Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Maniusiu dla mnie nie byłby to problem zjadać takie porcje. Świadczy to o tym jak rozciągnięty mam żołądek:(
U mnie dzisiaj przyjemnie i chłodno. W nocy była solidna burza. Skoro tak dzisiaj pięknie bo nie gorąco na pewno wyrusze na dłuższą wędrówkę. Jeżeli się nie rozpada solidnie bo prawdę mówiąc zanosi się.
Agnieszko uwielbiam lniane sukienki ale sukienki nie dla mnie:( Co prawda ostatnio na giełdzie oglądałam śliczną sukienkę taką dłuższą, z lnem, zwiewną i w takiej bym chodziła ale niestety była za duża.
Miło się przekonać, że jeszcze coś może być za duże na mnie ;) Pójdę na giełdę w najbliższą niedzielę, może będzie miała mniejsze ta pani.
Poza tym muszę wybrać się do centrum handlowego może tam będzie coś podobnego.
1 załącznik(ów)
Załącznik 44882
W nocy była ogromna burza i na dworze zrobiło się odrobinę bardziej rześko, więc od rana wietrzę dom na potęgę, ale niewiele to pomoże bo po południu znów ma być upał. Na szczęście dziś tylko 4 lekcje :)Potem jednak muszę zrobić zakupy, a chodzenie w tym skwarze po bezdrzewnym targowisku jest średnio przyjemne.
Sabinko, masz rację, to fajne uczucie założyć coś i okazuje się że jest za duże. Ja też uwielbiam len, uwielbiam jego szlachetne pogniecenie i uważam, że zawsze wygląda się w nim dobrze. Moje sukienki są wszystkie na podszewce, więc nie muszę się martwić, ze coś mi prześwituje i mają domieszkę jedwabiu, więc gniotą się niemiłosiernie, ale pięknie wyglądają :D Wszystkie mam z jednego, ulubionego przeze mnie sklepu- wiesz jakiego :D Dziś założę białą .
Maniusiu, dla mnie te porcje o których piszesz, też nie byłyby za duże :)
Udanego dnia dziewczynki :)
witajcie
u mnie niestety nie popadało,więc nadal jest piekiełko
ale za to waga zaczęła spadać oficjalny wynik jutro, więc jutro podam o ile, nie ma szału ale spadek to spadek :)
dziś powtórzyłam omleta z cukinią, jakie to jest pyszne !!! ale dopiero jak zjadłam to sobie przypomniałam że miał być tam jeszcze biały ser z jogurtem , no cóż i tak się najadłam, bo porcja spora, wczoraj spokojnie trzymało do 10, bo wiadomo w upały jeść się nie chce
Komu się nie chce jeść w upały????? Ja nie mam takiego "problemu" :mdr:
jeszcze tylko 9 dni do naszego spotkania :love:
Super Aga, tak bardzo się ciesze :)
a to mój pyszny lunch na dziś :
Makaron pełnoziarnisty 140 g (2 szklanki), Tuńczyk w sosie własnym 30 g (1 łyżka), Szpinak świeży lub mrożony 100 g, Orzechy 10 g, Oliwa z oliwek 10 g (1 łyżka) ,
Makaron ugotuj w lekko osolonej wodzie
Na patelni z oliwą podsmaż szpinak, dopraw, wymieszaj z makaronem
Wierzch posyp odsączonym tuńczykiem oraz posiekanymi orzechami
Dałam więcej szpinaku a mniej makaronu, wygląda pysznie, do zjedzenia na później
kurczę, dobre to :)już wiem, co zrobię na kolację :D muszę sobie założyć folder na Twoje przepisy, bo mój mąż też chętnie je te potrawy :D
Wiesz Aga u mnie też się przyjęły, nawet gdybym nie schudła to nie żałuje tego abonamentu, wczoraj np był makaron z białym serem i truskawkami, to pasowało każdemu :)
\i te niektóre połączenia, których sama bym nie zrobiła ( jak arbuz ze szpinakiem) czy teraz szpinak z tuńczykiem.
Wybrałam dietę bezmięsną z rybami, w pierszy tydzień miałam tez przepisy z mięsem, ale skorygowali
I naprawdę bez tego mięsa się lepiej czuję i humor mam lepszy
No ten makaron z szpinakiem i łososiem jest cudowny, moge jeść codziennie, ale wg mnie proporcje powinny byc inne więcej szpinaku, dobrze że zmieniłam