Jaka u nas jest cudowna, deszczowa, chłodna pogodanareszcie !!! Zaraz idę na kijki, i już się ciesze, bo idziemy dziś w kijkowym komplecie. Bardzo niektórych dziewczyn już mi brakowało, więc kilometry będą tylko trzaskać pod kijami tyle będzie opowiadania
Sabinko, kochana, trzymam mocno za Ciebie kciuki
Masz rację, wo robię głównie dla zdrowia, a ten cykl dla mojego lekarza również, bo obiecałam i słowa dotrzymamPrzy okazji pewnie trochę schudnę, choć na pewno nie tyle, ile może schudnąć Tereska, która będzie robiła dietę po raz pierwszy
Gruszko, ja w tym roku też trochę będę pracowała w systemie odwróconym, bo w poniedziałek i wtorek mam najmniej lekcji, co prawda od 7 rano we wtorek, ale za to krótko. Cieszę się, bo w weekendy będę mogła naprawdę wypocząć, gdzieś pojechać, bo to co będę miała do zrobienia w domu zrobię w dni, kiedy krótko pracuję. Najtrudniejszą w tym roku mam środę, bo 8 godzin bez żadnego okienka i dużo grup autystycznych.
Ale kiedyś już tak pracowałam i nie było najgorzej.
U mnie też nic nierobienie przekłada się na jedzenie, dlatego ciągle wynajduję sobie nowe zajęcia. Jutro na całą resztę dnia idę w ogród i do garów, bo wszystkie zupy już zjadłam.
Kasiu, ja też do tej pory miałam problem, bo ciągle czekałam na weekend, miałam tyle planów z nim związanych,teraz postanowiłam to zmienić. Owszem będę cieszyła się z piątku, ale nie będę leciała do niego jak nakręcona.
Maniusiu, muzeum w Rudzie na pewno odwiedzę przy nadarzającej się okazji, bo bardzo zachęciły mnie zdjęcia
Marti, czekamy tu jak widzisz na CiebieMam nadzieję, że Twój urlop jest udany, na zdjęciach wyglądasz cudownie, więc myślę, że wypoczęłaś, nacieszyłaś się mężem i troszkę za nami zatęskniłaś
Ja tęsknię i czekam
![]()