Agnieszko
cieszę się bardzo,że dobrze ci idzie na WO i odczuwasz jej dobrodziejstwaNo i wreszcie klasyczny spadek w pierwszym tygodniu.
Wrzucony film traktuję raczej ogólnie jako tzw.zestaw dobrych praktykCo do pieczywa - wiem od szwagierki,ze ten chrupki,tak inny od naszego jest i tak o wiele lepszy od pozostałych,ktore mają w sklepach Szwedzi.U nas cieszy się złą sławą ale my możemy sobie wybrać zdrowy prawdziwy,a oni nie.Skoro Skandynawom służy i są całkiem zdrowym narodem,to myślę,że ty go też w rozsądnych ilościach możesz śmiało używać
Z tym klikiem na diecie to nie jest tak rózowo.Tym razem na klik moglabym długo czekać i się nie doczekać.Nie chcę za wiele pisać,ale kajecik to raczej sposób na radzenie sobie z dlugotrwałym stresem nie używając do tego jedzenia,co byłoby najprostsze.U mnie trochę jak w powiedzeniu - siła złego na jednego.Staram się w jedzeniu wprowadzić jakąś rutynę,zostawiającą jednak pewną swobodę.Bo różnie z możliwością zakupów i gotowania teraz bywa.I pilnuję roweru jak największego skarbuPrzygotowuję się raczej do maratonu niż sprintu.
Marti
klimy bardzo współczuję,mnie zalewa oczy i nos już po pół godzinie w galeriach handlowych.
Bardzo się cieszę,że masz taki dobry,energetyczny weekendI że noga nie daje ci się za bardzo we znaki
Maniusiu
nasze diety-niediety chyba bardzo podobneU mnie zamiast grejfrutów jabłka i gruszki,bo bardziej lokalne.
Teresko
naprawdę dużo się u ciebie dzieję,współczuję,może jak piszą dziewczyny ,jakoś uda ci się te luki zapełnić,oby jak najprędzej
Wczorajszy dzień też dobry,zmieściłam się bez większych trudności w limicie 2000kcal.
Rower też był,na razie na mieście spokojnie,turyści pewnie nieźle przez majówkę wydrenowali portfele,a pogoda nie zachęca,jest jednak dość chłodno i wieje.
Dzisiaj kino,"Cała prawda o Szekspirze",dawno się na ten film szykowałam i wreszcie się udało
Cieszę się ,że na apce komplet,tu też bym się bardzo ucieszyła z tego
Miłej niedzieli życzę
To o "bułce z masłem" w odniesieniu do WO napisałam w pewnym kontekście i bez niego ma całkiem inny sens,niż ten który miałam na myśli![]()