69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
No a ja mam jutro 29 rocznice ślubu
o nie, pojutrze, a nie jutro
Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 24-07-2015 o 18:34
-
Agniesiu- no to bedziem wkrotce gratulowac!
Nasza 30-ta rocznica dopiero na koniec sierpnia -no ale wlasciwie ten caly wyjazd w beskidy jest rocznicowy wiec stad takie moje dzisiejsze podsumowanie fotkowe...
Faktem jest, ze sporo sie z malzem przez te 30 lat nawedrowalismy...przez pola, lasy i laki... A ze nie braklo wiatrow i burz? No coz!
takie charaktery! mamy jednak sporo wspolnych cech i mnostwo przezyc...a to laczy!
Choc przyznam wam ze czasami to bym dziada zabila!
Juz po masazu-nie byl to masaz odchudzajacy bo mi go pani na dzien dzisiejszy odradzila - ale masaz relaxacyjny i czuje sie teraz rewelacyjnie!
Ja tez mam powoli dosyc upalow...
choc milo mi by bylo gdyby nad morzem bylo troszke sloneczka. Nie musi byc plazowa pogoda...byle nie padalo!
-
Fajny taki sposób spędzenia rocznicy 
Na świeżo opalone ciało masaż odchudzający jest nie wskazany, bo bardzo mocna się go robi. Bolało by Cie. Dobrze poradził masazysta.
My w tym roku tak nie możemy, bo mąż pracuje ...ale poświętujemy w domu
,
-
Agnieszko – to ja Tobie, a właściwie Wam, już dzisiaj - bo potem nie będę miała kiedy - życzę wszystkiego najlepszego z okazji tego jubileuszu. Na pewno też będziecie go pięknie obchodzić. Może nie wędrowaniem, ale z całą pewnością uroczystym świętowaniem 
jubileusz.jpg
-
dzien-dobry-kawa-wier12.png.jpg
Witam w sobotę. Coś mi dziś niedobrze, jakby grypa żołądkowa 
Krysiu, dziekuję za życzenia...oby było tak jak jest 
Kasiu, bo najważniejsze w małżeństwie, to iść w tę samą stronę 
Sabinko, mam nadzieję, że spotkanie z koleżanką było udane 
Miłego dnia dziewczynki, jak przejdzie burza i miną mi nudności
, lecę na targ
-
Witam na polmetku mego urlopu!
Wlasnie doszlo do mnie ze za tydzien o tej porze obudze sie kolo naszego Krysiaczka!
Ale bedzie fajowo-nie?
Co do pogody- to wlasnie czytalam, ze roznie moze z nia byc za tydzien...prognozy sa bardzo dynamiczne! Dzis u nas znowu slonce prazy...a my wybieramy sie na Slowacje. No zobaczymy-jaka pogoda bedzie po tamtej stronie granicy...
Wakacje, wakacjami...ale ja juz ciutke tesknie do moich dzieciskow...

Tak malo sie dziady jedne melduja co u nich... a jak ja to robie to zniecierpliwieni mowia:...no przeciez wszystko dobrze u mnie!
-
Dzień dobry
Parno i burzowo, wykorzystałam chwilę , że nie leje i poszłam do apteki po zamówioną wit.A dla mojego M.
Wczoraj na telefonie była burza w Dąbkach ( na accuweather) pomyślałam sobie niemożliwe skoro jest chłodno,a tu proszę u Sabinki wielka burza ,a u mnie w cieniu juz 25 stopni, a rano było 15.
Agnieszko gratulacje dla Ciebie i M , u Was 29 ,a u nas w tym roku minęło 32 lata.Jak widać Jesteście kolejna parą , która ma długi staż małżeński i żadnej literki R w miesiącu zawierania ślubu. Jesteśmy chlubnymi wyjątkami 
Kasiu gratuluję Tobie i M 30-tej rocznicy.Miałam zapytać czy Twoje kochanie tak Cię goni po górach w każdą rocznicę? Pozazdrościć wspólnie spędzanych rocznic,my mamy w kwietniu i wtedy M przeważnie jest w pracy. Niestety takie życie.
Kasiu udanego wypadu na Słowację.
Krysiu te owocki jedz na zdrowie, w końcu mamy lato i trzeba korzystać z darów natury, zwłaszcza tych świeżych.
U mnie dzisiaj kolejny sprzątający dzień, czas ruszyć te kurze z kątów.
-
-
indeks.jpg
Pięknej niedzieli wam życzę 
Wczoraj i w piątek umyłam okna. Wczoraj przyszła ulewa z burzą i ...wyglądają tak jak w czwartek 
Czy Kasia słyszy, że na Jej cześć umyłam okna??? Bo zobaczyć, nie zobaczy!
Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 26-07-2015 o 07:04
-
Hahahaha Aguś....ja na naszej grupie,a Ty tutaj i jednakowe obrazki wstawiłyśmy-mamy ten sam gust,przynajmniej w kwestii obrazków 
Co do okien,to zawsze,ale to zawsze jak umyję w ciągu najdalej 2-3 dni musi lać-innej opcji nie ma
U mnie wczoraj raz w ciągu dnia raz był lekki deszcz,potem burza i grad,a potem o 23-ciej kolejna burza i solidna ulewa.Teraz jest wietrznie i chłodno,ale ja dopiero oddycham pełną piersią w taką pogodę.
Uprawnienia umieszczania postów