Strona 2718 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1718 2218 2618 2668 2708 2716 2717 2718 2719 2720 2728 2768 2818 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 27,171 do 27,180 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dziekuję Marti

Mój Kuba większość ciotek zna osobiście i zawsze z sympatią je wspomina, więc na pewno przekażę wszystkie życzenia
    marti38 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry dziewczynki!

marti38 and Agnieszka111 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam w dniu 8 marca!

Nie wiem czy aby napewno wszystkie kobitki to fajne chlopaki, ale niewatpliwie kobieca przyjazn wirtualna to rzecz fenomenalna... I mysle, ze niewielu mezczyzn potrafiloby zbudowac taka wiez przez codzienne pisanie na forum...
    Tak silna, ze gdy sie czlowiek od tego oddala to czuje sie jak na odwyku...

Agnieszko najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe dla twojego synka! Mezczyzni rybki sa najlepszymi z mezczyzn!
    Czuli, wrazliwi, dbajacy o partnerke jak najlepsza przyjaciolka...

Z innej beczki...Pytalas mnie jak jak sie czulam podczas tego masazu, o korym pisalam. No coz- przyznam ze mialam dwojakie odczucia. Mimo, ze chodze regularnie do sauny i nie odczuwam skrepowania nagoscia to jednak ta sytuacja budzila we mnie nieco kontrowersji. Z jednej strony bylo mi to przyjemne a z drugiej strony ...czulam sie troche dziwnie.
    Pomagla mi na szczescie wyobraznia, bo przeniosla mnie w kraine fantazji i pozwolila czuc sie nie jak ja sama, ale jak jakas sultanska branka, szykowana do nocy poslubnej w haremie. Szczegolnie mycie glowy z masazem bylo takie w odczuciu.
    No coz- jedno doswiadczenie w zyciu wiecej. Czy chcialabym je powtorzyc? Chyba nie!

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

I jeszcze jedno... wrzucam tutaj Ojca Szustaka, z nadzieja, ze i do kogos tak przemowi jak do mnie...
    mam nadzieje, ze nikt nie poczuje sie tym przypierany do muru czy na sile ewangelizowany. mozna, jesli sie nie chce ...nie sluchac!
    Uwazam jednak, ze pasuje jak ulal do naszych zmagan w odchudzaniu naprzyklad. I nie tylko...

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dziękuję Kasiu
    marti38 lubi to.

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Wszystkiego dobrego zawzięte dzieffczęta z racji wspólnego Święta...
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Bądźcie zdrowe dzisiaj i radosne, a Agnieszko proszę ucałuj swojego synka od nieznanej mu jeszcze ciotki, ale szczerze życzliwej.
    Bardzo mi się cieplutko na sercu uczyniło jak poparłaś moje słowa o naszej przyjaźni.
    Też lubię znak rybki bo mój Jasio jest urodzony 13 marca. Moja studencka para Marian był z 6 marca i był naprawdę rozrywkowym, lubianym człowiekiem. Pięknie spiewał i tańczył w zespole Politechniki. Z nim lubiłam tańczyć w parze. Jak mi nie szło to stawiał mnie na swoich stopach i tańczył za oboje. A był wysoki i silny , a ja krasnolud.
    Mnie dzisiaj życie miło zaskoczyło bo na gimnastyce 2 panów( ten Jurek o którym pisałam kiedyś i taki Janek) kazdej z kobiey w grupie ok10 dali po røżyczce.Na zumbie pansprawdzający karnety dla każdej na wejście i wyjści miał cukierka no i "my nephu" zadzwonił do cioci z życzeniami na 8 marca. A ja myślałam, że pies z kulawą nogą sobie o mnie nie przypomni. Miło jak coś nas pozytywnie zaskoczy.
    Kończę dzisiaj rehabilitację ale ból nadal jest tylko się wyraźnie skonkretyzował. Umiem go umiejscowić i wiem przy jakim ruchu się odzywa.
    W poniedziałek się zapisałam do fizjoterapeuty na konsultację. Zajmuje się urazami sportowymi i robi masaże i powięzi i terapię na punktach spustpwych. Wiążę z tą wizytą duże nadzieje.
    Dziś na zumbie uczyłyśmy się trząść tyłkiem i biustem.Tyłkiem mi wychodziło lepiej.
    Sadzę, że to się wiąże z wielkością posiadanych części ciała.Pupsko ci u mnie zdecydowanie bardziej okazałe niż biust.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

ciekawe

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry moje wy drogie przyjaciółki, przyjaciółeczki i przyjaciolenki - wirtualne bo wirtualne ale chyba tak naprawdę ważniejsze od takich nie do końca przyjaciółek a raczej koleżanek w realu. Bardzo się cieszę, że was mam i też mam wrażenie, że wiem o was dużo i wy o mnie wiecie bardzo dużo... Często rozmawiamy na różne różniste tematy czasem się zgadzamy, czasem niekoniecznie ale trwamy razem już ładnych parę lat w tej przyjaźni i mam nadzieję że będziemy jeszcze trwać długo
    Wczoraj napisałam długi post na różne tematy ( na smartfonie) ale zapomniałam, że mam otwarte forum w innej przeglądarce i w miejscu gdzie wstawiłam pierwszą emotkę wszystko co później było napisane zniknęło. Się wkurzylam trochę albo i
    więcej niż trochę. Teraz już pilnuję się i piszę tu gdzie trzeba.
    Wzięłam się za angielski bo koleżanki nasze dwie czyli TinnGo i Marti działają w tej dziedzinie, to stwierdziłam, że i ja muszę w końcu zacząć działać Zresztą zwykle jak wybieram się do Anglii to przypominam sobie co nieco i odświeżam i tak też teraz robię. Okazuje się, że sporo pamiętam ale i niektóre rzeczy mi umknely, normalne jak się nie ma kontaktu z językiem. Dzisiaj wybieram się na imprezę z okazji Dnia Kobiet w klubie osiedlowym do którego chodzę na jogę. Impreza jest o 17:00. Idę zobaczyć co to takiego będzie a spotkanie z moim mężczyzną po imprezie.
    Wieje u mnie strasznie. Niedaleko moich okien są drzewa i mam wrażenie, że zaraz jakaś gałąź się złamie i uderzy w moje okna.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Jeszcze tylko wszystkiego najlepszego Agnieszko dla Kubusia

Uprawnienia umieszczania postów