Dzien dobry Stokrotki wy moje!
Sabinko- no jak to nie witali? Przeciez witali! No a ze nie tutaj? No coz...Raz tak, a raz inaczej...
Zazdroszcze ci kochanie mezczyzny, ktory wita kwiatami. Trzymaj go mocno. Ja niestety nie mam takiego...
Prosze, tlumacze, jakie kwiaty sa dla mnie wazne i mile...bez rezultatu. Dla mojego liczy sie tylko salata, buraczki, pietruszka...
Wchodzilam wczoraj na forum wieczorkiem, ale jakos tak zamieszanie na Celowniku odebralo mi chec pisania...
Mowi sie...i nie bez racji, ze burza oczyszcza atmosfere. Niemniej jednak bywa tak, ze slowa jakie padaja miedzy ludzmi sa jak rzucane kamienie i ...trudno sie z nimi pogodzic. A rany po nich bola bardzo dlugo......
Od czysu gdy jestem na forum dwie osoby zerwaly ze mna kontakt. Wyrzucily mnie ze znajomych. Z calkowicie roznych powodow stwierdzily, ze nie chca miec ze mna nic wspolnego. Do dzis nie rozumiem czemu ten radykalizm? I czy naprawde roznice charakterow czy pogladow musza tak dzielic ludzi...
Ech zycie...
No nic. Ruszam do zadan. Dzis ostatni dzien w pracy. Od jutra urlop! I wyjazd do Polski!![]()