Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzień dobry:)
zaraz jadę do Dąbek bo są tam jeszcze Małgosia, Magda i Krysia z córką ale te dwie pierwsze dzisiaj wyjeżdżają to się z nimi pożegnam ale i na plażę na pewno pójdę, Dąbki są super, podobają się wszystkim dziewczynom a i ośrodek jest ok, ma dużo zieleni i wart jest polecenia pomimo kilku uwag a poza tym znalazłyśmy knajpkę z dobrym jedzeniem i pysznymi rybami :)
Agnieszko
o zdjęciach pamiętam ale na razie z czasem u mnie chudo bo w niedzielę wróciłam około 23 a wczoraj chyba przed 23 - przyjeżdżał po mnie J. , dzisiaj mam zamiar wrócić wcześniej busikiem :)
a te 1,5 kg na pewno uda ci się zgubić :)
Gammo
miłych chwil z siostrą i wnuczętami :)
mnie dopiero dzisiaj udało się porozmawiać z moją Majeczką na Skype bo przecież kilka dni pod rząd babcia była nieuchwytna :P
Ewuniu
wielki szacun za wo, naprawdę ci gratuluję i może skoro tak dobrze ci idzie to przedłużysz ją na kolejne dni, chyba im dłużej tym lepiej...
spokojnej pracy ci życzę po urlopie :)
cieszę się, że babeczki smakowały :)
u mnie na wadze jednak coraz więcej po szaleństwach jedzeniowych w Dąbkach wiec od dzisiaj biorę się w ryzy i spróbuję liczyć kalorie bo inaczej będzie krucho i źle ... :(
Witajcie dziewuszki! Ja nie wiem czemu ja jestem taka niezorganizowana...czas mi przecieka miedzy palcami...niewiele robie a dzien za dniem umyka.:beurk:
Dzis bylam juz rano na ogrodzie zeby podlac reszte roslin, bo wczoraj wieczoru zrobilam tylko polowe. Szkoda mi tych roslin, ktore przez moja nieobecnosc ucierpialy okrutnie. Wiele z nich zaschlo na amen. Najbardziej te, ktore lubia codzienne podlewanie -np hortensje...:cry:
Sasiad podlewal ale widac, ze skupial sie na warzywach a kwiaty a szczegolnie krzewy kwiatowe pozostawil swemu losowi.
Juz nigdy nie wyjade w lipcu na urlop-moze na weekend ale nie na dwa tygodnie!:bad:
Potem pojechalam na terapie naswietleniowa stopy.
Teraz mnie ona tak nie boli-same widzialyscie w Dabkach jak "biegalam" po plazy!:mdr:
Jednak gdy zaczne ja tak jak wczesniej to bylo, czyli "regularnie" obciazac- to znowu moze mi sie zapalenie wywiazac.
Zamiescilam na fb ciekawego linka, zamieszcze i tu bo moze ktoras z was ten artykul zainteresuje... Artroza – objawy, rozpoznanie, leczenie, profilaktyka
Gammus- pozdrow ode mnie twoja siostrzyczke i Maksia. Milo bylo mi ich poznac. I nie biegaj tak "po dziadkach" bo ci sie cale urlopowe naladowanie akumulatorow w mig wyczerpie!:p
Agniesiu, Sabinko- macie racje- Dabki jako miejsce wypoczynku sa naprawde szczerze godne polecenia.
I ja rowniez chetnie do nich kiedys jeszcze pojade!
A wspomnienia z naszego wspolnego tam pobytu beda na pewno przez dlugi czas ogrzewac mi serce.:)
O moich nadprogramowych kiloskach i co z nimi zamierzam zrobic napisze wiecej wieczorkiem...:bad:
Hejka Zawziętaski:mdr:
Melduję,że już wróciłam,pobyt cudowny ,aż żal,że tak krótki.
Jutro wazenie,czuję,że sporo przybylo, ale nie żałuję.
Jutro napiszÄ™ wiÄ™cej.:mad:í ½í²ž
A co to Naciu tyle sie rozpisalas!:mdr:
Urlop minal...
A ja wygladam zupelnie jak ten pan...:p
https://www.jestemfit.pl/imgssl.php?...t%2Fl-9940.jpg
Obiecalam, ze napisze wieczorkiem o moim planie odchudzaniowym...
No wiec wymyslilam nastepujaco...
Jutro w srode 5 sierpnia zwaze sie i zmierze i zaktualizuje suwaczek!
Zamierzam wystartowac dniem postu.
Rano i wieczorem koktajl, w poludnie zupa kalafiorowa.
Czwartek zrobie proteinowy a w piatek powtorze post.
Sobota i niedziela lekko odpuszcze a nowy tydzien rozpoczne znowu postem.
W nastepna srode pojde na spotkanie WW i wykupie karnet na miesiac z dostepem do internetu. Moze uda mi sie zrzucic w te cztery tygodnie choc kilka kilogramow!:p
1 załącznik(ów)
Dzień dobry :)
Dziwne, bo ja wczoraj przeczytałam post Natki, ale w telefonie w drodze od Lucien (z przygodami) i napisałam krótko, ale widzę, że nic nie ma :)
Dzisiaj mój 14 dzień wo, jestem z siebie dumna :)
Mam okropnie zwariowany tydzień, pewnie więcej popiszę bliżej weekendu.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia !
Załącznik 32346
Witam pieknie!
Ewuniu- tesknie za toba! I tu i na fb i przy telefonie!:cry:
Podziwiam cie za wytrwalosc w dietkowaniu z WO- mam nadzieje, ze i ja nie zrejteruje zaraz po starcie!
Dzis zaplanowalam-tak jak wam wczoraj pisalam - dzien postny.
Zrobie sobie na sniadanie koktajl z maslanki, pol awokado, banana i porzeczek.
https://www.jestemfit.pl/imgssl.php?...e07887caed.jpg
Moge zrobic wieksza porcje wiec jak ktora tutaj rano wpadnie to i dla niej starczy!:mdr:
Dobrego dnia!
P.S. Waga jak na suwaczku. Startuje zatem dzis z pulapu 79,6kg!
Ewcia, a jaki post Natki przeczytałaś ? U mnie jest on pusty!
Kasiu, twój plan bardzo ambitny i trudny, ale trzymam kciuki żeby Ci wyszedł w 100 % :)
Ja wczoraj tak jak pisałam zrobiłam dzień oczyszczania, od dziś próbuję ośmiogodzinnej, pięć posiłków dziennie w godzinach 7-15, marsz godzinny dziennie i zobaczę jakie przyniesie rezultaty. No i czytam metode 100. Teraz lecę do miasta dopóki nie ma upałów .
witam dziewczyny
ja też nie widzę postu Natki
Ewo ciekawa jestem twojego wyniku po 14 dniach WO
ja też znów zaczynam tą dietę, po pierwszym razie czułam się świetnie, po drugim też, tyle że ja tylko kilka dni takiego oczyszczania robiłam, kto wie może teraz pociągnę dłużej :)
1 załącznik(ów)
Witam Zawziętaski:)
Dotarłam do komputera i jeszcze na pamiątkę wrzucę nasza plażę:
Załącznik 32353
Ach jak cudnie tam bylo! Kocham cie Malgosiu!:love: