images (5).jpg
Dzień dobry w czwartek
Cześć Gruszkozrozumienie własnych i cudzych uczuć, to podstawa wzajemnych relacji.
U mnie na dobre zaczyna się praca. Dziś mam radę, zostanę też tam dłużej żeby przygotować klasę, odpalić komputer, wydrukować nowe rozkłady materiału. Niestety Krysiu, dalej nic się nie zmieniło w mojej niechęci do pójścia tam, niestetymuszę nad tym popracować, bo jak na razie wszystko wydaje mi się bardziej atrakcyjne niż praca
Mój organizm zaczął się oczyszczać, bo dziś w nocy potwornie bolały mnie wszystkie kości i głowa( tam chyba oprócz rozumu, też są kości, nie?)No więc bolały mnie wszystkie kościW związku z tym, dziś będzie ten bardzo trudny dzień. Ale jutro będzie jeszcze trudniej, bo mam imprezę...dlatego planuję sobie, że dziś będę na wo, a co będzie jutro, zobaczę jutro
U nas zbierało się wczoraj na burzę, ale ani nie było burzy i nie spadła nawet kropla deszczu.
Umościłam się wygodnie na waszych ramionach i dobrodusznie was obserwuję![]()
Dobrego czwartku
ps. jeszcze edycja- chyba włączyło mi się wewnętrzne odżywianie, bo nie mam ochoty na jedzenie. Wygląda na to, że trzy dni były przeprowadzone prawidłowo, a w związki z tym jest nadzieja, że jutro nie polegnę![]()