Strona 2712 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1712 2212 2612 2662 2702 2710 2711 2712 2713 2714 2722 2762 2812 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 27,111 do 27,120 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez TinnGO Zobacz posta
    Ale mole wściekły mnie strasznie, non stop z nimi walczę i mam jakąś fobie
    Ja mam Marti na wszystko co lata w domu a szczególnie muchy i komary czyli to co dodatkowo brzeczy, mój kot w przeciwienstwie do kotów Tereni ma wywalone na to i nie łapie żadnych owadów, więc sama biegam z klapką aż wszystko wytłukę, a latem to niestety mnóstwo tego barachła jest wokół i na tarasie i niestety w domu. No i nieszczęsne pająki co odradzają się jak hydra, zabijesz jednego za sekunde już jest nastepca, wrr
    marti38 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Nienawidzę, brzydzę się, boję pająków

Bardzo ładny wynik Maniusiu brawo
    marti38 lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

Ludzie to idioci
    wypalają trawy mimo ciągłych ostrzeżeń
    w nocy były tu pożary ciągnące się przez kilka wsi, ogień podchodził az pod domy, masakra
    kolega mówił, że widział przerażone sarenki biegające po ulicy...
    k...a mać
    marti38 lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

marti38 lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

Tak z innej bajki

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-53681314_2174611115915411_4204043985099948032_n.png
    kasiaogrodniczka and marti38 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

znacie taka aplikację fitatu, własnie sobie wgrałam, przyda się na wychodzeniu i potem w trzymaniu sie w ryzach, co ważne liczy BTW
    marti38 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Maniusiu, używam fitatu od kilku lat- bardzo przydatna aplikacja
    maniusia72 and marti38 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

marti38 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    A ja nie znam aplikacji fitatu - muszę zerknąć co to za cudo
    Słowa zrywka też nie znam. Już prędzej foliówka jak u Agnieszki. Niby w jednym kraju mieszkamy a czasem nie do końca rozumiemy co ktoś do nas mówi albo dziwimy się, że ktoś nie do końca nas rozumie. Pamiętam jak pojechałam 100 lat temu na studia do Poznania, gdzie tamtejsi studenci byli zaskoczeni, ze nie znam typowo poznańskich słów, które oni używali od dziecka i były dla nich oczywiste. Np. szneka z glazcem, tytka, gzik, bana, bimba, galart Więcej nie pamiętam
    Maniusiu super, że wyciskarka się sprawdza i na pewno będzie się sprawdzała, skoro teraz pewnie będziesz dbać o to, żeby te przypominajki były.

Agnieszko dobrze, że napisałaś, że ten tuńczyk to nie był użyty do koktajlu a zjedzony był oddzielnie, to mi się nie zdążyło zrobić niedobrze
    A niedobrze mi i mnie mdli po zielonej herbacie, może mieć różne dodatki, które niby zmieniają jej smak a mnie mdli zawsze...Jak w Kołobrzegu Kasia nie dała nam wyboru herbat w ich pokoju ( tzn z Kanią) i zaserwowała wszystkim w ramach gościny zieloną bo dobra, z czymś tam to po spróbowaniu i tak chciałam ją wylać.

Kasiu fajne powiedzonka miała ta twoja babcia

Maniusiu te eksponaty z muzeum PRL to dla mnie nie jak eksponaty tylko jakby przypominajka - toć ja żyłam w tamtych czasach i to wszystko pamiętam. Jakby nie było jestem od ciebie chyba 17 lat starsza? I od Marti też? Straszne to ale prawdziwe

Kalahari znaczy się czyta ale nie pisze. Oj nieładnie, nieładnie

Marti masz rację, w kwestii urzędników sporo się zmieniło i to na lepsze oczywiście. Te młodsze z was pewnie nie znają urzędników z PRL bo za młode były , na pewno też można by ich wsadzić do tego muzeum, ich podejście do petenta, wyższość ( w ich mniemaniu) i wiele by można pisać na ten temat...
    Super to porwanie przez męża, tylko pozazdrościć a w kwestii ubrania dla ciebie - no cóż...o gustach się nie dyskutuje Masz rację - wagary od zycia są super. A dzieci już duże to sobie poradzą.

Marti i Beverly moli jeszcze nie miałam i niech tak zostanie. Kiedyś miałam za to mrówki faraonki i to też była walka z wiatrakami.

Beverly i słusznie puchniesz z dumy - rower i bieganie to jest to Ale ja ani nie rowerowa ani nie biegam. Za to lubię chodzić i dużo chodzę, mam też gimnastykę z elementami tańca i od jakiegoś ( niedługiego ) czasu jogę. Biegać nawet bym nie próbowała bo mam trochę problemy z kolanami i ortopeda zabronił a poza tym wydaje mi się, ze biegają raczej szczupli ludzie Ale może właśnie dlatego są szczupli bo biegają???

TinnGo no bardzo wcześnie zaczęłaś w tym roku sezon działkowy, chyba pozazdrościłaś Kasi no ale pogoda sprzyja. Skoro huśtawka już wyjęta to pewnie masz nadzieję już niedługo z niej korzystać. Tego ci życzę. Żebyś nie tylko tam zapierniczała ( sorry za słówko ale wydaje mi się adekwatne) ale i wypoczęła.
    Co do angielskiego to świetnie wykorzystałaś czas i błysnęłaś na zajęciach. Może warto częściej tak robić? Może tam - pod salą zajęć łatwiej wchodzi do glowy???
    Kochana nie musisz czytać tej Genialnej przyjaciółki skoro ci nie wchodzi. Każdy czyta to co mu pasuje. Skoro milo ci się czyta o dietach to czytaj, czytaj, może coś nowego tam wyczytasz i nam podrzucisz A o kotach też nigdy za dużo bo to twoi towarzysze żychia jakby nie było. Ale dobrze, ze oni za towarzyszkę życia mają ciebie - bo gdzie by miały lepiej Czy już wzięłaś się za odchudzanie ich? Może znalazłabyś jakąś książkę gdzie byłoby i o dietach i o kotach, czyli kocich dietach - to by ci się dopiero świetnie czytało.
    No rude tapety w tureckie wzory z gąsieniczkami na nich - to dopiero musiała być atrakcja, bardzo bogate te wzory były....

Maniusu mówisz, że schudłaś 6 kg - ja tez tak chcę!!! Gratuluję bardzo, to piękny wynik.
    Szkoda, że moja samoakceptacja jest taka niska bo jakby było inaczej to pewnie próbowałabym sobie wmówić, że mój tłuszcz to ten dobry tłuszcz
    Straszne z tym wypalaniem traw.

U mnie bardzo ale to bardzo wieje. Czy u was też?

Mieszka w
    Częstochowa

U nas i wieje i pada, brrr
    aż mi szkoda Sucharka, że musi w ta pogodę z paczkami latać
    Sabinko wynik fajny ale w tak długim czasie na WO mógłby być lepszy, ale nie ma co i tak się ciesze , jeszcze pare kilo do Gdyńskiej wagi zostało, więc działam dalej
    kasiaogrodniczka and marti38 like this.

Uprawnienia umieszczania postów