Krysiu:kiss:
Gratuluję Twojej córci dostania się na studia.BRAWO!!!
Z tym whatsapem to ściema, można pisać spokojnie.
Wersja do druku
Krysiu:kiss:
Gratuluję Twojej córci dostania się na studia.BRAWO!!!
Z tym whatsapem to ściema, można pisać spokojnie.
Witajcie moje kochane!
Melduje sie na szybko z pokoju hotelowego w Toruniu. Juz sie odswiezylismy po podrozy i szykujemy na wesele.
Wczoraj bylam u fryzjera, makijaz robie sobie sama...zreszta w taki upal nic sie nie chce.
przejezdzalismy przez Leczyce i zalowalam, ze Agnieszki nie bylo w domu bo bym wstapila na kawke. :p
A propos wstepywania- to wg malza w poniedzialek do poludnia...byc moze moglibysmy jechac do tej Krynicy przez Sosnowiec...:beurk:
-czy Jolinka slyszy???
I co na to mowi???
Calusy dla was wszystkich... ja tez licze dni do naszego spotkania!:mdr:
Natko – tak się zastanawiałam nad tym whatsapp, ale przecież faktycznie chyba by jakoś uprzedzili, gdyby miały być zmiany? Nie wiem o co chodzi z tymi łańcuszkami. Co jakiś czas się pojawiają, ale zupełnie nie rozumiem ich idei. Właśnie wróciłam ze spaceru - przeszła i burza i wielka ulewa! Niestety nie udało się przejść suchą stopą i obie z sunią nieźle przemokłyśmy :bad:. Mam nadzieję, że uda Ci się skontaktować z tą naszą dziewuszką :).
Kasiu –ale żeście to fajnie wymyślili! Jolinka pewnie się ucieszy :D
Baw się dobrze na tym weselu i nóg nie żałuj! Mam nadzieję, że jakieś zdjęcia też będą?
Ohoho, żebym ja stawiała kawę? No to juz niezły numer. No nic, wykorzystam sytuację i podam też pyszną herbatkę :)
Załącznik 32232
https://www.jestemfit.pl/imgssl.php?...2Fd%2F3822.gif
Dzien dobry zapraszam na kawe....
wiem, ze wakacyjne zawirowania nie kazdej pozwola sie do kawki dosiasc, ale zaprawszam wszystkie ktorym sie to uda....
Ja juz przekazalam paleczke corci i spalam dzis spokojnie w swoim lozeczku ... Rano obudzil mnie letni deszczyk i pada bez przerwy ,ale to mi nie tylko nie przeszkadza, ale wrecz cieszy, bo jest mimo wszystko bardzo cieplo ... powietrze jest takie czyste i przyjemne ... narszczie mozna sobodnie oddychac... a kied jeszcze sobie pomysle, ze za tydzien o tej porze bede juz spacerowac brzegiem morza to juz wogole rosna mi skrzydla ....
Milego dnia i owocnego wypoczynku wzsystkim kolezankom ...
https://www.jestemfit.pl/imgssl.php?...31_hC_orig.gif
Małgosiu Kochana :love:
STO LAT, STO LAT! Życzę, żeby spełniły się wszystkie Twoje najważniejsze marzenia i pragnienia. Dużo zdrówka
i żebyśmy szczęśliwie spotkały się za te kilkanaście dni!
Załącznik 32233
Witam również na forum, właśnie byłam na FB gdzie wrzuciłam fotki mojej wnusi, tylko wnusi, jutro wrzucę również swoje i nie tylko, jak ktoś ma ochotę tam zajrzeć to zapraszam :)
Krysiu i Gammo
kawa i herbata to cos dla mnie bo ja zawsze rano piję najpierw kawę a potem herbatę:mdr:
Natko
wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze z okazji urodzin
Załącznik 32234
nie odchudzałam się ale efekty w stopce:)
zawsze mówiłam że chudnę na wyjazdach chociaż jem dużo i najwięcej wieczorem...
po prostu nie podjadam :mdr:
Witam Zawziętaski:)
Wróciliśmy z wypadu za miasto , zabrałam dzieci na urodzinowy obiad, pół dnia było znośnie dopiero na koniec się rozpadało na dobre.
Na Fb wrzuciałam link do obejrzenia.Byłam tam pierwszy raz i na pewno nie ostatni , bo ceny przyzwoite , a miejsce piękne, dużo zieleni , cisza i spokój i to niedaleko.
Dziękuje pięknie za życzenia, to bardzo miłe.:kiss:
Sabinko moje gratulacje bardzo się cieszę, jednym słowem gubi Cię podjadanie, trzeba nad tym popracować.:P
Majeczka cudna , a jakie piękne włoski. Nie pisałaś jak się czuje córcia ? Wszystko w porządku? Kiedy lecisz do Niej na dłużej?
Daj mi znać kiedy mogę zadzwonić , bo chciałam się dopytać o ten dojazd z Koszalina do Dąbek.
Reginko jednym słowem nóżki w morzu pomoczysz wcześniej , oby pogoda dopisała, choć w sumie najważniejsza jest sama możliwość bez względu na pogodę.
Krysiu na pewno się spotkamy w dobrym zdrowiu,nie ma innej opcji.:D
Jolinko jutro jestem z Tobą myślami.:heart:
Ewuniu pozdrów swojego L, mam nadzieję ,że spędzacie razem najmilsze chwile.:kiss:
Kasiunia jak Twoje nóżki po weselisku , wytańcowałaś się?
Maniusiu.:)
ciao, ciao
natko, ja bede w koszalinie o 13.52 przyjade expressem z warszawy.
wiem, ze do dabek chodza busiki.
a potem to juz spacer piechota brzegiem morza w sina dal....
pozdrawiam
m