Strona 2929 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1929 2429 2829 2879 2919 2927 2928 2929 2930 2931 2939 2979 3029 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 29,281 do 29,290 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Oj a ja nie umiem listopada pokochać.
    No i znowu zamiast do Warszawy ja z Kasią moją do weterynarza.
    Drżę o moje najsłabsze w miocie kocie dziecko.Wzięłam ją na noc do sypialni, żeby obserwować i o 3 rano zdecydowałam, że pora do weterynarza.
    Jestem zestresowana, niewyspana i bardzoo mało radosna.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Tereniu, strasznie mi przykro i mocno trzymam kciuki

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Tereniu, mocno trzymam kciuki za Kasię
    Aga, ja skostniałam na zimnym młynie, może gdybym tam nie była to tez bym uważała że jest ciepło
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry dziewczynki!

I ja Maniusiu staram sie jak moge i wielokrotnie wracam do czytania tej listy...
    Cos tam w niej nawet wynajduje dla siebie. Ale zeby zaraz ...lubiec listopad?
    Zimny i u nas wyjatkowo mokry ten miesiac.
    A na ogrodzie mam jeszcze cos do zrobienia przed wyjazdem i nie moge sie zmusic by tam jechac. Codziennie przekladam to na nastepny dzien i tak mi czas ucieka.
    W sobote bylo ladnie, ale w ten weekend byla corcia w domu i wybralam bycie z nia, zamiast pracy w ogrodzie.
    Pojechalysmy do centrum polazic po sklepach i wypic razem wypasiona kawke. Dobrze mi to zrobilo, bo poczulam sie po tym weekendzie ciut lepiej. Chociaz uslyszalam od mego dziecka cos, co mnie bardzo poruszylo. I dodatkowo zmartwilo. Ale o tym moze kiedys indziej...
    Tak bardzo ja kocham i jestem wdzieczna panu Bogu, ze ja mam...

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Ojej Tereniu... pisalysmy w tym samym czasie. Tak bardzo ci wspolczuje...

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Obiecałam i jestem i będę do końca świata a może i jeden dzień dłużej
    Moje przerwy w pisaniu wynikają trochę z dołków, trochę z pospolitego niechciejstwa, trochę z braku tematów o których można by pisać, żeby was za bardzo nie zanudzić, czasem z niechęci do tego, żeby usiąść do laptopka kiedy telefon jest zawsze pod ręką i prędzej i szybciej i bardziej na bieżąco, trochę z powodu niechęci do pisania w dwóch miejscach i jak to ja nazywam rozdwojenia jaźni…..
    I długo by można jeszcze wyliczać ale nie ma to tamto. Kocham was wszystkie i mam nadzieje, że wszystkie tu znowu się spotkamy. Powtarzam - WSZYSTKIE

Kasiu bardzo się cieszę, że i ty wróciłaś i to wróciłaś w zdecydowanie lepszej formie Pewnie, że zawsze ale to zawsze jest z czego się cieszyć a w twoim przypadku, kiedy wiele tych chorób i operacji w życiu przeszłaś tym bardziej i cieszy mnie, że i ty się cieszysz
    I masz racje, jest wiele rzeczy, które można robić jesienią i róbmy je

Agnieszko super pomysł z takim domowym spa Obsmarować się czym się da i gdzie się i da i czekać na efekt a efekt przy takiej działalności musi być Tym większy, że oczekiwanie na niego odbywa się przy ukochanym filmie Nie żartuję. Podoba mi się taki dzień, tez musze sobie cos takiego zafundować i to tanim kosztem bo jakaś mało dopieszczona ostatnio się czuję A tanim kosztem to ważne bo chyba musze zacząć zbierać pieniądze na cos większego i ciepłego na grzbiet na zimę bo coś mi włączone kaloryfery pokurczyły okrycia zimowe !!!!

Agnieszko i Krysiu wielki ale to wielkie gratulacje z powodu trwania na wo i efektów zdrowotnych oczywiście też

Maniusiu dla ciebie tez wielkie brawa za trwania na diecie i fitnessy pomimo problemów z nogą. Musi się udać

Tereniu mam nadzieję, że u twojej Kasi to nic poważnego nie będzie, będę trzymała kciuki żeby weterynarz szybko jej pomógł. A co się dzieje? Wiem, że teraz nie mam czasu na pisanie ale może coś skrobniesz.

Mieszka w
    Częstochowa

Weekend z córcią to fajna rzecz Kasiu, moja niestety nie przyjechala w ten weekend, może w następny będzie jak się z praca ogarnie, bo za 2 tygodnie znów wzięła zlecenie, więc znów na pewno nie przyjedzie.
    No i musze się przyznać jaka głupia jestem, oglądałam wczoraj ten program dietya czy cud, no i zamówiłam banki chińskie, mam nadzieję że nie będzie to kolejny mebel do odkurzania, hmmm
    Sabinko mi się marzy taki koc z rękawami, widziałam na aliexpres, ale jakoś nie moge się przekonac do kupowania tam, a przy takim kocu rozmiar nie ważny

Ale widze że już są np w empiku, to jest pomysł na prezent dla Marty
    Ostatnio edytowane przez maniusia72 ; 12-11-2019 o 10:50

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Maniusiu tako koc z rękawami fajna sprawa, wiem bo Marta ma takie ale niestety nie zastąpi płaszcza zimowego
    maniusia72 lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

No raczej nie
    Ja sie w swój na styk jeszcze mieszczę

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Maniusiu przez alli bardzo dobrze się kupuje tylko bardzo, a nawet baaaaardzo długo się czeka. Chyba że tylko my mieliśmy takiego pecha

Uprawnienia umieszczania postów