś minus

Cytat Zamieszczone przez monkaa Zobacz posta
    kalorii nie liczę, bo nie umiem, nie lubię i nie mam na to czasu
    i tuś mi Moniu siostrą

Cytat Zamieszczone przez TinnGO Zobacz posta
    mam wrażenie, że cała radość z Kołobrzegu ze mnie uchodzi.
    To tak jakbym nadmuchała balon, a on powoli przepuszczał.
    ojej!...myślę,że to maluchy Cię tak sponiewierały;znam ból...sama wreszcie dzisiaj wypoczywam

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Tez jestem po dziesiątkach diet i tez mam tendencje do kompulsywnego jedzenia
    ...kolejna siostra masz rację!!

Kaniu, rzeczywiście chodzilo mi o diete zupowa, bo tak mi się skojarzylo z zupami, które gotuje Ci corka. Swoja droga w ten sposób naprawde mogłabyś wypróbować na dluzsza mete dzialanie tej dietki. Ludzie sporo na niej chudna
    ...noo mam nagotowanych,zasłoiczkowanych pysznych zup różnych całe multum,ale...to nie takie proste jakby się wydawało,
    bo wskazane jest jeść 4,5 albo nawet 6 zup i tylko zup...nie śledzę "zupomanii",ale z tego co mi przekazała córka
    to i owszem dziewczyny chudną ,ale...są sygnały o wypadaniu włosów,zmianach skórnych,bo niby w tych zupach jest wszystko,
    ale warzywa gotowane i tylko jeden owoc...brak surowizny...więc same zupy dla mnie

Pape tez dobry, tyle ze może efekty mniej spektakularne.
    no własnie ja już! nie chcę szybko,bo szybko to już u mnie było...i za każdym razem jo-jo...teraz chciałabym powoli,zdrowo i na długo,
    może nawet na zawsze...rozmarzyłam się

O wo również podpytywałam
    jestem wielką orędowniczką W-O,przekonana o jej zdrowotności,zaś ale nie potrafię mądrze z niej wychodzić
    i za każdym razem mam niesamowite parcie na słodkie...

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    robię usg piersi i dołu, cytologię i ogólne badanie ginekologiczne.
    ..oj!! i mnie mus

Dzień dobry Zapraszam na kawę, dużo kawy to może wszystkie przyjdą tutaj a nie tam
    gruschka and marti38 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry! A gdzie ta kawa Sabinko? Bo nie wiedze...
    gruschka and marti38 like this.

[attach]43735[/attach

Kawa dla chetnych, różna roznista
    ]
    Załączone miniatury Załączone miniatury Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-1104-follygraph-american-style-coffee-poster-print.jpg  

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Sporo się u mnie dzieje,czas pędzi i trochę mi go brakuje na forum
    Pomacham na razie tylko 2 łapkami,u mnie nadal wiosna
    Samych miłych rzeczy wam życzę ,na dziś i na zapas
    kasiaogrodniczka and marti38 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Uprawnienia umieszczania postów