Strona 287 z 3048 PierwszyPierwszy ... 187 237 277 285 286 287 288 289 297 337 387 787 1287 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,861 do 2,870 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Ewuniu masz rację...tak smutno... i tak pusto tutaj
    Od poniedziałku na pewno będzie gwarno i wesoło,ale...mnie nie będzie i będę musiała tydzień poczekać,żeby tu zajrzeć.Będzie co nadrabiać w czytaniu

Do zobaczenia dziewczyny-netu mieć nie będę,tylko smski zostają w wolnej chwili.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Ewuniu od razu zauważyłam,że zrobiłaś sobie dwa suwaczki-niech będą więc taką małą motywacją dla Ciebie
    Ale Ty musisz być wysoka-masz fajne bmi przy swojej wadze

Zaraz wkulam się na swoją wagę,bo muszę wiedzieć ile mi się przytyje na urlopie
    Waga jak na suwaczku-85.2 kg.

Uciekam...........

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

witam w ostatnim dniu urlopu Miłego dnia wszystkim życzę i czekam na powrót ekipy z Dąbek

stylowi_pl_design_14837537.jpg

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    witam jako przedstawiciel ekipy z Dąbek, chociaż dojeżdżający ale zawsze ...
    zaraz wybieram się do dziewczyn czyli do Małgosi, Magdy, Krysi z córką i Agnieszki z synem ale Agnieszka dzisiaj wyjeżdża to jadę się z nią pożegnać i pobyć z pozostałymi
    wczoraj wyjechały nasze koleżanki z Niemiec
    jutro wybywa Małgosia która ma autobus do siebie około 15 i Magda która ma pociąg o 21...
    Krysia z córką zostają do soboty to na pewno do nich jeszcze wpadnę
    powiem krótko : wszystkie dziewczyny są super , każda inna, każda w swoim rodzaju ale wszystkie bez wyjątku są bardzo bardzo ok i mam nadzieję, że i ja zostałam odebrana podobnie ha ha
    ja osobiście jestem bardzo zadowolona ze spotkania, spędzenia czasu ze sobą, nocnych pogaduszek, chociaż my z Gammą wyjeżdżałyśmy wcześniej ( tzn około północy!!!) bo musiałyśmy jeszcze dojechać do mnie około pół godziny
    no dobra, tyle na razie bo zbieram się na busik
    papatki

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Ewuniu
    życzę ci miłego ostatniego dnia urlopu, Agnieszce mniejszego szoku pourlopowego, Jolince i jej mężowi udanego urlopu a wszystkim pozostałym dziewczynom (gdziekolwiek są ) udanych dni a teraz pędzę bo czas mnie goni

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam i meldowuje swoj powrot w domowe pielesze! Odezwe sie wieczorkiem bo nie wiem w co rece wlozyc!
    ... chyba najlepiej do kieszeni!
    Pieknie to Sabinko napisalas co napisalas...wszystkie jestesmy wspaniale i to jest cudne, ze razem sie odnalazlysmy!
    I te, ktore byly w Dabkach i te, ktore do Dabek nie mogly przyjechac!
    Jolinkaa, Agnieszka111 and evige like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kochane moje dziewczynki, ja już wróciłam Jestem zachwycona przede wszystkim uczestniczkami zlotu- przesympatyczne, kochane, wesołe, życzliwe osoby , ale i samym miejscem . Do Dąbek na pewno powrócę, bo zachwyciły mnie baaaardzo
    Wyjazd był cudowny i mam nadzieję, że to nie tylko moja opinia. Dowiedziałyśmy się o sobie sporo, choć ja po godzinnej, pierwszej rozmowie miałam wrażenie, że znamy się od dziecka
    Na razie pogadałam z mężem , wstawiłam pranie i weszłam na wagę ...nawet nie było tak źle- myślę, że jutro rano będzie jakieś 2 kiloski na plusie. Na razie mam w planach zacząć od jutra wo, ale z jakim nastawieniem obudzę się jutro...kto wie...
    Dziewczynki, które z nami nie były, przesyłam wam garść naszych wspomnień, rozmów, śmiechu, piasku i słonej wody z nadzieją, że w przyszłym roku będziecie mogły do nas dołączyć

images.jpg

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Witajcie dziewczynki, świeże, wypoczęte, nawdychane jodu, szczęśliwe...
    Zazdroszczę Wam, ale trudno, byłam pewna, że będzie cudownie, bo przecież się już znamy tutaj i wiemy o sobie dużo, jasne, że spotkanie na żywo to co innego, ale dobrze, ze potwierdziło nasze przypuszczenia.
    Wlazłam tu na momencik, bo mam zalatany dzień, zaraz jeszcze będę dzwonić do PL i spać, bo rano pracunia moja kochana
    Donoszę tylko, ze jestem nieugięta 12 dzień na warzywach i owocach, ściśle wg zaleceń dr. Ewy Dąbrowskiej, ani pół grzeszku
    po 14-tym dniu powiem ile mnie ubyło i czy będę kontynuować
    Czuję się świetnie i im dłużej, tym lżej.
    Sabinko, upiekłam Twoje babeczki, niestety nie próbowałam, ale wszyscy (Lucien i jego rodzina) się zachwycali
    Pozdrawiam Was i życzę dobrej nocy ...
    Aga, zostawiam Ci wiad. na priv papapaaaa

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

images.jpg

Witam Zmieniłam stopkę- jest 1,5 kg do przodu- to i tak mniej niż się spodziewałam , ale przecież było warto Biorę się od dzis do roboty. Na dziś zaplanowałam dzień oczyszczania, a więc woda, owoce i warzywa
    Sabinko kochana, jak będziesz miała chwilkę, to pamiętaj o zdjęciach wczoraj zaczęłam czytać Metodę 100 i kurde, dalej niewiele z tego rozumiem, ale chyba byłam p[o prostu zmęczona. Muszę wejść w normalny tryb funkcjonowania, to będzie mi sie lepiej przyswajało

Ewcia, serdeczne gratulacje za wo, jest to dieta, na której człowiek ma właśnie doskonałe samopoczucie, bo organizm jest wolny od śmieci. ja na pierwszych 6 tygodniach zrzuciłam 10 kg, po Twoim ubytku wygląda, że może być nawet więcej. A po tak długim okresie jak już jesteś, to łatwiej wytrzymać, kryzys przychodzi po 5 tygodniu- bo widać koniec Jesli tylko jest to możliwe, trzymaj się tej diety na całe 6 tygodni

Na razie dziewczynki, idę włączyć jeszcze jedną pralkę, a potem na targ, bo w południe nie wyjdę- zapowiadają upał .
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Witam kochane zawzietaski ....
    Powinnam podobnie jak Kasia zameldowac sie juz wczoraj, ale ja poza tym , ze nie wiem w co najpierw rece wlozyc i poza szokiem pourlopowym mam jeszcze goscia w domku ... przywiozlam swoja siostre ze Szczecina i nia tez musze sie zajac.
    Pozatem juz od wczoraj musialam wpasc w trybiki babcino-dziadkowe... teraz tez musze juz znikac
    Postaram sie wpasc pozniej ...
    Narazie milego dnia i pieknej pogody ...
    Jolinkaa, Agnieszka111 and evige like this.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Uprawnienia umieszczania postów