Strona 270 z 3048 PierwszyPierwszy ... 170 220 260 268 269 270 271 272 280 320 370 770 1270 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,691 do 2,700 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Natko dzwonić możesz kiedy chcesz, jak nie będę miała czasu to ci po prostu powiem np teraz jestem sama jak masz chęć to dzwoń
    Kalahari masz rację, do Dąbek jeździ sporo busików z Koszalina, kilka linii, w zasadzie jeżdżą one do Darłowa przez Dąbki, odjeżdżają prawie spod dworca, tylko dowiem się dokładnie z którego miejsca bo tych busików jeżdżących w różne miejsca jest dużo...
    jak trzeba będzie pomóc to pomogę, przyjdę na dworzec i was popilotuję albo jakoś zabierzemy się częściowo z Gammą, ja zmotoryzowana nie jestem a J. może was pozawozić ale dopiero około 17.30 lub później...
    Agnieszka111 lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

U nas dzisiaj cały czas zmiennie – gorąco, upalnie, duszno, a za chwile straszy burzą i nawałnicą. Trudno nawet planować jakieś wyjście .

Sabinko – gratki za spadek! Masz rację, że nie podjadanie robi swoje, ale myślę że spore znaczenie ma też zmiana trybu, wyciszenie. No w każdym razie fajnie widzieć spadek. Jak zaproponowałaś, tak też od razu zrobiłam, czyli zajrzałam na fb. Widać, że dobrze wam tam było . Jako pierwsze wrzuciłaś zdjęcia wnusi – no i jak tu nie mówić o zakochanej babci? Ale też wnusia jest w takim wieku, że trudno się dziwić. A już najbardziej podoba mi się to zdjęcia z chyba barankami .

Gammo – ale Ci fajnie! Bardzo rozumiem to, ile radości daje takie po prostu chodzenie brzegiem morza. Mam nadzieję, że pogoda dopisze Ci od początku. Nawet nie chodzi o jakieś super upały. Ważne chyba, żeby nadmiernie nie padało i nie było burz.

Natko – cieszę się, że tak miło spędziłaś dzisiejszy dzień . Miejsce bardzo ładne i aż szkoda, że deszcz pogonił. Ale co tam, najważniejsze, ze dzień dobrze uczczony .

Jolinko – kciuki jutro trzymam, mocno!

Agnieszko – dobrze, że wracasz jutro, bo tak długiego czasu bez Twoich wpisów nie pamiętam i trochę już ich wypatruję.

Kalahari

Macham łapką wszystkim naszym Zawziętaskom
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Ja tylko na chwileczkę dziewuszki,bo jutro czeka mnie pobudka po 5-tej...jeśli w ogóle będę mogła zasnąć

Chciałam zajrzeć wczoraj wieczorem,ale przeszła u nas okropna nawałnica-silne grzmoty,silny wiatr,grad i ściana deszczu,że świata nie było widać.
    Dzisiaj podobnie,ale mniej groźnie było.
    Waga w górę-dzisiaj ponownie 86 kg.......za dużo było przez dwa dni jedzenia.Był grill,dwa razy lody dwa razy babskie piwo.Stres mnie dopadł jak co roku.Jutro kontrola w IO i tak bardzo się boję...tak bardzo!Mniej czuje strach,kiedy nie mam tych dodatkowych badań,a teraz mam.

Proszę trzymajcie kciuki!!!

Agnieszka111 lubi to.

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Krysiu za niecałe dwa tygodnie tez będziemy spacerować brzegiem morza.
    Rozmawiałam z Sabinką , dowie się co i jak i da znać.
    Madziu to już wiemy, ja będę o 12-tej Ty o 14-tej, Krysia po 15-tej. Bożenka nie wiem, bo się nie odzywała,a Agnieszka z Kasią się okaże.
    Zobaczymy jak te busy kursują i ustalimy czy czekamy w Koszalinie na wszystkich ; chociaż dziewczyny z Łodzi może będą jechać bezpośrednio do Dąbek. Zdzwonimy się jeszcze.
    Jolinko trzymam kciuki za dobre wieści od Ciebie.
    Agnieszka111 and krysiapysia like this.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Jolinko ...
    kciukasy trzymam od switu i przytulam mocno... nie stresuj sie kochana, bo wszystko musi byc dobrze... innej opcji nie ma ...

Natko ...
    jakos napewno sobie poradzimy z dojazdem do Dabek ... troche kaszana, ze tak co godzine do Koszalina dojezdzacie, ale nie takie przeszkody sie pokonywalo

Krysiu...
    ja nad morzem wcale nie potrzebuje extra pogody, wazne ze tam jestem i moge troche podreptac w slonej wodzie ... nawet w listopadzie tak dreptalam .... upalow z gruntu rzeczy nie znosze...

Kasiu...
    ciesze sie , ze tak dobrze sie bawisz ... ciekawa jestem czy ustalilas cos z tymi znajomymi, wracajacymi z POznania czy musimy szukac innego rozwiazania ... ale nie boj nic na autobanie napewno nie zostaniesz ...

Kalahari , Sabinko , Agnieszko

Milego dnia zawzietaski kochane ...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

hej witam
    Joluś , trzymam kciuki, a wczoraj byłyśmy z Martusią na Jasnej Górze to karteczki wrzuciłyśmy
    U mnie też burze i grad walił, no ale było tak duszno, że się musiało coś z tego urodzić
    Zazdroszczę wam dziewczyny tego morza, no u mnie niestety brak kasy, nie będzie w tym roku wyjazdów
    krysiapysia lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry

Jolinko
    będę trzymała kciuki za ciebie ale na pewno będzie dobrze, musi być

Gammo
    no dziewczyny śmiesznie tak jedna po drugiej dojeżdżają do Koszalina ale z pociągami różnie bywa ( Krysia i Magda), oby żaden się nie spóźnił...skoro jestem na miejscu to oczywiście Natka może poczekać u mnie a pozostałe dziewczyny zobaczymy jak przyjadą, mogę nawet zorganizować jakiś obiadek dla chętnych
    a z tobą pewnie się jakoś dogadamy, nie wiem o której będziesz... ale masz przecież mój telefon
    dzisiaj wrzucę na FB do grupy swój telefon, może któraś z dziewczyn ma jakieś pytania lub po prostu zechce pogadać ze mną

Maniusiu i Jolinko
    u mnie z pogodą cisza i spokój ale jak oglądałam w TV to rzeczywiście w wielu regionach przeszedł prawdziwy kataklizm,,,

Krysiu
    myślisz, że na wyjeździe byłam wyciszona i to mi pomogło? o nieee...niby wypoczywaliśmy, niby było super ale w głowie siedział nam problem samochodu, naszego powrotu do Polski, kasy jaką wydamy...opiszę później całą historię....

Natko
    na twoje pytania juz nie odpowiadam bo pogadałyśmy sobie wczoraj troszeczkę albo i więcej

Kasiu
    widziałam na Fb twoje zdjęcia z wesela, jak widać było super i o to przecież chodzi

Ewuniu
    na pewno spędziliście z twoim L. wspaniałe chwile, mam nadzieje, że wkrótce już znowu będziecie razem a teraz wypoczywaj po tym trudnym dla was okresie

Agnieszka111 and krysiapysia like this.

Awatar Natka55

Dzień doberek
    U mnie chłodek, pada i słońce na przemian.
    Rozpoczynam dwa sportowe tygodnie, bo waga ze stopki nieaktualna.Dobiłam do 93, a teraz spadamy do 90-ki
    Jak pisała kiedyś Reginka jeden krok w przód , dwa w tył.
    Bujam się i bujam , ale na ślub synka zdążę, więc się nie stresuję aż tak mocno.
    Przez to gardło i wzdęcia nie miałam sił do żadnych ćwiczeń, więc mam nadzieję nadrobić trochę ten stracony czas.
    Sabinko ja tez myślę , że się wszystko ułoży.
    Mam dzisiaj do załatwienia wysyłkę pilnej poczty i bank.
    Jolinko
    Miłego dnia dla wszystkich.
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Natka55

Odliczamy: 11

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dziewczynki witam was serdecznie wróciłam...przez cały czas nie miałam dostępu do neta, więc nawet nie wiem co u was słychać! jak się troche ogarnę, to siąde do kompa na dłużej . Powiem tylko tyle - wycieczka była c u d o w n a!
    Na razie mam taka wiadomość, że już w piątek musze jechać do rodziców, bo mama dostała skierowanie do szpitala rehabilitacyjnego i musze zając się ojcem, bo opiekunka dostała urlop( nikt nie przewidział tego, że miejsce w szpitalu będzie tak szybko, bo miało być dopiero we wrześniu), więc do Dąbek będe jechała od rodziców, bo 1 sierpnia opiekunka już będzie u ojca. Martwiłam się, że wcale nie będę mogła jechać!, ale obiecała, że wróci, a jest w Londynie u dzieci.

Kasiu, na fejsie wysłałam Ci wyjaśnienie, ale jeszcze tu bardzo, bardzo Cie przepraszam, że nie będziemy mogły razem jechać , ale mam nadzieję, że rozumiesz. Nie mam innego wyjścia , na niektóre rzeczy zupełnie nie mamy wpływu

Uprawnienia umieszczania postów