69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Oj a ja nie umiem listopada pokochać.
No i znowu zamiast do Warszawy ja z Kasią moją do weterynarza.
Drżę o moje najsłabsze w miocie kocie dziecko.Wzięłam ją na noc do sypialni, żeby obserwować i o 3 rano zdecydowałam, że pora do weterynarza.
Jestem zestresowana, niewyspana i bardzoo mało radosna.
-
Tereniu, strasznie mi przykro i mocno trzymam kciuki
-
Tereniu, mocno trzymam kciuki za Kasię
Aga, ja skostniałam na zimnym młynie, może gdybym tam nie była to tez bym uważała że jest ciepło
-
Dzien dobry dziewczynki!
I ja Maniusiu staram sie jak moge i wielokrotnie wracam do czytania tej listy...
Cos tam w niej nawet wynajduje dla siebie. Ale zeby zaraz ...lubiec listopad?
Zimny i u nas wyjatkowo mokry ten miesiac.
A na ogrodzie mam jeszcze cos do zrobienia przed wyjazdem i nie moge sie zmusic by tam jechac. Codziennie przekladam to na nastepny dzien i tak mi czas ucieka.
W sobote bylo ladnie, ale w ten weekend byla corcia w domu i wybralam bycie z nia, zamiast pracy w ogrodzie.
Pojechalysmy do centrum polazic po sklepach i wypic razem wypasiona kawke. Dobrze mi to zrobilo, bo poczulam sie po tym weekendzie ciut lepiej. Chociaz uslyszalam od mego dziecka cos, co mnie bardzo poruszylo. I dodatkowo zmartwilo. Ale o tym moze kiedys indziej...
Tak bardzo ja kocham i jestem wdzieczna panu Bogu, ze ja mam...
-
Ojej Tereniu... pisalysmy w tym samym czasie. Tak bardzo ci wspolczuje...
-
Dzień dobry 
Obiecałam i jestem i będę do końca świata a może i jeden dzień dłużej 
Moje przerwy w pisaniu wynikają trochę z dołków, trochę z pospolitego niechciejstwa, trochę z braku tematów o których można by pisać, żeby was za bardzo nie zanudzić, czasem z niechęci do tego, żeby usiąść do laptopka kiedy telefon jest zawsze pod ręką i prędzej i szybciej i bardziej na bieżąco, trochę z powodu niechęci do pisania w dwóch miejscach i jak to ja nazywam rozdwojenia jaźni…..
I długo by można jeszcze wyliczać ale nie ma to tamto. Kocham was wszystkie i mam nadzieje, że wszystkie tu znowu się spotkamy. Powtarzam - WSZYSTKIE 
Kasiu bardzo się cieszę, że i ty wróciłaś i to wróciłaś w zdecydowanie lepszej formie
Pewnie, że zawsze ale to zawsze jest z czego się cieszyć a w twoim przypadku, kiedy wiele tych chorób i operacji w życiu przeszłaś tym bardziej i cieszy mnie, że i ty się cieszysz

I masz racje, jest wiele rzeczy, które można robić jesienią i róbmy je
Agnieszko super pomysł z takim domowym spa
Obsmarować się czym się da i gdzie się i da i czekać na efekt a efekt przy takiej działalności musi być
Tym większy, że oczekiwanie na niego odbywa się przy ukochanym filmie
Nie żartuję. Podoba mi się taki dzień, tez musze sobie cos takiego zafundować i to tanim kosztem bo jakaś mało dopieszczona ostatnio się czuję
A tanim kosztem to ważne bo chyba musze zacząć zbierać pieniądze na cos większego i ciepłego na grzbiet na zimę bo coś mi włączone kaloryfery pokurczyły okrycia zimowe !!!!
Agnieszko i Krysiu wielki ale to wielkie gratulacje z powodu trwania na wo i efektów zdrowotnych oczywiście też
Maniusiu dla ciebie tez wielkie brawa za trwania na diecie i fitnessy pomimo problemów z nogą. Musi się udać
Tereniu mam nadzieję, że u twojej Kasi to nic poważnego nie będzie, będę trzymała kciuki żeby weterynarz szybko jej pomógł. A co się dzieje? Wiem, że teraz nie mam czasu na pisanie ale może coś skrobniesz.
-
Weekend z córcią to fajna rzecz Kasiu, moja niestety nie przyjechala w ten weekend, może w następny będzie jak się z praca ogarnie, bo za 2 tygodnie znów wzięła zlecenie, więc znów na pewno nie przyjedzie.
No i musze się przyznać jaka głupia jestem, oglądałam wczoraj ten program dietya czy cud, no i zamówiłam banki chińskie, mam nadzieję że nie będzie to kolejny mebel do odkurzania, hmmm
Sabinko mi się marzy taki koc z rękawami, widziałam na aliexpres, ale jakoś nie moge się przekonac do kupowania tam, a przy takim kocu rozmiar nie ważny 
Ale widze że już są np w empiku, to jest pomysł na prezent dla Marty
Ostatnio edytowane przez maniusia72 ; 12-11-2019 o 10:50
-
Maniusiu tako koc z rękawami fajna sprawa, wiem bo Marta ma takie ale niestety nie zastąpi płaszcza zimowego
-
No raczej nie 
Ja sie w swój na styk jeszcze mieszczę
-
Maniusiu przez alli bardzo dobrze się kupuje tylko bardzo, a nawet baaaaardzo długo się czeka. Chyba że tylko my mieliśmy takiego pecha
Uprawnienia umieszczania postów