To jest ten Aga co ja go polecałam, a co Sabinka napisała że termin zajęty
To jest ten Aga co ja go polecałam, a co Sabinka napisała że termin zajęty
ale ten termin jest wolny od 21-23 sierpnia bo taki był plan?
Maniusiu jak ja tam wchodziłem to pokazywało mi wyraźnie że sobota zajęta ale nie będę się kłócić.
Poczekajmy na Terenię i Kasieę bo się w ogóle nie wypowiadały na temat mieszkan i hoteli i też nie jestem pewna czy Kasi ten termin będzie pasował bo coś pisała o końcu sierpnia.
Moim zdaniem nie ma co brać lokum na zadupiu bo będzie problem z dojazdem żeby coś zobaczyć w Opolu a poza tym targać siaty z zakupami na to zadupie też nic przyjemnego chyba...
Jakby co to juz mam konto na tej stronie z apartamentem de Lux bo żeby zrobić rezerwację trzeba było konto założyć
poczekajmy co reszta dziewczyn powie, bo ja mogę i do Turawy z siatami i w opolu i w hotelu itd, tylko cena mnie ogranicza, 400 zł za dwie noce to dla mnie za dużo, i zastanawiam się czy autem nie przyjechac, ale to zalezy czy będzie gdzie parkowac
Agnieszko mówiąc o zadupiu nie myślałam konkretnie o tym apartamencie bo on ma dobre położenie tylko któryś tam był gdzieś poza Opolem.
Faktycznie teraz jak patrzę na ten Delux to wygląda na to że ten termin jest wolny.