images (14).jpg
Dzień dobry
Ja nie miałam lenia na pianie , wręcz przeciwnie byłam w pracy i tam napisałam się za wszystkie czasy, a potem druga praca w domu...a w dodatku straszliwie męczy mnie katar. Nic mi nie pomaga. Niby katar to nic takiego, ale jeśli nie można spać w nocy, słabo funkcjonuje się w dzień, to ten katar urasta do problemu Mount Everestu
No nic, w końcu przecież przejdzie
Mnie w tym detoksie przeraża ilość pracy, na którą w tej chwili nie mogę sobie pozwolić, no i ta zupa z masłem...nie wiem, czy byłabym w stanie ją przełknąć wiedząc, że ono tam jest...
Sonko, oczywiście, że przyda się wiadomość od Ciebie, bo mocno zainteresowałam się tym produktemU nas w sklepie zielarskim jest kilka różnych preparatów z czerwonym ryżem, i babka mówi, że jest nimi spore zainteresowanie. Ja sobie najpierw o nich poczytam, a później wypróbuję.
Co do filmów, które wrzuciła Kasia i Krysia. Te Szustaka znałam, ale ten Kasi mało mnie dotyczy, bo raczej unikam złych wiadomości, staram się nie oglądać i nie czytać, a już na pewno się nimi nie karmię, Zawsze wierzę, że w końcu będzie lepiejMam też wiarę w ludzi, choć to akurat czasem wiedzie mnie na manowce
Ubrań kupuję mniej niż kiedyś, ale strasznie je lubięi tak jak jedni nie chcą się pozbywać z życia papierosów, czy ciastek, bo dla nich przyjemnością jest kupowanie ich i spożytkowywanie, tak ja nie pozbędę się przyjemności z kupowania ciuchów. Natomiast nigdy ich nie wyrzucam, zawsze oddaję. mam raczej ciuchy dobrej jakości, więc mają drugie, ale często i trzecie, piąte życie
Wszystkim Mamusiom dziś najlepsze życzenia, no i idziemy na wybory dziewczynki
Dobrej niedzieli dla wszystkich![]()