Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Ewuniu, przepraszam, że Ci nie podziękowałam za życzenia :( oczywiście że je przeczytałam i serdecznie dziękuję za piękne słowa, ale najpierw miałam gości, potem sama byłam w gościach, a potem kataklizm za kataklizmem i na śmierć zapomniałam. Nie gniewaj się kochana :cry: Wielki szacun za wo, ja się za nią biorę zaraz po powrocie z Dąbek.
Sabinko, my zaraz wyjeżdżamy z mężem do Łodzi odebrać samochód , kupić ekspres i odebrać Kasię i jestem, bardzo ciekawa ile zapłacimy. pewnie nie pamiętacie, ale swego czasu była akcja z tymi Toyotami, nasza też była wtedy w przeglądzie, bo wymieniali jakaś tam wadliwą fabrycznie część. W naszej rzekomo wszystko było w porządku, teraz się okazało, że to właśnie ta część się zepsuła :( Powinni wymienić ją nam wtedy, nie zrobili tego, to niech teraz oni płacą.
Joluś, no to rzeczywiście nieciekawie :( szkoda, że nie okazało się tak jak myślałam :(
Ja też uważam, że żadne przesądy nie są ważne , gdy w małżeństwie jest szacunek i miłość :)
Krysiu, na dokładkę, dziś rąbnęłam się drzwiami własnego samochodu! Mam limo pod okiem, mam nadzieję, że szybko przejdzie, bo wyglądam jak ofiara przemocy domowej :D
Natko, Kalahari, Dolinko, Maniusiu, Reginko :)
Kasię za parę godzin sama uściskam :)
Dziewczyny kochane, ja się nie gniewam, absolutnie !!! :D :D :D napisałam to, żeby Wam powiedzieć, że skąd miałam wiedzieć, że ktokolwiek, poza Krysią i Natką czyta tu coś skoro nie ma żadnej reakcji na to co piszę :) zostawmy już to, proszę :)
Sabinko, dziękuję za babeczki, nawet jak nie jem to zrobię Lucusiowi ;) Szkoda, ze Twoje wakacje we Francji były tak pechowe, koszty straszne ! współczuję, na przyszłość sadzaj cztery litery w samolot i wypoczywaj spokojnie .
Aga, a ja Ci życzę miłego wieczory z Kasią, ściskam Was obie mocno i życzę wybornej kawki z nowego ekspresu :)
Krysiu zadzwonię do Dąbek na numer którejś z dziewczyn, Kasi, Gammy lub Natki i mam nadzieję wstrzelić się tak żeby zamienić słówko z każdą z Was, przynajmniej tyle mojego bycia tam z Wami :)
Jeśli chodzi o moją dietkę, to jestem z siebie dumna, bo nigdy tak długo nie wytrzymałam, zawsze maiłam trzydniówki, teraz drugi tydzień i jest świetnie. Oczywiście służy mi czas, bo teraz takie dobre pomidory, kalafiory, cukinie i wszystko. Rewelacja ! czasami kawa za mną chodzi, a wtedy szybko robię herbatkę owocową, bo zbożówki też nie piję, bo przecież zbóż też nie wolno ;)
No nic, pozdrawiam Was i uciekam kończyć moje porządki, a Wy się szykujcie dalej :D
Instrukcja dla dziewczyn które z dworca do mnie będą jechały autobusem:
-wyjście z dworca, na wprost zejście do przejścia podziemnego, tam prosto ale nie do końca bo przy końcu będzie wyjście na przystanek ( po lewej stronie schody)
- autobusy 3, 15, 16, 17 - bilet można kupić u kierowcy - 2,9 zł
-przejechać jeden przystanek, na drugim wysiąść
- iść do przodu wzdłuż żółtego budynku, minąć jedne światła i trochę łukiem w prawo dojść do drugich świateł
-przejść na drugą stronę kierując się na sklep Inter-Marche, iść wzdłuż sklepu po czerwonym polbruku do małych schodków w dół, przejść wąska ulicą na drugą stronę i pójść w lewo wzdłuż bloku, na szczycie skręcić i pójść wzdłuż tego szczytu, potem popatrzeć w prawo i już następny blok będzie mój :)
pierwsza klatka od szczytu 15, mieszkania 10, nazwisko na domofonie Ziółkowska
- a tam już będę ja i dziewczyny :)
- w razie wątpliwości czekam na telefon :)
:D:D:D Agnieszko, przepraszam, ale nie udało mi się. To z okiem naprawdę nie jest śmieszne, ale jak poczytałam, to nie dałam rady. W żaden sposób nie śmieje się z Ciebie. Ale to oko … :D Już, przepraszam. I absolutnie mam nadzieję, że to zupełny koniec tego ciągu, wystarczy! Teraz musi być już tylko dobrze. I cieszę się, że jest nadzieja z tym autem. Pewnie że niech płacą!
Sabinko – dzięki! No teraz to już nie możemy nie trafić. Chyba! Właśnie sobie wyobraziłam minę M. i moich dzieci, gdybym im to powiedziała z takim przekonaniem :rofl:.
Ewuś – trzymam Cię za słowo z tym telefonem! I trzymam też kciuki za to, żebyś wytrwała na dietce. Ciekawa jestem ile uda Ci się spaść na tym wagowo, może się za jakiś czas pochwalisz?
Idę, bo robota czeka, a ja sobie siedzę i piszę :whip:
Dziewczyny skręciłam nogę, na wszelki wypadek ,jeśli któraś może wydrukujcie potwierdzenie rezerwacji.
Jak dam radę przyjadę.:mad:
Natko – nie, to niemożliwe! Proszę Cię, tylko nie mów, że nie przyjedziesz!? :oh:
Aga zmienia trasę i zajadą po mnie, nie wiem tylko jak ja będę chodzić.Na razie kiepsko to idzie.
Dzień dobry Zawziętaski:)
ODLICZAMY: 0
Zostawiam buziaki dla wszystkich zawziętasków.
Do zobaczenia po powrocie.
Ależ tu smutno .... a tam tak wesoło... ;)
1 załącznik(ów)
Dzień dobry, choć tu tak pusto :(
Dzisiaj pierwszy sierpień, święto narodowe Szwajcarii, obchodzone tutaj bardzo uroczyście, bo jak wiadomo Szwajcarzy bardzo kochają i szanują swój kraj.
Zrobię z tej okazji coś dobrego Lucien na kolację i upiekę babeczki jogurtowe Sabinki :)
Ja oczywiście jeść tego nie będę, twardo trzymam się mojej w-o, pierwsze efekty są (-2,6 kg) i to mnie motywuje bardziej, a poza tym fantastycznie się czuję to spróbuję ile wytrzymam ;)
Zmieniłam dzisiaj mój suwaczek i dodałam suwaczek fitness, zacznę biegać, trochę chodzić, a suwaczek będzie mnie motywował, mam nadzieję.
Dziewczynki moje kochane, fajnie, że mogłam Was wczoraj usłyszeć i pobyć z Wami chociaż tak, życzę Wam świetnej zabawy, dobrego wypoczynku i wracajcie tu do mnie szalone Zawziętaski !!!
Załącznik 32326