Strona 2935 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1935 2435 2835 2885 2925 2933 2934 2935 2936 2937 2945 2985 3035 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 29,341 do 29,350 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

No i jestem przyłapana , miałam siefdziec w papierach , no i trochę posiedziałam bo od 7, ale jak mnie Sucharek zapytał czu jedziemy gdzieś to jak mogłam odmówić, no ale wracam robić dalej.
    Tereniu ja wcale nie uważam że nie jesteś ładna, jesteś zbyt krytyczna pod tym względem. Oj masz Ty zajeć !!
    A jak angielski? Przerobiłaś ?

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Na razie present continous i części ciała na jeden angielski oraz pisemną część na drugi.Ale zostaje wideo - zrozumieć i posłuchać na spokojnie nagrań, ktore mogą być na tej lekcji.
    Dziękuję za kulturalne niezgadzanie się ze mną w kwestii urody, ale tak jak mówiła Maria Czubaszek uroda moja jest i była " nienahalna".
    Ale tak mamy w większości .Krysia w młodości na zdjęciu gdzie była wiotka jak trzcinka to ubrana od stóp do głów bo " rzekomo"gruba, a Sabinka mimo wiernego TŻ z piękną brodą obecnie , co chwila zdołowana wagą.Jak się ma kompleksy to się je ma i już.
    maniusia72 lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Maniusiu oczywiście, że nie mogłaś odmówić wyprawy . Na pewno od razu lepiej Ci się potem pracowało po powrocie .

Tereniu, niestety „prawdę rzeczesz”. Zupełnie beznadziejne jesteśmy z tą samokrytyką, zwłaszcza w okresie młodości, chociaż teraz też niektóre z nas wymagałyby przetrzepania skóry .

Słucham od kilku dni książki, która okrutnież mnie denerwuje. Powinnam ją od razu wywalić, ale trzyma mnie chyba przez to poczucie niedowierzania. Napisała ją kobieta, prawdopodobnie w naszym wieku, na dodatek jakaś kierownik literacki. To w zasadzie historia relacji kobieco-męskich, ale zupełnie anachronicznych. Cały czas się zastanawiam, czy naprawdę takie było myślenie dziewczyn podobnych nam rocznikowo? Może któraś z was się skusi się i przeczyta (niekoniecznie w całości), a potem napisze, co o tym sądzi .
    Jolanta Król „Notoryczna panna młoda”
    Pożyczyłam też Ferrante Eleny „Córka” i zobaczę, bo pamiętam, że byłam jakoś w opozycji do was przy Genialnej przyjaciółce .

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

córka jest super

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kompleksy... mam ich mnóstwo, ale w ogóle o nich nie mowię. Nie lubię choćby najżyczliwszego pocieszania, bo po prostu wiem, że to nieprawda . Mam lustra, są zdjęcia, widzę, wiec wiem jak jest. Na szczęście wyrosłam z rozpaczania z ich powodów. No i nigdy o nich nie mowię.

Awatar Sonka57
    Sonka57 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zachód Polski

Odp.dla krysipysi w kwestii ile można na diecie......można, to prawda . Najtrudniejsza jest wg mnie konsekwencja. Taka na lata i jeden dzień dłużej .
    A tak w ogóle to dziękuję Agnieszko i gratuluję sukcesu , który wiadomo , nie wziął się z niczego .

Agnieszka111 lubi to.

Przed dietą 107,4-98,8
    Na Dukanie /dwie próby/98,8-86,0
    IV faza 86- 72,5

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Dzień dobry

pobrane (5).jpg

Lubię poniedziałek...bardzo

Sonko, dziękuję

Krysiu, o książce, której słuchasz poczytałam na Lubimy czytać- (jest to odpowiednik filmowego Filmweba) i dostała tam ona 3 gwiazdki. Moim zdaniem szkoda czasu na nią, więc Ci nie pomogę

Kasiu, jak wyjazd?

Miłego dnia dziewczyny

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!
    Witam was dziewczynki poweekendowo i powyjazdowo!
    Bylo cudnie i prawdziwie resetowo!

Piekny Wetzlar nad rzeka Lahn.

A dzis nie ma to tamto. Startujemy w nowa rzeczywistosc!

Mieszka w
    Częstochowa

Dzień dobry
    Kompleksy? Jak sobie pomyślę że miałam je przy wadze 51 kg...
    A teraz cieszyło by mnie 61 a nawet 71
    żadnej z książek o której pisze Krysia nie słyszałam i nie czytałam, ale jeśli jest słabo oceniona w Luby czytać to raczej dobra nie jest.
    Ja czytam jakiś kryminał od koleżanki pożyczony i zaczyna mnie wkręcać, ale tytułu nie pamiętamw tej chwili, w każdym razie polska autorka, no i wiadomo kryminał to nie jest ambitna literatura.
    Potem zabieram się do Szostaka i strasznej powieści.
    Opowiem trochę o wczorajszej wycieczce do Bobolic. Pogoda była sprzyjająca do wycieczek i spacerow po skałkach. Byliśmy na dwoch zamkach, Pierwszyw Mirowie w trakcie odbudowy, drugi w Boblicach całkowicie odbudowany, prace trwały 13 lat i w całości zostały pokreytw z praywatnych funduszy !!! Zamek w Mirowie dostał z tego co czytałam dofinansowanie z Unii. Niektórzy krytykują że to taki Disneyland, a i sie podoba .
    Tak zamek wyglądał przed odbudową:
    ruiny-zamku-bobolice.jpgbobolice2.jpg

a tak wygląda obecnie
    858.jpg

tak wyglądają ruiny w Mirowie237.jpg

a jak po remoncie? dowiemy się za 5 lat

Mieliśmy fajnego mlodego pzrewodnika , opowiedział legendy związane z tm miejscem, oczywiście jak to na zamku bywa musi byc Biała Dama. Ponoć jeden z panów murarz ją zobaczy i dostał zawału
    Ciesze się że dałam się wyciągnąć, a papiery bede dziś kończyć

Kasiu fajnie że udało Ci się naładowac akumulatorki a teraz działamy, działamy...
    Ostatnio edytowane przez maniusia72 ; 18-11-2019 o 13:38

Mieszka w
    Częstochowa

Apropo zlotu

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Agnieszka111 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów