Strona 2838 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1838 2338 2738 2788 2828 2836 2837 2838 2839 2840 2848 2888 2938 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 28,371 do 28,380 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzień dobry
    siedzę i myślę czy iść na TBC czy nie, ale chyba jednak pójdę , już mi się tak zrobiło że musze iśc bo coś mi brakuje jak nie idę
    Wakacje w Bieszczadach zaklepane, proponowałam nigdzie nie jechać bo wydatków teraz dużo, ale usłyszałam że nie ma opcji, martwię się jak sobie Marta poradzi z mamą...
    Już tak mam że musze się o coś martwić
    Dostałam maila z propozycją pracy....
    trzeba odpowiedzieć i tu tez mam dylemat...

A co do innych krajów -wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, pewnie jedne rzeczy sa lepsze w innych krajach a inne gorsze. Ja cały czas mówię że podziwiamy inne kraje ale i u nas jest dużo pięknych miejsc, mamy zalepany cudny klimtyczny hotel o nazwie Szeptucha Już sama nazwa mi się i podoba i jeden nocleg w Sandomierzu bo musze zwiedzić miejsce akcji Ojca Mateusza
    marti38 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

W Sandomierzu byliśmy w ubiegłym roku i zachwyciliśmy się tym miastem. Oprócz Rynku i przylegających uliczek, cudownego zamku, polecam wam wycieczkę Wąwozem świętej Królowej Jadwigi oraz ( może wydać się to komuś śmieszne ale mnie się podobało) muzeum figur woskowych serialu Ojciec Mateusz. Malutkie, ale fajnie zrobione. Piękne miasto, z klimatem
    marti38 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

To w Polańczyku ta Szeptucha?
    marti38 lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

Aga Szeptucha w Polańczyku a na Sandomierz mam dokładnie takie same plany. Uwielbiam Ojca Mateusza Natalkę Nocula Pluskwę i Mozejkę. W pracy die ze mnie śmieją ale trudno. Mozna w koncu mieć jskies wady

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    Agnieszko, też bym już była za wyczerpaniem limitu .
    Zaczęłam sobie wyobrażać te noce polarne i dopiero teraz do mnie doszło, jak bardzo może to być dołujące. Nie dziwota, że ludzi tam mniej i że garną się do siebie. Takie coś za coś. A wasi bliscy, jak sobie z tym radzą?

Maniusiu i dobrze, że góry zaklepane. A Sandomierz jak najbardziej też polecam. Szeptucha kojarzy mi się z pewnym programem o szeptuchach właśnie i koleżanką, która stosuje co poniektóre odprawiane tam czary-mary .
    Napiszesz coś więcej o tej nowej proponowanej Ci pracy?

A tu małe podpowiedzi dla ewentualnie zainteresowanych :
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Sonka57
    Sonka57 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zachód Polski

Agnieszko, dziękuję. Czy poradzę sobie? ..............................zobaczę .
    Agnieszka111 lubi to.

Przed dietą 107,4-98,8
    Na Dukanie /dwie próby/98,8-86,0
    IV faza 86- 72,5

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

images (3).jpg

Dzień dobry w nowym tygodniu oby był udany dla wszystkich

Krysiu przeczytałam to co wrzuciłaś w linku i z większością rzeczy nie mam żadnego problemu z wyrzucaniem wymienionych tam rzeczy, poza książkami. Z tymi nie potrafię się rozstać w żaden sposób, ale na szczęście mam dużo miejsca do ich trzymania i nikomu one nie przeszkadzają
    Moi bliscy przyzwyczaili się do długich nocy, choć właśnie w lutym, bardzo ciężkim miesiącu, (ponieważ to już jest jeden z kolejnych ciemnych), wyjeżdżają na dwutygodniowe wakacje w egzotyczne kraje. Zwiedzili już takie jak Kenia, Jamajka, Zanzibar, Dominikana, Egipt, Meksyk, Kuba, Tajlandia, Malta, W niektórych np. na Dominikanie czy Tajlandii byli po kilka razy. Te wyjazdy skracają im czas oczekiwania na lato.

Maniusiu, u mnie w rodzinie śmieją się z mojej słabości do Ojca Mateusza ale ja się tym też nie przejmuję

Dobrego dnia dla was
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 15-07-2019 o 06:10
    maniusia72 and marti38 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Dzień dobry dziewczyny
    Agnieszko dziękuje za kawkę Ja mam trochę lepiej bo u mnie w domu wszyscy lubią Ojca Mateusza mniej lub więcej

Krysiu przejrzałam te punkty i wszystkie mam przerobione, ja nie mam już nawet problemu z książkami, mam takie ulubione czy pamiątkowe których nie oddam za nic, ale są tez takie które oddam, nigdy bym książek nie wyrzuciła ale sprzedać czy oddać na psia duszkę nie mam problemu.

Wczoraj miałam bardzo fajny dzień, Córcia wróciła z festiwalu, potem poszliśmy z dziewczynami na obiad do Zajazdu Jurajskiego, lubię ten lokal bo maja bardzo dobre domowe jedzenie, ruch tam jest bardzo duży więc wszystko jest świeże, porcje sa ogromne, Ada nie dała rady więc pani zapakowała w pudełko na wynos i będzie miała obiad na jutro. ja wzięłam grillowane warzywa tak jak poprzednio i zasmażane buraczki - najlepsze jakie jadłam. Później pojechaliśmy pospacerować po alejach i na lody , na które miał sile tylko Sucharek

A dzisiaj Poniedziałek i znów proza życia, kurcze jakie mam zakwasy po wczorajszym TBC, albo pani przycisnęła mocniej, albo ja się bardziej przykładałam

Kasiu, ciekawa jestem Twoich wrazeń z biwaku
    Ostatnio edytowane przez maniusia72 ; 15-07-2019 o 07:46
    marti38 lubi to.

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Dzień dobry.A ja listą Krysi się przejęłam bo wcale niektórych rzeczy sobie nie uprzytamniałam, że niepotrzebnie zostawiam.I przejęłam się( wstyd , że dopiero teraz sortowaniem odpadów.
    Dom mam nieduży ale nieprawdopodobnie zagracony.Np nie wyrzucam zabawek , którymi nie bawią się koty.Gadżetów kuchennych których nie używam, gadżetów zdublowanych, z książkami nie mam problemu bo to była pierwsza rzecz, którą nauczyłam się wydawać.Kiedyś były antykwariaty.Teraz wyrzucam.Ja miałam przeważnie stare i bardzo zaczytane książki.
    Z ojcem Mateuszem i Komisarzem Alexem, Klanem, Na Wspólnej dawnie W Labirycie czy Złotopolscy nie mam problemu programowo nie oglądam.Nawet miałam okresy oglądania M jak miłość i Złotopolskich i Ojca Mateusza ale się nie wciągnęłam.
    Czasami jakiś serial codzienny chwyci mnie w swoje pazury np Wspaniałe Stulecie czy Korona królów( pierwsze 100 odcinków) , ale po pewnym czasie mnie nuży.
    Wolę seriale krótsze, wysmakowane np Dawnton Abby, kochałam też nasze Ranczo zwłaszcza Barcisia jako Czerepacha i Żaka w podwójnej roli ( chociaż bardziej wyrazisty był wójt).
    Krysiu dzięki za tą listę dla mnie przyszła w dobry czas.
    Buuu nie umiem wyrzucać pudeleczek, sloiczków opakowań po lodach_ czy one powinny iść do plastików?A saszetki , opakowania po jedzeniu dla kotów i puszeczki chyba do aluminium.

Mieszka w
    Częstochowa

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

znalazłam takie fajne coś, ale nie ma tu informacji gdzie wrzucić opakowanie po karmie
    tzn puszki są , ale nie ma saszetek

Uprawnienia umieszczania postów