Zamieszczone przez
sabinka57
Dzień dobry.
Widzimy wszystkie, że na naszym forum już nie jest tak jak kiedyś. Różne są tego przyczyny. Moja to oczywiście to o czym niejednokrotnie pisałam, czyli pisanie w dwóch miejscach. Ale druga, chyba ważniejsza przyczyna to co innego.
Osoby ktore to tej pory były dla siebie wsparciem i miałam wrażenie, że się przyjaźnią stały się dla siebie nie do zaakceptowania. Przez to już nie jest tak jak było i chyba już nie będzie. Pojawiły się niedopowiedzenia, pretensje, ciche, czasem głosne, docinanie sobie wzajemne... Każda z nas jest inna ale do tej pory sznowałysmy te swoją inność, starałysmy się zrozumieć te nasze róznice. Jeżeli któraś z nas kogoś uraziła to mam nadzieję i głeboko w to wierzę, że zrobiła to niechcący, nie to było jej celem.
Może czasem niektórym z nas się wydawało, że za bardzo naciskamy, za bardzo pytamy a nawet dopytujemy się o coś ale na pewno robimy to w dobrej wierze i w trosce o kogoś i na pewno nigdy żadna z nas nie chciała świadomie skrzywdzić czy urazić innej.
Uszanujmy to, że jesteśmy juz tyle czasu razem i jak się da odpuśćmy sobie te wzajemne żale. Starajmy się zrozumieć drugą stronę. Wiem, że jest to bardzo trudne ale mądre z nas wszystkich kobiety i może uda się sprawę jakoś rozwiązać.