9f303b54481649aef024b1da59deea83.jpg
Dzień dobry w czwartek
wczorajsze TRE było niesamowite. Poczułam te wibracje o które chodzi , a po całej sesji duże rozluźnienie, napięcia mięśni prawie całkowicie ustąpiły. To bardzo ciekawe doświadczenie . No i poznałam tam kolejne fantastyczne kobiety. Aż dziw że jest nas tyle na świecie a tak ciężko się spotkać
Byłam tez u dietetyka, jutro a najpóźniej w poniedziałek mam dostać rozpisana dietę, na 3 tygodnie, jeśli nie zaskutkuje będę robić kolejne badania. mam tez się skonsultować z endokrynologiem bo pani z wyników wyszła lekka niedoczynność, lub tez jej początki. Nie powtórzę Wam o co chodzi bo już zapomniałam te wszystkie medyczne skroty. Bo wyniki jak widziałyście są dobre, ale jak to jest bardzo niskie w to drugie nie to nie jest dobrze a z kolei bardzo niskie sa trojglicerydy ( myślałam że to bardzo dobrze) to tez przy niskim FT4 może na to wskazywać. Pani tez od razu zapytała czy dużo ćwicze bo tak jej z wyników wychodzi ( i tu mi się oczy jak spodki zrobiły ). No powiem Wam że odczułam różnicę w rozmowie z lekarzem a dietetykiem po kursie. Mam też bardzo dużą masę mięśniową i tu pani mówi że powodem może byc zła praca nadnerczy spowodowana np permanentnym stresem, ponoc nerki wtedy produkują jakiś hormon nakazujący rozbudowac tkanke mięsniową i mamy popracowac nad tym aby tak sie nie działo, mam ćwiczyć co najwyżej 3 razy w tygodniu po godzinie nie więcej. No i pani mi poleciła terapeutę, do którego wysyła swoje pacjentki i jesli skorzystają to pomaga.
Pani mi też powiedziała to co wiemy ale ładnie ubrała w słowa, że jak organizm choruje to nie chudnie bo musi się skupiać na tym co mu dolega i nie ma czasu na redukcję, wtedy spowalnia metabolizm i póki się nie zlikwiduje przyczyny to żadna dieta nie pomoże, więc wiem to co już wiedziałam w zasadzie, że najpierw pookładać w głowie, doprowadzić do tego żeby się wysypiać przynajmniej przez 6 godzin, wyleczyć to co jest do wyleczenia a dopiero potem chudnąć
W każdym razie jestem zachwycona wczorajszym dniem
I dzisiaj tez ma być taki !!!!
cdn