69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Ta mediatorka ktora pomagala u nas w firmie wlasnie taka byla. Pozwalala wypowoedziec sie kazdemu... i nie byla po zadnej stronie.
Mysle Anieszko ze początkowo nie mialas na mysli właśnie takiej klasycznej mediacji a raczej kolezenskie pomaganie w konflikcie. Wtedy rzeczywiscie nie latwo zachowac neutralnosc.
-
Też sądzę że w koleżeńskiej mediacji cięzko by było zachowac neutralnośc, nawet jak się lubi obie strony
-
Nie Kasiu miałam na myśli dokładnie to, co napisałam chodziło mi o mediacje a nie koleżeńskie rozwiązywanie konfliktów, choć tego raczej też sie nie podejmuję i piszę to z autopsji i z doświadczeń moich znajomych.
-
Tak czy owak ja pozostane przy mym stanowisku ze dobrze przeprowadzona mediacja bywa bardzo skuteczna a jeśli nie jest bezstronna to nie jest profesjonalna...
-
Kasiu
-
Zmieniłam suwaczek, ale to na razie jest wszystko na co jestem gotowa w dziedzinie odchudzania.
Zbieram, się jak sójka za morze, ale kiedy mi kliknie nie wiem .
Jeszcze jutro mam dwie wizyty lekarskie i muszę wymienić kotom drapak i przygotować się na angielski no i tak sobie kolekcjonuję preteksty byle jeszcze nie zaczynać.
Jedno tylko samo się rozwiązało,Z uwagi na temperaturę nie pijam już piwa, ani gorzkiego ani tego Somersby czy Reds.
No czekam na start, żeby to nie był falstart.
Nie wiem czy dla motywacji nie zrobić sobie jak Kasia zdjęcia w kąpieli.
Kasia nie czepiaj się ludzi za ciekawość i że sobie podczytują, może to przyjazne podczytywanie.
A jak nieprzyjazne to wystawić trzeba lustro jak na bazyliszka , żeby od własnego wzroku "zczezł."
-
Eczi koleczi... a ja szukam i nic zeby mnie natchnelo nie znajduje...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Dobry wieczór
Jestem, czytam ale jutro już postaram się napisać. Powiem szczerze, że jakieś zmęczenie materiału u mnie nastąpiło po tylu latach pisania...
Mam nadzieję, że przejdzie
-
images.jpg
Dzień dobry
Sabinko, nic na siłę, byle nie za długa ta przerwa była, bo już teraz mi Cię brakuje
Lecę do pracy, mam dziś długi, trudny dzień, a jutrzejszy nie lepszy.
-
Dzien dobry!
Agnieszko-dzieki za kawke i za zo, ze mimo braku czasu wpadasz by ja nam podac... Spokojnego dnia pracy kochana!
A ja mam cos do poczytania do kawki, akurat w temacie, ktory mamy aktualnie na naszej apkowej tapecie...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Uprawnienia umieszczania postów