Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Sonko, naprawdę pięknie sobie poradziłaś na Dukanie. Ale to niestety nie dla mnie, tak samo jak liczenie kalorii. Za to Terenia niewątpliwie się ucieszy. Trzymam kciuki za wyjście z dołka!
Beverly, dobrze, że mamy tu Marti, która potrafi być tak skuteczna w nawoływaniu :). Spokojnego ale też pełnego wrażeń odpoczynku w raju i … wszystkiego wiosennego :D
A teraz idę działać dalej. Dzisiaj jeszcze makowiec i sałatka.
Krysiu
ale miła niespodzianka,że zastępujesz dziewczyny:)
Agnieszko
najlepsze życzenia imieninowe,wyjazdem zrobiłaś sobie dodatkowy prezent,że możesz je spędzać trochę zrelaksowana,mniej zmęczona i patrząc na morze:)Świętuj ile się da i celebruj każdą chwilę:)
Jestem jeszcze w pracy,to już na szczęście ostatnia godzinka,wiele się nie dzieje.
Jeszcze raz skladam wam wszystkim życzenia świąteczne,żeby bylo jak njapiękniej,jak najcieplej ,rodzinnie i jak kto lubi.U mnie tak już jest:)
Mam swoje magiczne poranki,potem oddaję miasto turystom.NIech się nacieszą tym co jak mam zawsze na wyciągnięcie ręki.
Ciągle jeszcze na szczęście można znależć ukryte zakątki znane tylko tubylcom:) i tam się z S zaszywamy.
Cytat:
Zamieszczone przez
krysiapysia
Sonko, naprawdę pięknie sobie poradziłaś na Dukanie.
Dziękuję :). Tak naprawdę bywało różnie, mnóstwo dołków i zakrętów po drodze , bywało i śmieszno, i straszno , ale jakoś sobie radziłam. Duże wsparcie od dziewczyn z wątku a zwłaszcza od Antony mojego dobrego ducha. Teraz też muszę sobie poradzić choć dół wyjątkowo głęboki i dawno wykopany :bad:.
Liczenie kalorii u mnie mocno "na oko" ale zawsze daje to pogląd na wielkość i energetyczność porcji :money:.
1 załącznik(ów)
Święconka przyniesiona, czyli właściwie świętowanie czas zacząć :D.
Życzę spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych, spędzonych w gronie najbliższym wam osób. Dużo radości i wszelkiej pomyślności :)
Załącznik 44390
Dzień dobry dziewczynki kochane:)
Zdrowych i spokojnych świąt spędzonych w miłym towarzystwie i pięknych okolicznościach przyrody bo pogoda sprzyja:)
A wagą będziemy się przejmować po swietach:)
Ja już po żurku, białej kiełbasce i degustacji sernika, strucli makowej i dwóch mazurków.
Chłopcy szaleją, jak są dzieci to święta mają inny wydźwięk.Baranek z białej czekolady jest objawieniem, piłka którą można toczyć po trawie dziwowiskiem.Siostra chciała zabrać Jasia na spacer, a pięciolatek z rodziny z 2 samochodami patrzy na nią i pyta, a to ty nie masz samochodu.???Ale od pchania rowerków bolą mnie plecy bo trzeba robić to w dziwnym przykucu.Ale jest fajnie tylko futerek moich mi żal.
Wesołych Świąt... spokojnych lub szalonych, spędzonych w większym gronie lub kameralnie, tak jak lubicie i chcecie. Słodkich lub wytrawnych, ale bez dodatkowych kilogramów... i pełnych uśmiechu i radości:)
Dziewczyny
wszystkim życzę radosnych świąt, ale widzę że takie właśnie macie :)
Dziewczyny, jeszcze raz fajnych, rodzinnych świąt z bliskimi. Chyba wszystkie mamy to szczęście, mając wokół siebie dobrych ludzi
https://forum.jestemfit.pl/imgssl.ph...ad6198e94b.jpg
...zdrowych,spokojnych,rodzinnie spędzonych Świąt i wszystkiego dobrego tak w ogóle:mdr: