Strona 2809 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1809 2309 2709 2759 2799 2807 2808 2809 2810 2811 2819 2859 2909 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 28,081 do 28,090 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

W tamtych czasach fakt było jakoś inaczej, ale dla mnie teraz Zawziętaski to przyjaciółki i to najlepsze, więc zniknięcie którejś mnie martwi.
    Wtedy przez watki przewijało się sporo osób i choć się spotykałyśmy na żywo czasami były to spotkania znajomych nie przyjaciół. Lubiłam tamte dziewczyny, z niektórymi mam kontakt dziś i nadal je lubię, jednak jest to kontakt luźny. Dla mnie nie ma żadnego porównania.
    Teraz jest milion razy lepiej !!!!
    Ostatnio edytowane przez maniusia72 ; 29-05-2019 o 15:23
    Agnieszka111 lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Maniusiu, fajne to...moje ciało jest boskie cała jestem boska
    Aga podoba mi sie to podejście, trzeba sobie co rano mówić te słowa !
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dzień dobry

images (18).jpg

Dziś mój ulubiony czwartek Fajne klasy, fajne dzieciaki i tylko cztery lekcje wyjątkowo bez żadnej rady czy zebrania...to oczywiście cisza przed burzą, która zaczyna się już w przyszłym tygodniu...

Krysiu, jeśli chodzi o papierologię, to najbardziej uciążliwa jest ta: prowadzę rewalidację na której mam 35 dzieci i teraz każdemu dziecku muszę opisać jego osiągnięcia i porażki. Ponadto każde dziecko, które uczę, czyli około 60 ma swój ipet, i każdemu z nich również muszę opisać jego osiągnięcia i porażki, czyli mam do napisania około setki opinii w ciągu dwóch tygodni. Ponadto sprawozdania z organizowanych imprez, zespołów przedmiotowych, teraz robię zestawienia podręczników na przyszły rok szkolny itd. Jednym słowem siedzę w papierach po uszy. Nawet na kije wybiorę se dopiero w poniedziałek

Krysiu, oczywiście że trzymamy kciuki za wszystkie nasze dzieciaki Sesja już się zaczyna, więc dobre fluidy pędzą we wszystkie strony.
    Wiecie, ja to nawet nie miałabym żalu gdyby Kuba zdecydował się na zmianę kierunku, choć nie wyobrażam sobie, że nie zakończyłby przy tym pozytywnie roku. Sami z mężem to zrobiliśmy i oboje nie żałujemy, zrobiła to też nasza córka, więc czemu Kuba miałby być gorszy
    Na razie o tym nie mówi, ale gdyby miało tak być, to wybrałby kierunek pokrewny, na którym miałby przepisane punkty z fizyki, a nie jakiś dramatycznie odległy gdzie musiałby zaczynać wszystko od początku. Zobaczymy, na razie jest dobrze.

Dobrego dnia dziewczyny
    maniusia72 lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

Oczywiście że trzymamy kciuki za wszystkich studentów. I jestem pewne że wszyscy pozaliczają,no ale my jak to mamy podenerwujemy się przy tym .
    Ja już za chwilkę wybywam spróbować po raz kolejny zapisać się do lekarza, może tym razem się uda. rejestracja jest od 7,30 ale kolejka do rejestracji od 5,30.
    Miłego dnia dziewczyny
    Gruszko jak się sprawuje nowa kuchnia?
    Dziewczyny współczuje papierologii, szkoda, że to trochę psuje przyjemność z pracy z dziećmi.
    U Marty też są kolowkia mające wpływ na egzamin, pewnie nie taka ilośc jak u Waszych dzieci, bo jednak większość przedmiotów jest manualna, ale takich do wkuwania tez trochę jest, np dziwnie brzmiąca fizjologia widzenia
    Ostatnio edytowane przez maniusia72 ; 30-05-2019 o 14:23
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

images (19).jpg

Dzień dobry w cudowny piątek Szykuje się piękna pogoda, więc będzie super

Jutro dzień dziecka i jednocześnie imieniny mojego synka Dla swoich dzieciaków przygotowałam prezenty kopertowe, od mamy wczoraj też dostałam pocztą prezent Kocham Dzień dziecka
    Mamy też u nas jak zawsze tego dnia wiele atrakcji w mieście, m.in, koncert Szpaka, na który oczywiście się wybieram razem z wielotysięcznym tłumem ludzi z całego województwa, bo mnóstwo osób szykuje się na jego koncert
    Szpaka lubię, bo to fajny chłopak obdarzony dobrym głosem i niezwykle widowiskowym wyglądem, więc idę i zamierzam dobrze się bawić.

Fajnego piątku dla wszystkich
    maniusia72 lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

Witaj Aga
    Tez lubię Szpaka, dawno nie było takiej osobowości scenicznej do tego z takim głosem . I jak się z Pudla wczoraj dowiedziałam z wielkim sercem- przygarnął psa ze schroniska .
    Ja córci prezent dałam w Dzień Matki , dostała spódnicę którą sobie wybrała i w którą od razu wystroiła się na komunię .
    U nas też są jakieś atrakcje dla dzieciaków, lecz bez koncertów, za to za dwa tygodnie jest Frytka off i będzie Zalewski (!!!!!) i Mela Koteluk i Acid Drinkers (!!!) i Dezerter (!!!!)
    Frytka co rok jest lepsza
    A na świętego Jana w sąsiedniej wiosce też szykuje się piękny koncert , będą piosenki Wodeckiego, elektryczne gitary i Cugowski
    trochę się dzieje
    Agnieszka111 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry.
    Widzimy wszystkie, że na naszym forum już nie jest tak jak kiedyś. Różne są tego przyczyny. Moja to oczywiście to o czym niejednokrotnie pisałam, czyli pisanie w dwóch miejscach. Ale druga, chyba ważniejsza przyczyna to co innego.
    Zaczynałyśmy ( większośc z nas) na innym forum, gdzie było nam bardzo dobrze do czasu jak zaczęły się tam pojawiąc nieciekawe i czasem brzydkie wpisy a potem znienacka nasze forum gdzieś przepadło w czasoprzestrzeni, czy ktoś je zlikwidował czy z jakiegoś powodu nie podobałyśmy sie redakcji tamtego forum? Kto wie...
    W każdym razie trzon naszej grupy pojawił się tutaj, dzięki Kasi, która już gościła tu wcześniej. I było pięknie. Forum kwitło, rozmawiałyśmy nie tylko o odchudzaniu, chociaż to był ciągle poruszany przez nas temat. Pojawiały się i znikały nowe osoby. Niektóre zawitały na dłużej i pięknie.
    Większość z nas jest tu juz dosyć długo, żeby nie powiedzieć bardzo długo.Tak nam było dobrze, że zaczęłysmy spotykać się w realu, zaczęłyśmy jakby żyć życiem każdej z nas, każdej z osobna, razem się cieszyłyśmy jak było z czego, razem martwiłysmy jak było o co, razem płakałyśmy jak był powód. szanowałysmy się nawzajem, wspierałyśmy, byłyśmy dla siebie przyjaciółkami.
    I co ? Coś się popsuło niestety.
    Osoby ktore to tej pory były dla siebie wsparciem i miałam wrażenie, że się przyjaźnią stały się dla siebie nie do zaakceptowania. Przez to już nie jest tak jak było i chyba już nie będzie. Pojawiły się niedopowiedzenia, pretensje, ciche, czasem głosne, docinanie sobie wzajemne... Każda z nas jest inna ale do tej pory sznowałysmy te swoją inność, starałysmy się zrozumieć te nasze róznice. Jeżeli któraś z nas kogoś uraziła to mam nadzieję i głeboko w to wierzę, że zrobiła to niechcący, nie to było jej celem.
    Może czasem niektórym z nas się wydawało, że za bardzo naciskamy, za bardzo pytamy a nawet dopytujemy się o coś ale na pewno robimy to w dobrej wierze i w trosce o kogoś i na pewno nigdy żadna z nas nie chciała świadomie skrzywdzić czy urazić innej.
    Uszanujmy to, że jesteśmy juz tyle czasu razem i jak się da odpuśćmy sobie te wzajemne żale. Starajmy się zrozumieć drugą stronę. Wiem, że jest to bardzo trudne ale mądre z nas wszystkich kobiety i może uda się sprawę jakoś rozwiązać.
    Mnie może to bezpośrednio nie dotyczy ale ja bym chyba tak zrobiła. Chyba bo tak naprawdę to zadna z nas nie wie chyba jak by się zachowała w sytuacji z jaką do tej pory nie miała do czynienia.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, bedzie dobrze tak czy siak bedzie . Przecież trzymamy sie razem. Nie tu, ale trzymamy sie i nasza przyjaźń jest dla nas niezwykle cenna. Forum i tak nie nadaje sie do wielu spraw, ale wierze że wszystkie wrócimy tu by pisać o tym, o czym na forum możemy
    maniusia72 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Też mam taką nadzieję Agnieszko.
    Nasze fora już przeżywały różne trzęsienia ziemi i przetrwały
    maniusia72 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

images (20).jpg