Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Ewuniu masz rację...tak smutno... i tak pusto tutaj :cry:
Od poniedziałku na pewno będzie gwarno i wesoło,ale...mnie nie będzie i będę musiała tydzień poczekać,żeby tu zajrzeć.Będzie co nadrabiać w czytaniu;)
Do zobaczenia dziewczyny-netu mieć nie będę,tylko smski zostają w wolnej chwili.
http://www.kobieta-zmienna-jest.pl/w...4/07/urlop.jpg
Ewuniu od razu zauważyłam,że zrobiłaś sobie dwa suwaczki-niech będą więc taką małą motywacją dla Ciebie:D
Ale Ty musisz być wysoka-masz fajne bmi przy swojej wadze:D
Zaraz wkulam się na swoją wagę,bo muszę wiedzieć ile mi się przytyje na urlopie:beurk:
Waga jak na suwaczku-85.2 kg.
Uciekam...........
1 załącznik(ów)
witam w ostatnim dniu urlopu ;) Miłego dnia wszystkim życzę i czekam na powrót ekipy z Dąbek :)
Załącznik 32329
Dzień dobry :)
witam jako przedstawiciel ekipy z Dąbek, chociaż dojeżdżający ale zawsze ...:)
zaraz wybieram się do dziewczyn czyli do Małgosi, Magdy, Krysi z córką i Agnieszki z synem ale Agnieszka dzisiaj wyjeżdża to jadę się z nią pożegnać i pobyć z pozostałymi :)
wczoraj wyjechały nasze koleżanki z Niemiec
jutro wybywa Małgosia która ma autobus do siebie około 15 i Magda która ma pociąg o 21...
Krysia z córką zostają do soboty to na pewno do nich jeszcze wpadnę :)
powiem krótko : wszystkie dziewczyny są super , każda inna, każda w swoim rodzaju ale wszystkie bez wyjątku są bardzo bardzo ok i mam nadzieję, że i ja zostałam odebrana podobnie ha ha :) :beurk:
ja osobiście jestem bardzo zadowolona ze spotkania, spędzenia czasu ze sobą, nocnych pogaduszek, chociaż my z Gammą wyjeżdżałyśmy wcześniej ( tzn około północy!!!) bo musiałyśmy jeszcze dojechać do mnie około pół godziny :)
no dobra, tyle na razie bo zbieram się na busik :)
papatki :) :):)
Ewuniu
życzę ci miłego ostatniego dnia urlopu, Agnieszce mniejszego szoku pourlopowego, Jolince i jej mężowi udanego urlopu a wszystkim pozostałym dziewczynom (gdziekolwiek są ) udanych dni a teraz pędzę bo czas mnie goni :)
Witam i meldowuje swoj powrot w domowe pielesze! Odezwe sie wieczorkiem bo nie wiem w co rece wlozyc!
... chyba najlepiej do kieszeni!:mdr:
Pieknie to Sabinko napisalas co napisalas...wszystkie jestesmy wspaniale i to jest cudne, ze razem sie odnalazlysmy!
I te, ktore byly w Dabkach i te, ktore do Dabek nie mogly przyjechac!:)
http://photos.nasza-klasa.pl/5377208...2c3aeee3b.jpeg
1 załącznik(ów)
Kochane moje dziewczynki, ja już wróciłam :) Jestem zachwycona przede wszystkim uczestniczkami zlotu- przesympatyczne, kochane, wesołe, życzliwe osoby , ale i samym miejscem . Do Dąbek na pewno powrócę, bo zachwyciły mnie baaaardzo:)
Wyjazd był cudowny i mam nadzieję, że to nie tylko moja opinia. Dowiedziałyśmy się o sobie sporo, choć ja po godzinnej, pierwszej rozmowie miałam wrażenie, że znamy się od dziecka :)
Na razie pogadałam z mężem , wstawiłam pranie i weszłam na wagę ...nawet nie było tak źle- myślę, że jutro rano będzie jakieś 2 kiloski na plusie. Na razie mam w planach zacząć od jutra wo, ale z jakim nastawieniem obudzę się jutro...kto wie...
Dziewczynki, które z nami nie były, przesyłam wam garść naszych wspomnień, rozmów, śmiechu, piasku i słonej wody z nadzieją, że w przyszłym roku będziecie mogły do nas dołączyć :)
Załącznik 32336
Witajcie dziewczynki, świeże, wypoczęte, nawdychane jodu, szczęśliwe...
Zazdroszczę Wam, ale trudno, byłam pewna, że będzie cudownie, bo przecież się już znamy tutaj i wiemy o sobie dużo, jasne, że spotkanie na żywo to co innego, ale dobrze, ze potwierdziło nasze przypuszczenia.
Wlazłam tu na momencik, bo mam zalatany dzień, zaraz jeszcze będę dzwonić do PL i spać, bo rano pracunia moja kochana :)
Donoszę tylko, ze jestem nieugięta 12 dzień na warzywach i owocach, ściśle wg zaleceń dr. Ewy Dąbrowskiej, ani pół grzeszku :D
po 14-tym dniu powiem ile mnie ubyło i czy będę kontynuować :)
Czuję się świetnie i im dłużej, tym lżej.
Sabinko, upiekłam Twoje babeczki, niestety nie próbowałam, ale wszyscy (Lucien i jego rodzina) się zachwycali :)
Pozdrawiam Was i życzę dobrej nocy ...
Aga, zostawiam Ci wiad. na priv :) papapaaaa
1 załącznik(ów)
Załącznik 32338
Witam :) Zmieniłam stopkę- jest 1,5 kg do przodu- to i tak mniej niż się spodziewałam :), ale przecież było warto :mdr:Biorę się od dzis do roboty. Na dziś zaplanowałam dzień oczyszczania, a więc woda, owoce i warzywa :)
Sabinko kochana, jak będziesz miała chwilkę, to pamiętaj o zdjęciach :)wczoraj zaczęłam czytać Metodę 100 i kurde, dalej niewiele z tego rozumiem, ale chyba byłam p[o prostu zmęczona. Muszę wejść w normalny tryb funkcjonowania, to będzie mi sie lepiej przyswajało :rofl:
Ewcia, serdeczne gratulacje za wo, jest to dieta, na której człowiek ma właśnie doskonałe samopoczucie, bo organizm jest wolny od śmieci. ja na pierwszych 6 tygodniach zrzuciłam 10 kg, po Twoim ubytku wygląda, że może być nawet więcej. A po tak długim okresie jak już jesteś, to łatwiej wytrzymać, kryzys przychodzi po 5 tygodniu- bo widać koniec :D Jesli tylko jest to możliwe, trzymaj się tej diety na całe 6 tygodni :)
Na razie dziewczynki, idę włączyć jeszcze jedną pralkę, a potem na targ, bo w południe nie wyjdę- zapowiadają upał .
Witam kochane zawzietaski ....
Powinnam podobnie jak Kasia zameldowac sie juz wczoraj, ale ja poza tym , ze nie wiem w co najpierw rece wlozyc i poza szokiem pourlopowym mam jeszcze goscia w domku ... przywiozlam swoja siostre ze Szczecina i nia tez musze sie zajac.
Pozatem juz od wczoraj musialam wpasc w trybiki babcino-dziadkowe... teraz tez musze juz znikac :(
Postaram sie wpasc pozniej ...
Narazie milego dnia i pieknej pogody ...