Strona 2863 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1863 2363 2763 2813 2853 2861 2862 2863 2864 2865 2873 2913 2963 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 28,621 do 28,630 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witajcie
    Mam już terminy rehabilitacji. Pilne czy nie, będzie dopiero za rok .

Agnieszko, nie da się ukryć, że bardzo zapracowane te Twoje chłopaki, więc nie dziwię się, że tak o nic dbasz . Mam nadzieję, że ta chwilowa niechęć do pracy naprawdę będzie tylko chwilowa. Fajnie, że nie robisz już planu, bo pamiętam ile to Cię zawsze kosztowało stresu. Oby tylko nie odbiło się to jakoś niekorzystnie na Twojej rozpisce.

Kasiu, mam nadzieję, że nastał już względny spokój . Trochę to znam, więc rozumiem o czym piszesz .

Maniusiu no to masz trochę kiepsko z takim podwójnym szykowaniem, czyli w zasadzie trzeba trzymać kciuki, żeby jak najdłużej utrzymywała się ładna pogoda

Spokojnej nocy i proszę się nie przemęczać z tym szykowaniem .

dobranoc.jpg

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

images (5).jpg

Czwartkowe dzień dobry

Kasiu, Krysiu, u mnie przed wyjazdem na urlop jest zupełnie inaczej niż u Was Tak rzadko wyjeźdźmy z mężem razem, że cieszymy się jak głupole i nie ma mowy o jakichś kłótniach, czy choćby nieporozumieniach. Ale my w ogóle bardzo rzadko się kłócimy, a i mało widujemy , więc trochę szkoda nam marnować ten fajny, przedurlopowy czas

Krysiu, jeśli chodzi o plan, to jest mi dokładnie wszystko jedno jaki będę miała Nie mam małych dzieci, drugiej pracy, więc nie mam żadnych ograniczeń. mam nadzieję, że będę zaczynała na późniejsze godziny, bo bardzo to lubię . Te o dwa tygodnie dłuższe wakacje, warte są każdego planu

Maniusiu, jak z odkurzaczem ? Udało się córci ?

Dobrego czwartku
    Pamiętacie, że jutro się widzimy ?

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Dzień dobry
    Udało się Aga, znalazła punkt, w którym pan być może naprawi, ma dać znać jaki byłby koszt, bo jak wysoki to kupimy nowy.
    W ogóle jej wszystko poszło sprawnie wczoraj, ale tak jest ja się pierwsza rzecz uda to i kolejne pójdą zgodnie z planem, a mi sporo życie ułatwiła Fajnie mieć dziecko w domu
    Od dziś zaczynamy angielski, z nowa panią, bardzo mi się podoba ta pani, fajnie prowadzi , może coś wreszcie załapię
    Krysiu ja nie muszę podwójnie szykować tylko mięso dla Artura
    bo resztę Marta zrobi

ZeniaP_ jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry zza dużej wody :-)

No, i myślałam, że powrócę marnotrawnie na wątek... Bardzo mi miło, że po tak długiej przerwie zostałam odpoznana przez długobywalców :-) hurra - pamięć wciąż dopisuje!!.
    Ale, niestety, muszę się cofnąć. Następnego dnia po tym, jak zdecydowałam popisać tu trochę, życie wrzuciło mi problem wagi bardzo ciężkiej, który da się rozgryźć, albo nie. Wolę liczyć na "da".
    Wrzucam tę notkę, bo poczułam się trochę głupio, jak Zenia, co raz coś napisze, a potem znika na lata całe :-)
    Pozdrawiam serdeczniście
    11/28 - 68.1
    12/5 - 67.7

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

images (6).jpg

Kawa na drogę dla wszystkich
    maniusia72 lubi to.

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Miłego pobytu dzieffczęta :-))
    maniusia72 lubi to.

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Dziękujemy miłej sąsiadeczce z Celownika.
    Dojeżdżam do Poznania.
    Naładowałam w pociągu telefon, pouczyłam się słowek obejrzałam kocie drapaki bo domowy mimo władowania sporej ilości poxipolu nie jest stabilny .No trzy koty i to duże bo ponad 5 kg skaczące po nim od trzech lat miały prawo rozwalić konstrukcję.
    Wiecie wybieranie nowego drapaka to jak kupowanie nowej sukienki albo butów i to takich jak kreacja na wesele np , a nie takich zwykłych.
    Bardzo miły proces mimo, że kosztuje. Ale ja zawsze miałam lekką rękę do wydawania pieniędzy i mimo emerytury mi to jeszcze nie przeszło.
    Docieram jako ostatnia do kwatery pewnie schowek pod schodami do spania zostanie, ale nic to.W domu z trzema kociastymi bez drzwi też nie mam lekko.
    maniusia72 and Agnieszka111 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    No Tereniu nie dotarlas jako ostatnia do kwatery bo ostatnia to byłam ja No i żeby było śmieszniej to ostatnia przyjechałam i pierwsza ( z Maniusią) ją opuscilam...I do tego okazało się, że pociąg powrotny miał godzinę opóźnienia. No ale jadę w końcu to nie jest źle.
    Spotkanie jak zwykle było super
    Podladowałam akumulatory i biorę się do roboty
    Mówię o odchudzaniu oczywiście.
    Było to nasze piąte spotkanie, takie coroczne w dużym gronie bo mniejsze bywają częściej. Było jak zwykle swietne.
    Szkoda, że nie udało się mieć jeszcze większego grona Miało być ale z roznych powodów nie wyszło. Szkoda bardzo ale mam nadzieję, że może uda się powrót na forum zbląkanym z różnych powodów duszyczkom.
    Jadę i jadę i końca nie widać. ..

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witam wieczornie
    Kaniu wprawdzie jesteśmy już z powrotem, ale dzięki za trafione i sprawdzone życzenia .

Nie wiem, czemu byłam przekonana, że będą jechała z powrotem cztery godziny, skoro pisało jak byk, że pięć. Dobrze, że nie poszłam na styk, bo dojście do peronów okazało się jeszcze bardziej skomplikowane. Po zjechaniu na dół strzałka sugerowała, że trzeba iść prosto. No to poszłam, a tam tylko peron pierwszy. Z prawej strony znalazłam w końcu nakierowanie, ale na peron czwarty, po piątym ani widu. Ostatecznie okazało się, że muszę zejść o jeszcze jeden poziom niżej i dopiero tam natrafiłam. Jechałam z samą młodością i to taką w zdecydowanie sympatycznym wydaniu . Naprzeciw mnie siedział młodzieniec, który nie dość, że był nieprzyzwoicie przystojny, to do tego bardzo uprzejmy i na dodatek czytał Lema . Mnie tym razem też udało się poczytać, więc podróż minęła szybko i przyjemnie.

Sabinko, potwierdzam, że było super i ogromnie dziękuję wszystkim kochanym Zawziętaskom za ten wspólny, tak dobry czas .
    A skoro ma być dietetycznie, to już będą kibicować temu, co wstępnie postanowiłaś .

Maniusiu, cieszę się, że czujesz się zmotywowana. Czyli co, teraz tylko do dzieła i „bez kombinowania i odstępstw”?

Tereniu, wymieniłaś tak dużo opcji dietetycznych, że już jestem ciekawa decyzji jaką podejmiesz .

Agnieszko, naprawdę dasz radę już od jutra? Czyli trzeba zacząć trzymać kciuki . Ja poczekam do pierwszego.

Tereniu, jak kociaste, no i co z drapakiem. Jakieś nowe postanowienia zakupowe?

A teraz już dobrej nocy dziewczynki

dobrej nocy.jpg

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

6dHktkpTURBXy9mMjdmYjEwMGM1ZDdmYTA5OTM1NzM1Mjc5MjA5NGMwMi5qcGeTlQMAzKXNA-fNAjGTBc0DFM0BvJUH2TIvc.jpg

Kawka na nowy tydzień i na nowe życie jeśli chodzi o mnie przynajmnie, spotkanie trochęmi przestawawiło w głowie nie tylko jeśli chodzi o odchudzanie
    ale szczegóły później bo do pracy się muszę szykować

Kocham was wszystkie

Krysiu ja już zaczęłam jeśli chodzi o odstępstwa to mam tak, jak na jednym ramieniu siedzi diabełek i namawia do złego, to na drugim siedzi Agnieszka i mówi : jak to zjesz to bedziesz pamiętać 5 minut a w biodrach będziesz pamiętać do końca życia - na razie działa, więc polecam
    Agnieszka111 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów